• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Black Friday

Black Friday marcherede ind i Danmark omkring 2013 efter længe at have været en stor og populær dag i USA. Dagen, der falder i slutningen af ​​november, er blevet et udgangspunkt for julehandlen og er i mange tilfælde blevet større end det ellers værdsatte mellemdagsudsalg efter juleferien.

Det er blevet en dag, som senere blev til en hel weekend og uge, hvor de fleste butikker trak til med deres allerbedste rabatter og år efter år har slået salgsrekorder rundt om i landet. Dagen er blevet en dag, som mange glæder sig til og sparer op til i løbet af året og så håber, at det, de gerne vil, kommer med i de helt store rabatter.

Dagen får nogle gange et lidt dårligt ry og siges at opmuntre til impulskøb og risici for at sidde fast i rater, man ikke rigtig kan klare, men for mange er det en dag, hvor de endelig har råd til at købe de ting, de har. sparet op til i løbet af året. Det kan dreje sig om dyrere ting som elektronik eller børnetøj til en stor familie, der måske ellers ikke havde råd til nyt tøj til deres børn. Der er med andre ord meget at sige om Black Friday og er bestemt en dag, der er værd at blive ved med at have.

Udover at være nyttig for kunderne, er Black Friday en glimrende mulighed for butikkerne til at sælge ting, som ellers kunne have været svære at komme af med og samtidig give plads til alt det nye, der ofte kommer ind efter jul og inden foråret. Som start på julehandlen er det også blevet en dag, hvor mange benytter lejligheden til at købe julegaver til familie og venner, hvilket igen kan være med til at mindske den stress, der ellers ofte er forbundet med julehandlen, når al indkøb er gjort på én dag.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn