• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Tegneserie og animeret

Der er mange tegnefilm på bluray, der er værd at have i deres samling. Mange tegnefilm bringer glæde til både store og små. Der er intet, der opmuntrer en grå hverdag så meget som animerede film med klare glade farver.

Tegnefilm og animerede film på bluray

Tegnet på sløret, når det er bedst

Tegnefilm og animerede film er langt fra noget, der kun er rettet mod børn. I dag er sådanne film meget klogt konstrueret og har ofte vittigheder, der kun opfattes af det ældre publikum. Dette gør disse film perfekte til at nyde, både for store og små. Der er nogle film, der er værd at se nærmere på, når du bygger din bluray-mappe med tegnefilm. Her er en liste over nogle klassikere, du absolut ikke må gå glip af:

Skønheden og udyret, fra 1991

Legetøjshistorie fra 1995

Op fra 2009

Lion King fra 1994

 

Tegnefilm og animerede film

Et godt tegnet eventyr indeholder mange forskellige karakterer. På listen ovenfor ses det som et fælles tema. De har alle en grundlæggende historie og karakterer, der fylder scenerne med indhold. Fælles for de fleste gode tegnefilm er også god musik, der følger handlingen som en handske. Men det er ikke et must. I filmen Up from 2009 er der ingen musik, man husker direkte, mens i The Lion King husker de fleste udtrykket "Hakuna matata" og musikken med Elton John. Mange tegnefilm er også lavet i flere dele eller serier. Den vellykkede Toy Story er blevet gjort tre gange. Hvis du har fundet et godt grundlæggende koncept, er det faktisk muligt at mælke fra det, uden at det føles fast. En god historie kan gentages. Du kan groft dele tegnefilm mellem Disney og Pixar såvel som de "andre". Disse to store spillere har længe garanteret kvalitet af højeste rang. Hovedsageligt er det kombinationen af ​​kvaliteten af ​​den animerede, og hvor godt manuskriptet er skrevet. At være i stand til at udskære sådanne følelsesladede karakterer gør tegneserier og animerede film på bluray så specielle. Der er mange film, du skal have i din bluray-samling. Her gennemgår vi de klassikere, du bare skal have på bluray:

Skønheden og udyret fra 1991

Historien om Belle, en pige i en fransk landsby, der under forskellige omstændigheder bliver fange af et dyr. Men udyret viser sig at være en prins fortryllet af dette udseende. Kun ved at finde kærlighed kan fortryllelsen brydes. Det hele lyder som et klassisk tema fra Disney, der skabte denne smukke tegneserie. Det har et par år på halsen, men på en sløret skive er det garanteret et nyt liv.

Op fra 2009

I ovenstående film møder vi Carl, der i efteråret af sin alder ønskede at opfylde en drøm om at flyve væk med sit hus. Den 8-årige Russel har sneget sig om bord i huset, der er blevet til en slags flyveoprettelse. Sammen bliver de en duo, der mildt sagt begiver sig ud på et underholdende eventyr. Dette er en film, der får de fleste til at grine og tåre. Underholdende og følelsesladet. Den stil, filmen er animeret i, er imponerende, og som sædvanlig når Pixar er involveret, vil du ikke blive skuffet.

Toy Story fra 1995

Filmen, som mange kender som den film, hvor legetøjet kommer til liv. Som barn, hvem har ikke spekuleret på, om legetøjet måske har deres eget liv, når du ikke ser dem? Vi får svaret på det i denne underholdende klassiske tegneserie. Legetøjet Andy, som er en cowboy, ignoreres, når det nyeste legetøj Buzz, en rumhelt, bliver den nye favorit. Det vil være klar til tumult og i det lange løb et spændende eventyr.

Lion King fra 1994

Når løven Simba er født som arving til tronen til Mufasa, fejres den i hele dyreriget. Men en skræmmende vending på fejringen kommer, når den jaloux onkel Scar skræmmer Simba på flugt. Scar overtager som løvekonge og starter mildt sagt en ubehagelig regel. Simba er nødt til at kæmpe på vej tilbage til tronen. Heldigvis får han mange venner undervejs. Blandt de mest mindeværdige birolle er meerkaten Timon og vortesvin Pumba, som i sig selv er umagen værd at se filmen. Lion King blev et stort hit, da det kom og stadig tiltrækker et stort publikum. I dag ses det bedst på en bluray-rekord.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn