• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 93.000 produkter
  • Levering 49kr

 

4K Blu ray

Med et tv, der bruger kraften fra 4 UHD Bluray, kan du se film i høj opløsning med større kontrastområde og billedkvalitet end nogensinde før.

Nu er der masser af spillefilm, der bruger den nye teknologi. Du kan se film med en opløsning på 3840 x 2160. Farverummet 4K UHD Bluray er utroligt sejt.

4K UHD Bluray

I modsætning til tidligere Bluray-film vil billedkvaliteten frem for alt være bedre, selvom lyden forbedres en smule.

Hvad er 4K UHD Bluray?

Dette er ligesom navnet afslører om en ny type Blu-ray-afspiller. Selvom de plader, du spiller, ligner meget almindelige Bluray-plader, er forskellen meget stor. Disse nye diske håndterer en opløsning på 3840 x 2160 og tilbydes i tre forskellige størrelser. De vigtigste funktioner er:

Fantastisk billede med en billedopløsning på 3840 x 2160

De nye afspillere er fuldt bagudkompatible og kan derfor afspille gamle Bluray-film såvel som DVD-film.

Håndterer lyd med Dolby Atmos og DTS: X.

 

En stærk teknologi

Diskene fås i tre forskellige størrelser: 50 GB, som har en overførselshastighed på 82 Mbit / s, samt 66 GB / 108 Mbit / s og 100 GB / 128 Mbit / s. Med den nye teknologi får du en Bluray-afspiller, der kan bruges med de gamle Bluray-diske og DVD'er. Man skal dog huske på, at den nye 4K UHD Bluray ikke kan afspilles i gamle Bluray-spillere. Når det kommer til lydkvalitet, er det ud over det sædvanlige. Dette er en objektbaseret lyd, der styres af teknologien bag Dolby Atmos og DTS: X. Her er det lydkvalitet, når det er bedst, der tæller.

Lydbilledet er vigtigt for at få et levende billede, og sammen med gode højttalere vil 4K UHD Bluray-teknologi virkelig hæve øjenbrynene hos dem, der ser. Den store fordel ved 4K UHD Bluray-teknologi er, at muligheden for skarpere detaljer bliver meget større, og billeddybden muliggør også flere af dem. Kort sagt bliver billedet således mere realistisk og opleves dybere og mere levende.

For virkelig at se den store fordel, skal teknologien bruges på mindst 50 tommer skærme. Små tv-skærme kan være så små, at der ikke kan ses reelle forskelle med det blotte øje. Enhver, der straks går fra et almindeligt HD-tv til et 4K-tv, vil dog straks se en stor forskel uanset størrelse. Hvis du er sulten efter den nye teknologi, skal du straks besøge en elektronikbutik og se på forskellen. Chancen er, at du bliver utroligt overrasket over, hvor stor den faktisk er.

Hvad er der nødvendigt for at drage fordel af 4K Ultra HD Blu-ray-film?

Selvfølgelig har du brug for et tv / projektor og en afspiller, der understøtter teknologien bag 4K UHD Bluray. Derudover optages film på 4K UHD Bluray-diske. Hvis du er kommet så langt, har du lagt grundlaget for at kunne udnytte den nye filmteknologi. Du skal også have et HDMI-kabel, der er af den bedste kvalitet. Her kan et optisk kabel være at foretrække, især hvis du har forestillet dig længder, der er længere end ti meter.

Der er flere forskellige måder, du kan gå om at forbinde din

4K UHD Bluray-afspiller, for eksempel direkte til deres hjemmebiografsystem. Men det kan være en vanskelig forretning, hvis du ikke har tilstrækkelig viden. I en velassorteret elektronikforretning har du de ledninger, du har brug for, og du ved sikkert, hvordan du tilslutter dem. Der er mange videoer online, der forklarer, hvordan man fortsætter. Det er vigtigt at huske, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når det kommer til kabler. Ofte bruges der store summer på både afspiller og skærm, men de mindre dele som kabler og forbindelser forsømmes. Det pæne slutresultat er dog summen af ​​de mange dele. Du ønsker ikke en flaskehals, der ødelægger.

Kan du bruge 3D med din 4K UHD Bluray?

Da 3D så lyset, var det virkelig i rampelyset, og de fleste eksperter troede, at det ville få større indflydelse, end det gjorde. Dette er en teknologi, der i de senere år ikke har udviklet sig meget til hjemmebrug. Det har ikke rigtig fundet sit naturlige sted. I stedet har tendensen været i retning af bedre skærme og opløsninger. Der er i øjeblikket ingen understøttelse af 3D med 4K UHD Bluray, men almindelige 3D-film lavet til 1080p kan afspilles, hvis nogen har det behov.

Købe film eller streame?

I dag er der mange mennesker, der hellere vil streame deres film end at købe dem på rekord. Dette er helt forståeligt, og du kan stille dig selv spørgsmålet om, hvorfor du skal købe film, der er optaget i dag. De største forskelle er billed- og lydforskelle. Hvis du vil have den bedste kvalitet, får du den fra en plade. Hvis du har til hensigt at streame 4K-film i høj opløsning, skal internetforbindelsen være virkelig høj og stabil. Med en rekord er du garanteret den store oplevelse, du forventer uden risiko for, at billedet svajer eller til tider bliver kornet. En ægte biografoplevelse ganske enkelt.

Populära produkter i underkategorierna

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn