• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 94.000 produkter
  • Levering 49kr

 

3D bluray

Her finder du vores film i 3D-sløring. Dette format med høj opløsning giver en fantastisk filmoplevelse baseret på nutidens bluray-format i billede og lyd. Teknologien giver en illusion af en tredimensionel verden, der får dig til at føle, at du er en del af filmen.

Med 1080p HD-kvalitet får du en underholdningsoplevelse, der ikke kan matches andre steder. For at kunne se filmene har du brug for specielle briller. Navigationen og menuerne i filmen bruger normalt også tredimensionelle effekter. Den første produktion, der blev frigivet i dette format, var Monsters vs Aliens. En film i 3D-bluray kan ses selv med skærme, der ikke er 3D-kompatible, men for at få den fulde oplevelse har du brug for et tv, der er tilpasset formatet. Du har også brug for en afspiller, der understøtter 3D-sløring og et højhastigheds HDMI-kabel.

 

3D, du kan se i dag, og den, der blev vist i biograferne for 30 år siden, er meget anderledes. Den nye 3D bluray-teknologi kan skabe klare billeder med det fulde farvespektrum vist for begge øjne. Succeser inden for teknologi til digital produktion har gjort det muligt at vise film og serier af høj kvalitet i 3D. Dette skaber en rig oplevelse for dig som tilskuer. For at være i stand til at få den rigtige oplevelse skal du sidde op for at se filmen. Liggende på siden betyder, at billederne ikke ender vandret ved siden af ​​hinanden, når de når dine øjne. Jo mere du vipper hovedet til siden, jo mindre af 3D-effekten kan du se. Det er muligt at se på 3D-sløring, selvom du har briller eller kontaktlinser, da de specielle briller, du har brug for, går omkring dine almindelige briller. 3D-brillerne er dog ikke de samme, som du får, når du ser 3D-film i biografen. De briller, du bruger, når du ser på 3D-bluray, er mere sofistikerede, fordi de har indbygget elektronik.

3D-sløret film

3D bluray-film giver dig mulighed for at opleve dine yndlingsfilm i et helt nyt perspektiv, som du ikke må gå glip af.

3D kan sammen med farve- og stemmeoptagelser betragtes som en milepæl i filmens historie. Ligesom den dramatiske evne til at tilføje skuespillernes stemmer i 1920'erne har 3D været med til at gøre filmene mere underholdende. Med nutidens brede vifte af 3D-bluray-film har du chancen for at nyde 3D-magien i dit hjem!

Hvorfor se en film i 3D? Svaret er simpelt. Ikke mindst skaber 3D utrolige scener, der efterlader et varigt indtryk. Det skaber også en meget dybere fornemmelse af plads og bevægelse, der kun er begrænset af filmskabernes fantasi. Du kan dybest set opleve, hvordan du flyver over skyerne og gennem byer uden at bruge en eneste krone på en helikopter. Med dette niveau af fordybende realisme er det ikke overraskende, at så mange mennesker sætter pris på 3D-bluray-film.

De bedste fordele ved at se 3D er:

Bedre og overlegen evne til at reproducere bevægelse.

Højere niveau af realisme.

Immersiv oplevelse.

Visuelt tiltalende.

Genopliver klassikere.

 

3D bluray-film er den bedste måde at se film derhjemme for at få maksimal oplevelse. Som du sikkert ved, er bluray et format, der er bedre og mere teknisk avanceret end dvd'er. Bluray understøtter high definition-film op til 4K UHD (3840 × 2160 opløsning) og en højere lagerkapacitet på 100 gigabyte. DVD understøtter kun 480p, hvilket er et format med lav opløsning, der er mindre end gennemsnittet på YouTube. Desuden er både billed- og lydkvaliteten på bluray bedre end streamingtjenester som HBO, Netflix og Amazon Video. Selvom streamingtjenester konstant forbedres, og uskarphed stadig er den bedste mulighed for film i optimal kvalitet. Streamingtjenester skal nemlig komprimere indholdet for at forhindre forsinkelse, og derfor er deres film stadig i 1080p. Hvis du stræber efter optimal kvalitet, skal du sørge for at have en bluray-afspiller og købe bluray-film. Dine yndlingsfilm fortjener at blive nydt i den bedst mulige kvalitet, og det skader ikke at få disse film i fysisk format. For at gå et skridt videre kan du også opleve dine yndlingsfilm i 3D! Denne avancerede teknologi giver dig mulighed for at opleve filmen i et nyt frisk perspektiv, som du vil blive nedsænket i. Faktisk har 3D-teknologi eksisteret i omkring 100 år, men det er nu blevet et fleksibelt alternativ til konventionelt 2D-format.

Hvis du er tøvende eller kun har erfaring med de klassiske rødgrønne 3D-briller, skal du tage chancen for at opleve den nyeste 3D-teknologi. Teknologien i 3D har udviklet sig hurtigt siden de rødgrønne 3D-briller for et par årtier siden. I dag kan den nyeste 3D-teknologi levere krystalklare fuldfarvebilleder til skærmen, der giver en utrolig rigere oplevelse end før. Disse fremskridt har fordelen ved at give en mere behagelig og overbevisende oplevelse af de 3D bluray-film, du ser.

Et tip til at se dine 3D-bluray-film er at se dem på en stor skærm, hvor 3D-oplevelsen fungerer bedst. Husk bare at bruge en stor skærm, da det giver en mere fordybende oplevelse. Selvom du har 3D tilgængelig på dit tv, vil det altid være pænere at se en 50-tommer eller større skærm.

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

Se våra blurayboxar

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn