• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Barnfilmer

Her er de bedste familiefilm til familieknus eller børnefilm til børnene, når de vil se deres yndlingsfilm på bluray.

Hos os finder du film til hele familien og i flere forskellige genrer. Du kan opdage Disneys magiske verden, følge med på smølfernes eventyr, besøge Emil i Lönneberga eller Pippi Langstrømpe, se de fantasifulde eventyr i Narnia, løse mysterier med Scooby-Doo og meget mere.

Familie- og børnefilm på sløret

Filmene er mange og varierede. Det er sandsynligt, at dine / dine børns favoritter er blandt filmene hos os. Vi har alt fra Greta Gris og Shrek til Steven Spielbergs E.T, filmvalgene er mange, så du som person lettere kan finde det, du kan lide at se.

Hos os finder du familie- og børnefilm på bluray, såsom:

Shrek-filmene

Løvernes Konge

Mesterkatten

Dolittle

Wall-E

Istidens film

Madagaskar

Stupid Me-film

Askungen

Babe-filmene (den modige lille gris)

Glade fødder

Grinchen

Annie

Størstedelen af ​​Disney-klassikere

Peter og dragen Elliott

Det hemmelige liv for kæledyr

Mareridtet før jul

Mange af Astrid Lindgrens film

Lego-film

Junglebogen

 

Med bonusmateriale tilgængeligt på bluray-filmene og den fremragende billedopløsning vil filmoplevelsen blive endnu bedre for hele familien, og med en bluray-film tilgængelig, kan du se filmen, når du vil. Børn og familiefilm har ringe eller ingen elementer af vold, hvilket gør disse film lette at se. Glade afslutninger på filmene er dominerende, og humor er et fælles træk, som hele familien sætter pris på. Spændende eventyr er grundlaget, hvor mytiske figurer og science fiction blandes med dramafilm. For dem der kan lide animerede film eller tegnefilm, er der et stort udvalg i denne genre fra Disney Pixar, Lego og andre populære filmproducenter.

Mange af filmene har deres oprindelse i gamle eventyr, bøger eller myter, hvilket fører til stor interesse fra hele familien.

I Steven Spielbergs film portrætteres børnene på en realistisk måde, hvilket også er almindeligt i Astrid Lindgrens film, og også hvor eventyr eller fiktion opstår. Deltag i Emil i Lönneberga på markedet, Blixten McQueen på racerbil løb eller Elsa og Anna på deres fortsatte eventyr. Historierne er mange, varierede, forholdsdrama, opløftende, spændende og ofte humoristiske. Her er både klassikere og nyere film, både for de lidt yngre børn, men også for de ældre.

Følg kampe mellem onde og gode kræfter, prinser og prinsesser, der forelsker sig, dyr, der gør de skøreste ting, drager, der bliver venner med mennesker, spøgelseshistorier, trolde. Deltag i Gullivers spændende rejser eller børn, der bliver helte i deres egne eventyr i verden.

Børnefilm er et samlet navn til klassificering af film, der primært er rettet mod børn og unge. Vestlige animerede film, herunder fra Disney, klassificeres som børnefilm. I Sverige er der et eksempel på en tidligt vellykket børnefilm i Barnen från Frostmofjället, der kom ud i 1945. Oftest har børnefilm ikke en aldersgrænse, men i Sverige er der blevet sat tre forskellige aldersgrænser gradvist gennem årene . Den første aldersgrænse blev sat til 15 år i 1911, og i 1959 blev der indført en anden aldersgrænse på 11 år. Den næste aldersgrænse kom i 1978 og derefter om 7 år. Aldersgrænserne er sat som en retningslinje for de film, der ikke er egnede til mindre børn, der skal vises til dem. Formålet med aldersgrænserne er at beskytte børn mod ting, der ikke er egnede for børn at se.

Det faktum, at en film er tilladt for børn, betyder ikke automatisk, at den er velegnet til børn at se. Det er statsmedierådet, der vurderer, hvilke film og serier der skal have aldersgrænser og ikke. Når en vurdering foretages, antages det, at en film eller serie kan forårsage stærk frygt, frygt, panik, angst eller forvirring for barnet. Du tager også højde for de kvalitative egenskaber ved filmen eller serien. Der ser du specifikt på graden af ​​realisme, muligheden for identifikation og på hvilken måde eller i hvilken sammenhæng forskellige elementer er portrætteret i den film eller serie, du gennemgår. Derefter introducerer du vurderingen med detaljerede begrundelser for de aldersgrænser, som Medierådet mener, at der er gode grunde til. En film med en aldersgrænse er ikke den samme som at filmen har en bestemt målgruppe, og det faktum at den er børnevenlig betyder kun, at den ikke vurderes at være direkte skadelig for børn at se. Egnethed vurderes ikke med det formål at være specifikt rettet mod en bestemt målgruppe, såsom børn eller unge.

Alle film bedømmes på baggrund af et gennemsnitligt publikum og ikke kun på baggrund af fysisk alder. Alle børn er individer og opfatter forskellige ting på forskellige måder. Her spiller intellektuel og følelsesmæssig modenhed, opdragelse og medievaner en vigtig rolle på det individuelle niveau for, hvordan barnet oplever forskellige film. Sikre børn kan reagere anderledes på en film, end hvad f.eks. Et følsomt og usikkert barn gør.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn