• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Gyser film

I dag er der et par forskellige muligheder for at se film, et alternativ er at anskaffe en bluray-afspiller, som du kan købe i et par forskellige butikker, der leverer elektronik. Du kan også bestille en bluray-afspiller og bluray-diske online. En bluray-afspiller eller en medieafspiller, som den også kaldes, er en kasse, hvori du indsætter bluray-diske, så du derefter kan se filmen på dit tv.

Gyserfilm på bluray

Bluray-afspillere blev lanceret efter DVD-afspillerne i 2007, men på bluray-afspillere kan du også afspille DVD'er.

Der er også nogle bluray-afspillere, der understøtter den såkaldte "bonus-visning", og med dette kan du se ekstra materiale, der er på bluray-diskene. Med BD-live, som også understøttes af nogle bluray-afspillere, kan du også oprette forbindelse til internettet for at downloade forskellige bonusmaterialer eller for eksempel ekstra scener til den film, du ser, hvilket også er en stor forskel for DVD-afspilleren .

Du kan dog gemme en bluray-disk meget mere end du kan på en DVD, så du kan gemme flere film på kun en disk. Dette er f.eks. Godt for de film, der har efterfølgere. Navnet bluray kommer fra laseren, der læser diskene, den er bare blå og deraf navnet. Laseren, der læser dvd'er, er rød.

Bluray udsender bedre billede, skarphed og lyd end en DVD gør og har derfor været en succes. Og det er også mere hukommelse på en bluray-disk, hvilket betyder, at du kan gemme flere film på en disk, hvilket også gør det lettere at gemme diskene til seere, og at den er mere miljøvenlig, da der ikke skal laves så mange diske .

Der er mange forskellige genrer på bluray, hvoraf den ene er thriller og rædsel. Der er gamle thrillere, men også de lidt nyere og mere moderne gyserfilm, så alle kan finde deres favorit. Gyserfilm er spændende og virkelig hårreisende. Selvom en ægte thriller kan få dig til at føle dig utilpas, er du ikke bange for at fortsætte med at se, da det er en spænding, der udløses, og det bliver derfor svært at stoppe med at se.

Tips til nogle gyserfilm, som du kan finde på bluray-plader

Det skinnende - handler om et rædselhotel.

Alien - handler om udlændinge, der overtager jorden.

Kæber - handler om farlige hajer.

Ringen - handler om et videobånd, efter at have set det, ringer telefonen, og du hører en stemme, der siger, at du har et par dage tilbage at leve.

Den usynlige mand - handler om en kvinde, der er i et destruktivt forhold.

Klovnen IT - handler om en klovn, der kidnapper børn.

Conjuring - handler om en familie, der flytter ind i et hus, hvor uforklarlige ting begynder at ske.

Chucky - handler om en ond dukke.

Nonne - handler om et spøgelse.

Annabelle - handler om en ond dukke.

Jeg ved, hvad du gjorde sidste sommer - handler om en bande, der tilfældigvis løber over en mand, som de mener er død, men manden er ikke død og gør alt, hvad der er i hans magt, for at hævne sig.

Skrig - handler om en forklædt morder, der går rundt og myrder universitetsstuderende, men en bande skal løse sagen om den skjulte morder.

Jigsaw - handler om en morder, der kidnapper mennesker og udsætter dem for et såkaldt horror-spil.

Spøgelse skib - handler om et spøgelse skib.

Jurassic park - handler om forskere, der finder et gen fra en dinosaur og skaber et dinosaurland, men desværre går det galt, og dinosaurerne undslipper.

Halloween - handler om, at det hvert år på Halloween raser omkring en forklædt morder i byen og myrder folk, og hvert år er han tilbage.

 

Der er mange flere thrillere at købe til din horrorfilmsamling, dette var blot nogle få eksempler for at få et overblik over den tilbudte type. Du kan finde de fleste film på internettet.

Med sløret diske kan du altid gemme dine bedste gyserfilm og bringe dem ud, når du vil tjekke dine favoritter. Det bliver sin egen pladesamling, som føles ægte og sjov, når man ser en film. Bluray-diske er meget smallere end en VHS-kassette og tager ikke meget plads og kan derfor let opbevares.

Filmene giver også en bedre kvalitet, hvilket også resulterer i et bedre billede for en optimal filmoplevelse. Når du ser gyserfilm, skal du blive trukket ind i filmen, hvilket du gør med den utrolige filmkvalitet, du får fra en uskarphed. At få en optimal filmoplevelse er vigtig, når man ser film. Derfor er bluray blevet udviklet, så seerne får netop det.

Med en bluray-afspiller kan du pause, spole filmen tilbage og / eller spole tilbage, hvis du har gået glip af noget eller vil spole tilbage over en bestemt scene. Alternativt kan du pause, hvis du har brug for at stoppe filmen af ​​en eller anden grund. Alle de funktioner, du har brug for, er bluray. Der er en bred vifte af gyserfilm på bluray-plader og i alle genrer. At du derefter kan producere dine yndlingsfilm og se dem igen og igen er det bedste ved at have en bluray-afspiller.

Man kan sammenfatte dette med det faktum, at en bluray-afspiller er et must for alle, der elsker at se film og gemme film i deres samling.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn