• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Filmbokse På Blu-ray

Bluray-skiver kræver en bluray-afspiller, og hvis du elsker film, er det et must at have en sådan. En bluray-afspiller vil give dig den højeste kvalitet af dine film og den bedste oplevelse, og hvis du har et hjemmebiografsystem, vil en bluray-afspiller fuldende det.

Det, der gør billedkvaliteten så fantastisk, er, at bluray-diske kan lagre en meget større mængde data end almindelige dvd'er, og at de afspiller film i HD-kvalitet. Til sammenligning kan en standard DVD gemme 4,7 GB data, mens en bluray-disk kan gemme op til 25 GB data, så der er en betydelig forskel.

Hvis du vil gå et skridt videre, kan du nu få Ultra HD-bluray (UHD-bluray) til at afspille dine film i 4K-opløsning. De har været på markedet i et par år, men nu er de mere overkommelige og bagudkompatible, hvilket betyder, at du kan afspille både dine dvd'er og almindelige bluray-diske på din UHD-bluray. Du får den mest optimale billedoplevelse ved at kombinere en UHD bluray-afspiller med et tv med 4K-opløsning og HDR (High Dynamic Range).

tilbage til fremtiden er en af de mest populære bluray-bokse

 

Når det er tid til at vælge film, finder du et væld af bluray bokse hos os i mange forskellige kategorier - vi har noget for enhver smag. Hvis du vælger en af disse kasser, er du sikret timevis af spænding, gys og grin. Dyk ned i dramatiske eventyr som Hobbit-trilogien eller den spændende tv-serie Hannibal. Hvis du er mere interesseret i gamle favoritter, har vi f.eks. bokssæt med klassiske Hitchcock-film og Jonsson-banden. Til børn findes der bokssæt med alt fra Hotel Transylvania til Astrid Lindgren-film. Du er velkommen til at kigge vores store udvalg af bokssæt igennem, og hvem ved, måske finder du nye favoritter.

Så vælg dine favoritter og dem, som din familie og dine venner har valgt, og skru op for hyggefaktoren derhjemme med gode film og godt selskab. Lad bluray-oplevelsen tage dig med ind i en verden af grin, fantasi og eventyr!

Blurayboxes

At eje et helt bokssæt af dine yndlingsfilm eller tv-serier på bluray har mange store fordele, ikke mindst fordi du ejer dem. Men også fordi kvaliteten er meget højere, både hvad angår lyd og billede.

Med udviklingen af Bluray har vi nu mulighed for at se tv-serier og film i en højere opløsning og med bedre lyd. Det har givet os mulighed for at opleve film derhjemme på en måde, som vi aldrig har gjort før. Bluray har mere eller mindre overtaget DVD's plads, hvilket også har haft en indvirkning på udbuddet. Da flere mennesker vælger at købe deres film/serier på bluray, er udvalget også større på bluray end på dvd. Hvis du køber dine favoritter i bluraybokse, har du det hele samlet på ét sted, og du kan se det, når du har lyst.

Fordelene ved bluray-bokse

Det har mange fordele at købe bluray-bokse med dine yndlingsfilm eller -serier. Her er et kort resumé af fordelene ved den, som vi vil komme lidt mere ind på senere.

 

Bedre kvalitet

Du ejer bluray-boksene og kan se dem så meget, som du vil

Du behøver ikke have internetadgang

Valget er bedre

Du har hele filmen eller tv-serien samlet på ét sted

 

Kvalitet

Så hvorfor er kvaliteten af bluray bedre end f.eks. dvd eller streaming?

Det skyldes, at bluray er designet til data med høj kapacitet med op til 1080p videoopløsning og 7.1 ukomprimerede lydkanaler. Selv netværksforbindelsen er forbedret og har et lager på omkring 5 GB. Med andre ord er billedet skarpere og lyden klarere med bluray.

Du ejer dine bluray-bokse

Når du køber dine film eller tv-serier, ejer du dem. Du behøver ikke at bekymre dig om at opsige et abonnement på en streamingtjeneste, der ikke har levet op til dine forventninger. Disse abonnementer koster et vist beløb om måneden, mens du kun betaler for en bluray-boks én gang, hvorefter du kan se dem så meget og når som helst, du vil. Desuden behøver du aldrig at bekymre dig om, at det tv-program, du ser i øjeblikket, pludselig bliver taget ud af sendefladen. Hvis du synes, at det er mange penge at bruge på en bluray-boks, kan du købe et bokssæt med en film eller tv-serie, som du ved, at du kan lide, og derefter opbygge din samling.

Intet internet påkrævet

Det er ikke et krav, at du skal have internetadgang, når du ser bluray-film. Alle de oplysninger, der er nødvendige for, at en film/serie kan afspilles, findes på bluray-disken. Det eneste, du faktisk har brug for, er en bluray-afspiller og en enhed, hvor du kan se dine film/serier. Med Bluray behøver du ikke at bekymre dig om, at wifi-forbindelsen er blokeret, hvilket ellers kan forstyrre filmoplevelsen. Med bluray kan du bare tænde for filmen og nyde den i ro og mag.

Udvalget

Som tidligere nævnt har bluray et meget større udvalg end DVD, fordi flere mennesker bruger bluray. Dette har ført til, at nogle film kun udgives på bluray. Der udkommer både nye film/serier, men også klassikere som Tilbage til fremtiden og Astrid Lindgren-film i en kvalitet, som vi ikke har set før.

Der er også et større udvalg af sprog. En fordel ved bluray-bokse er, at der udgives hele serier, som ellers ville være vanskelige at få fat i. Det er måske mest almindeligt at finde bluray-bokse på engelsk og svensk, men der findes også animationsbokse på originalsproget, som også kan være svære at få fat i.

Samlerens værdi

En anden stor fordel ved bluray-bokse er, at de har en samlerværdi. Det tager tid at opbygge det filmbibliotek, du ønsker, men i sidste ende kan det være det hele værd, da du har fri adgang til dine bluray-bokse, når du ejer dem. Du ved også, hvor du har dem, fordi de er pakket i én kasse.

Udgivelser

En anden stor fordel ved bluray-bokse er, at de ofte leveres med forskellige specialudgaver. Det kan være alt fra slettede optagelser, alternative slutninger, optagelser bag kulisserne og faner, som du ellers ikke ville have adgang til.

Desuden er bluray-bokse en god gave til en film- eller tegneseriefan.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn