• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Gavekort

kr.69
Värde
Leveringstid 6-17 arbejdsdage
Finns ej i lagret
Kun få stk. tilbage (9999 stk.)
Finns ej i lagret
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Er det svært at vælge? Køb et gavekort, og giv det til en ven.

Vælg mellem masser af kategorier med et Filmhyllan gavekort

Giv et smart og praktisk gavekort fra Filmhyllan i gave, og lad modtageren vælge mellem flere forskellige kategorier, f.eks:

- Film

- Spil

- Merch

Hos Filmhyllan finder du masser af produkter, der passer til alle, uanset alder og interesser. Gavekortet kan kombineres med andre gavekort, og pengene på gavekortet er gyldige, så længe gavekortet er gyldigt. 

Gavekort til en af Nordens største online filmbutikker

Når du vælger at købe et Filmhyllan gavekort, kan du modtage gavekortet enten som en digital levering via e-mail, sms eller som et fysisk gavekort med posten. Du kan vælge beløb og leveringsdato, så gavekortet kommer frem, når du ønsker det, f.eks. til en fødselsdag eller juleaften. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra aktiveringsdatoen og kan bruges på Filmhyllan.nu.

Til den person, der har alt

Med et gavekort, der gælder i en af Nordens største online filmbutikker, behøver du ikke tænke på, hvad du skal give til den person, der allerede har alt. Her finder du det nyeste inden for film, spil og merchandise i flere spændende kategorier, og med et gavekort kan modtageren selv vælge, hvad han/hun vil bestille.

Køb dit Filmhyllan gavekort i dag

Bestil dit gavekort her og vælg beløb og navn til gavekortet. Med os kan du nemt give den perfekte gave hver gang og være sikker på, at din modtager bliver glad for gaven. Vælg, hvordan gavekortet til Film Shelf skal leveres, enten via e-mail, sms eller post, og bestil i dag.

Glæden ved at give en gave kan nogle gange blive sløret af, at man ikke rigtig ved, hvad modtageren ville sætte pris på - man vil jo gerne finde den perfekte gave eller gave.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe til den glade studerende, den heldige studerende eller som indflyttergave, er et af vores populære gavekort en god løsning.

At give et gavekort er ikke upersonligt, det er bare smart, og du kan være sikker på, at modtageren vil kunne vælge en gave, som både vil blive værdsat og brugt i stedet for at ligge i et skab og samle støv.

Vores gavekort er gyldige som betaling for hele vores sortiment.  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
Pre100

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn