• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

The Descent (Blu-ray)

Et år efter en forfærdelig trafikulykke med dødelig udgang beslutter seks veninder sig for at mødes og kaste sig ud i et eventyr. Et eventyr, som går ud på at klatre under jorden igennem et bjerg.

     Midt inde i grotten sker katastrofen. Et kæmpe klippestykke falder ned og lukker for indgangen til grotten, og de seks kvinder er nu nødt til at kravle hele vejen igennem bjerget. Deres ekspeditionsleder Juno, som altid plejer at have fuldstændig styr på deres eventyr, går til bekendelse og indrømmer, at denne grotte aldrig er blevet udforsket før, og hun ved end ikke, om der er en anden udgang.

     Bedst som de tror, at det ikke kan blive værre, angribes kvinderne af nogle væsener, som lever under jorden. Det bliver en nervepirrende kamp på liv og død, og venskaber ændres for altid!

Instruktør og manuskriptforfatter Neil Marshall sammenligner The Descent med sin første film fra 2002, Dog Soldiers"På mange måder ligner de hinanden", siger han. "I denne film møder vi 6 kvinder, og i "Dog Soldiers" var der tale om 6 mænd. Men i stedet for at holde sammen og kæmpe mod en fælles fjende vælger de 6 kvinder at svigte hinanden, og deres venskaber ændres for altid."

     Marshall har altid haft lyst til at lave en gyserfilm, som finder sted i en grotte under jorden. "Jeg anser det som værende den perfekte, uhyggelige scene for en gyserfilm, og samtidig er det en scene, der ikke er blevet brugt særlig meget i genren. Det er ellers det klassiske miljø. Gyserfilm er bedst optaget i mørke, og det kan ikke blive mere mørkt end under jorden i en grotte, spærret inde..."



Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
5704028216409

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn