• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Steelbooks

Elsker du film og har du en stor samling derhjemme? Så måske er det tid til at tage et nyt greb om din film passion og begynde at samle på steelbooks. Måske er du ikke en samler, men vil bare have en eksklusiv forestilling af dine film, som adskiller sig fra mange andre? Så er steelbooks noget for dig.

Vi har et stort udvalg af titler i Steelbook, bluray-film i eksklusive metalæsker med illustrationer, du ikke kan se i den almindelige udgave - eksemplarer i begrænset udgave med høj samlerværdi!

 

I modsætning til almindelige DVD / bluray-film, hvis covers er lavet af plast, betyder steelbook, at coveret er lavet af metal. Disse covers forbedrer filmens udseende betydeligt, og den mere eksklusive finish gør din filmsamling både stilfuld og skiller sig ud. Da udgaverne er begrænsede, er der meget efterspørgsel efter stålbøger, især af samlere, så benyt lejligheden til at få dine yndlingsfilm i denne lækre version, før de løber tør.

Lad dine venner være både nysgerrige og imponerede over din filmsamling, som ved hjælp af steelbooks også kan blive en stilfuld interiørdetalje. Film med denne type betræk vil du ikke gemme i nogen skuffe i tv-bænken, men de fortjener et bedre sted, hvor de kan være en lækker detalje i rummet. Det kan dog være en god idé at placere dem lidt op på væggen eller lignende, hvis du har små børn eller kæledyr i dit hjem, så dine stålbøger forbliver lige så flotte, som de var, da du købte dem.

 

Vores udvalg af stålbøger består af både nogle af vores mest elskede børnefilm og klassikere som Rambo. For dem, der elsker sci-fi, er der Guardian of the Galaxy. Hold øje med flere indgående produkter, da vores mål er at tilbyde vores kunder det største og bedste udvalg af film. Vores aftaler med nogle af verdens største filmdistributører betyder, at vi kan tilbyde et sortiment, der kun vokser og vokser. Så velkommen til den eksklusive verden af ​​stålbøger, du vil ikke fortryde, når du først har åbnet øjnene for dem.

Steelbooks

Følelsen af ​​at åbne en stålbog, når du producerer din yndlingsfilm, er noget, der altid varmer en filmelsker og får din samling til at føle sig lidt ekstra unik.

Forestil dig, at det er filmaften, og det er tid til at samles med dine venner, du beder dem om at vælge en film fra din hylde, og deres øjne vil blive trukket til de film, der fanger øjet lidt ekstra, dine yndlingsfilm med steelbook. At have en stålbog giver en følelse af høj kvalitet og ser pænere ud end den normale sag, som normalt er lavet af plastik, til dine film. Det gør også din samling lidt mere speciel, hvis dine yndlingsfilm har en stålbog. Det betyder også, at dine film ikke risikerer at blive beskadiget på samme måde, som de kan være i en blød plastikæske.

Hvilke fordele har steelbooks virkelig for dig?

Følelse af høj kvalitet.

Stilfulde etuier med et unikt design.

Din unikke samling af stålbøger vil imponere dine venner.

 

Steelbooks er taktile og visuelt unikke

Der er stålbøger til mange fantastiske film, men også ældre film, der er elsket af deres fans derude, og de vil altid føle sig specielle i din samling. Mange af de tilgængelige stålbøger har unikke billeder, der buler udad og skaber en dejlig følelse, når du trækker fingrene over sagen. Billederne er store og strækker sig også fra den ene kant til den anden, hvilket giver et godt helhedsindtryk. De er designet af fagfolk, der ved, hvad der ser godt ud i din samling. Ofte, hvis ikke altid, har de heller ingen distraherende tekst på forsiden, men kommer med oplysningerne om filmen på små stykker papir, som du nemt kan fjerne eller gemme, men det er helt op til dig. Alt fokus er på den stilfulde unikke kunst skabt til steelbook-udgaven af ​​filmen. Selv på indersiden, når du åbner sagen, vil der være billeder fra filmen, nogle gange endda unikke billeder, der ikke kan ses ellers. At have stålbøger i din samling gør det til en meget mere holistisk følelse for din samling, hvor det er filmen i fokus og ikke al den tekst, der følger med markedsføringen af ​​filmen.

 

En stålbog skriger kvalitet

Hvis du har en følelse af kvalitet, er de perfekte til din samling. Vægten af ​​stålbøger er meget tungere end plastikhylstre, og når du tager dine film fra hylden, føler du, hvor meget tid der er brugt på både filmen og designet på dit unikke produkt. De er designet til at holde trit med tiden, du behøver ikke længere huske på, at papiret, der sidder fast mellem plastlagene i en normal sag, forsvinder eller er beskadiget på ydersiden af ​​en stålbog, er lavet af metal med billederne trykt direkte på overfladen. Hvis du passer godt på dem, holder de meget længere end dine andre sager.

 

Jubilæumsudgaver og samlerværdi

Der er mange stålbøger, der kommer med ekstra materialer og kan være en del af specialudgaver, der kun udgives i dette format. Det kan være alt fra unikke jubilæumsudgaver, der har ekstra bag kulisserne materiale.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn