• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

anime movies

Anime-film har haft stor indflydelse ikke kun i Japan, men også i Sverige og rundt om i verden. Mange genkender karakterernes store øjne, skarpe hager og unikke frisurer. Anime inkluderer tv-serier og film som Pokémon og Sailor Moon, som hovedsageligt tiltrækker det yngre publikum samt produktioner rettet mod et voksen publikum.

Millioner af fans ser anime

Trenden fra Japan er blevet en stor international succes, især efter at internettet startede. I dag har anime millioner af fans over hele verden. Vil dette være begyndelsen på din eller andres samling af anime på din filmhylde? Eller en anden udvidelse til en allerede solid samling? Her kan du vælge mellem et stort udvalg af film i forskellige genrer rettet mod børn, voksne eller hele familien.

 

Derfor skal du vælge anime på bluray

Bluray-film har en højere opløsning, hvilket betyder bedre billedkvalitet end DVD. Du har brug for en bluray-afspiller for at afspille filmen og helst et HDTV for at drage fordel af den bedre billedkvalitet. I dag kan de fleste fjernsyn håndtere fuld HD (1080p) eller 4K, hvilket er endnu højere opløsning. Vores film er svenske udgaver og nye, plastindpakket reklamer, medmindre andet er angivet. Vores importfilm (med "import" i titlen) er Region B, Europa, hvilket betyder, at de kan spilles i alle svenske og europæiske bluray-spillere.

 

Sugoi! Anime - film værdsat over hele verden

Anime er japansk animation i form af håndtegnede og computeranimerede historier. Genren har også sin oprindelse i Japan. Udtrykket kommer fra den engelske "animation" og bruges i Japan til alle animerede medier. I Sverige bruges ordet anime normalt om hele den japanske animationsstil, der ofte er præget af farverig grafik, udtryksfulde karakterer og fantasi. Anime-film er rettet mod alt fra børn og unge til kun voksne. Anime værdsættes af mennesker i alle aldre og lande. Sugoi! (Et udtryk, der omtrent betyder "wow", som du, der virkelig kan lide anime, sandsynligvis allerede vidste.)

 

Køb populær anime - actionfyldt Dragon Ball og Naruto eller atmosfærisk Spirited Away

Uklarheder om anime kan være originale produktioner eller filmtilpasninger af computer- og videospil, romaner eller den japanske serie manga. I dag tegner anime sig for 60 procent af verdens animerede tv-programmer. Handlingen i tv-serierne og filmene kan henvende sig til folk i alle aldre og har temaer som fantasi, komedie, romantik, sport, historie eller krig - eller en blanding af mange! Blandt sortimentet på Filmhyllan finder du en bred blanding af titler. Køb elskede tv-serier og film som Spirited Away, Naruto, Dragon Ball Z, Armed Girl's Machiavellism, Redline, My Neighbor Totoro, Ponyo, Yu-Gi-Oh!, Whisper of the Heart and It Blows Up a Wind, og mange flere .

 

Bestil dine anime-film fra Filmhyllan - gratis forsendelse over SEK 799

Køb dine anime-film på en bekvem og sikker måde fra Filmhyllan. Hvis du handler for mindst 799 SEK, får du også gratis forsendelse. Vi udvider konstant sortimentet, og du er velkommen til at kontakte os på info@filmhyllan.nu med tip om film, vi skal inkludere.

Kropsproportioner af menneskelige anime karakterer har en tendens til nøjagtigt at afspejle proportionerne i den menneskelige krop i virkeligheden. Hovedets højde betragtes af kunstneren som andelen af ​​basisenheden. Hovedhøjderne kan variere, men de fleste anime-tegn er omkring syv til otte hoveder lange. Anime-kunstnere foretager undertiden bevidste ændringer af kropsproportioner for at producere superdeformerede karakterer, der har en uforholdsmæssigt lille krop sammenlignet med hovedet; mange superdeformerede tegn er to til fire hoveder lange. Nogle anime fungerer som Crayon Shin-chan ignorerer fuldstændigt disse proportioner på en sådan måde, at de ligner karikaturiserede vestlige tegneserier.

 

En almindelig konvention for anime karakter design er overdreven øjenstørrelse. Animationen af ​​tegn med store øjne i anime kan spores tilbage til Osamu Tezuka, som blev dybt påvirket af sådanne tidlige animerede figurer som Betty Boop, der blev tegnet med uforholdsmæssigt store øjne. Tezuka er en central figur i anime- og mangahistorien, hvis ikoniske kunststil og karakterdesign gjorde det muligt for hele spektret af menneskelige følelser kun at blive portrætteret gennem øjnene. Kunstneren tilføjer varierende farveskygge til øjnene og især hornhinden for at give dem større dybde. Generelt anvendes en blanding af en lys skygge, tonefarven og en mørk skygge. Kulturantropolog Matt Thorn hævder, at japanske animatorer og publikum ikke opfatter sådanne stiliserede øjne som mere eller mindre fremmede i sig selv. Men ikke alle anime-tegn har store øjne. For eksempel er værker af Hayao Miyazaki kendt for at have realistiske proportionerede øjne såvel som realistiske hårfarver til deres karakterer.

 

Hår i anime er ofte unaturligt livligt og farverigt eller unikt stylet. Hårets bevægelse i anime er overdreven, og "hårhandling" bruges til at understrege karakterernes handlinger og følelser for ekstra visuel effekt. Poitras sporer frisørfarve for at dække illustrationer på manga, hvor iøjnefaldende kunstværker og farverige toner er attraktive for børns manga.

Klicka här för att se alla våra blurayfilmer

 

här hittar du våra dokumentärer

 

filmhylla

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn