• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 94.000 produkter
  • Levering 49kr

 

blurayfilmer

At købe dine film på Bluray er en stor fordel for dem, der ønsker at se film i HD, dvs. i høj opløsning både med hensyn til lyd og billede.

Takket være bluray-udviklingen kan vi se film af højeste kvalitet i høj opløsning og med en forbedret lyd.

Bluray-film

Dette har gjort det muligt for os at opleve film derhjemme på en helt anden måde, end vi har gjort før. I dag er det mere almindeligt med Bluray end med DVD, som også har påvirket rækkevidden. Rækken af ​​bluray-film er større end dem på DVD. Hvis du er interesseret og føler en stolthed over at eje dine film, kan du have en solid samling af uskarpe film.

Blurays fordele

Der er mange fordele ved at købe og se film på bluray i stedet for at streame over internettet. I denne del er der en kort oversigt over fordelene ved bluray, som vi derefter går nærmere ind på.

Rækken er bedre

Du ejer filmen og kan se den så mange gange som du vil.

Du behøver ikke at have internetadgang

Kvaliteten er bedre

 

Bluray er et format udviklet til data med høj kapacitet og video i høj kvalitet. Diskkapacitet muliggør video i HD op til 1080p. Kanalerne til lyden er på 7.1 og er ukomprimerede. Netværksforbindelsen forbedres, og den har en højere lagring og transmission af datamængder op til 5G B.

Så er der også en forskel i selve designet. Du kan for eksempel bruge funktionen billede-i-billede, og menuintegrationen forbedres med mere interaktivitet samt en navigation over den afspilende video, som du let kan få adgang til.

Ud over kvaliteten har selve blu-ray-afspilleren nogle fordele, for eksempel:

Kapaciteten

En uskarphed har kapacitet til at gemme store mængder information. En standarddisk kan gemme i gennemsnit 250 GB data.

Sikkerhed

Noget, som mange ikke tænker på, er at bluray har indbyggede systemer, der hjælper med at beskytte og sikre, at ingen video eller lyd kopieres, og at ingen uautoriserede enheder kan få adgang til afspilleren.

Bluray-film

Som du sikkert forstår nu, har bluray mange fordele. Både når det kommer til afspilleren, men også filmene. Med det springer vi ind i fordelene ved uskarpe film.

Kvalitet

Det er blevet nævnt tidligere i artiklen, men det er værd at løfte det igen. Kvaliteten af ​​bluray-film er meget større, end hvis du ser en DVD eller ser en film via streaming. Især når det kommer til nye Hollywood-film, der med deres CGI (specialeffekter) bliver endnu skarpere i uskarphed.

Tilbud

Da DVD-afspilleren begynder at blive et mere usædvanligt syn i hjemmet, er efterspørgslen efter DVD-film også faldet. Dette har betydet, at markedet for bluray er steget, og nogle film udgives i dag kun på bluray. Streamingtjenester kan helt sikkert have et stort udvalg, men det er sjældent at få alt, hvad du vil se, samme sted. Med bluray kan du have alle dine film ét sted. Der er uskarpe film, der er nye, men også gamle klassikere som Indiana Jones eller Pippi i en kvalitet, som vi ikke har set før. Bluray-film er tilgængelige over hele verden og på forskellige sprog. For eksempel, hvis du har hørt om en rigtig god koreansk film, er chancerne ikke, at den er på et streaming-site. Men hvis du undersøger, kan du få det som uskarpt.

Ingen WIFI krævet

At have konstant adgang til en internetforbindelse eller WIFI er ikke et krav, når det kommer til at se uskarpe film. Alt hvad du behøver er en bluray-afspiller og en enhed, som du kan afspille filmen på. På denne måde kan du nyde at se film lidt, hvornår og hvordan du vil, uden at være bundet af at have adgang til en upålidelig internetforbindelse, der ellers kan forstyrre en filmoplevelse. Alle de oplysninger, der er nødvendige for at afspille filmen, findes allerede på Bluray-disken.

Du ejer filmene

At eje dine film har mange fordele. Den første er, at du ikke behøver at tilmelde dig et abonnement eller et abonnement, der koster en måned. Derudover er der risiko for, at du glemmer at opsige dit abonnement, hvis det viser sig, at streamingtjenestens rækkevidde ikke lever op til dine forventninger. Når du afmelder et streamingwebsted, fjernes adgangen til deres film. Et andet eksempel på, når det er fordelagtigt at eje dine film eller serier, er, at der er en risiko for, at du er midt i en sæson af en serie, og at den pludselig fjernes fra tilbuddet.

Men hvis du køber filmene i stedet, ejer du dem. Det kan virke som en stor udgift at bruge penge på at købe dine film. Et tip er at kigge rundt blandt de forskellige websteder, der sælger bluray-film online og sammenligne priser mellem dem. Sørg for at drage fordel, når de har forskellige tilbud og rabatter, så omkostningerne ikke forsvinder så meget, som du troede. For eksempel, hvis du har set en film, du har ønsket at se i lang tid, kan du oprette et ur på den og modtage underretninger, når den er faldet i pris.

Udgaver

En anden fordel, som bluray-film har, er at de kan komme i forskellige specialudgaver. Det kan være alt fra bag kulisserne materiale, klippet materiale, bloopers og alternative slutninger, som du ikke kan se, hvis du ser din film via en streamingtjeneste.

Mange uskarpe film kommer i samlekasser både med hensyn til film, men også tv-serier.

Populära produkter i underkategorierna

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn