• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Thriller

Thrillergenren kan muligvis være den filmgenre, der indeholder mest af alle de andre filmgenrer. I thrillerfilmen finder vi træk mod rædsel, handling, spænding, detektiver, overnaturlige fænomener, mysterier og science fiction. At opleve thriller-film på en kvalitativ bluray er virkelig en fryd for enhver filmskaber!

Thrillerfilm på sløret

Hvad der virkelig karakteriserer thrillerfilmen er, at den implementerer andre genres intriger, miljøer eller scenarier på en indviklet og ofte spændende måde.

Thriller-film på bluray kræver selvfølgelig en bluray-afspiller for at arbejde. I dag er prisniveauerne for en bluray-afspiller de samme som for almindelige DVD-afspillere. Tilføj der, at du kan se dvd'er i en bluray-afspiller, men ikke omvendt. Den største fordel ved sløret film er selvfølgelig, at du får en meget bedre opløsning uden at billedet opfattes som støjende. Bluray-formatet er fremragende, når du vil kunne vise film på storskærm og få en biograffølelse hjemme!

En genre i sig selv?

Thrilleren er en genre i sig selv, men låner godt fra andre genrer. Hvis du vil spole filmrullen tilbage og spore alle thrillere gennem tiderne, vil du utvivlsomt komme med Alfred Hitchcock og klassikere som "Shadow of a Doubt" fra 1943, som Hitchcock ofte understregede som hans bedste film nogensinde. En af de mest berømte film fra Hitchcock er naturligvis "Psycho" fra 1960. For at sortere thrillerfilmene er der brug for en form for kategorisering baseret på hvilken undergenre thrilleren kan siges at stamme fra.

 

Komplott-thrillere

Historisk drama-thrillerfilm fra 1991 instrueret af Oliver Stone, og den er nu en velrenommeret thriller-klassiker. Filmen JFK handler om anklager Jim Garrisons (spillet af Kevin Costner) uafbrudte forsøg på at finde og sortere sandheden bag mordet på præsident John F. Kennedy. Det er en tilsyneladende helt umulig opgave at udføre! Virvaret af involverede mennesker går til toppen af ​​den sociale gade og inden for det politiske hierarki. Alle de mistænkte grilles hårdt af anklager Jim Garrison, og spændingen bider og slipper ikke grebet i denne konspiratoriske thriller om, hvordan mordet på John F. Kennedy faktisk kan have fundet sted.

En anden konspiratorisk og nervepirrende thriller fra 1990'erne er The Firm med Tom Cruise i hovedrollen. Sydney Pollack er instruktør, og filmen er baseret på en roman skrevet af John Grisham. Filmen fik nøjagtigt det samme navn som bogen The Firm. Filmen blev udgivet i 1993 og blev et biografhit af en sjældent set slags! Filmens budget var ret beskedne 42 millioner, men trak 270,2 millioner dollars ind!

 

Supernatural Thrillers

Da Vinci-koden, baseret på Dan Browns bøger, skal medtages, når det kommer til thrillere, der indeholder sammensværgelser, mysterier og hierarkiske strukturer. Filmen blev udgivet i 2006 og blev straks en box office-succes! Tom Hanks spiller hovedrollen som religionsprofessor Robert Langdon. Både filmen og bogen blev betragtet som kontroversielle - ikke mindst af den katolske kirke. Både filmen og bogen er blevet forbudt af forskellige lande som Filippinerne, Libanon og dele af Indien.

En anden frygtelig god thriller er The Sixth Sense fra 1999 med Bruce Willis i hovedrollen. En børnepsykolog, hvis patient kan tale med og se de døde. Instrueret af M. Night Shyamalan, og filmen har en jævn crescendo, der ender pragtfuldt! Hvis du ikke har set dette, kan det anbefales!

 

Kriminelle thrillere

The Zodiac er en amerikansk krimietriller baseret på en sand historie. Direktør David Finscher formår virkelig at fange fornemmelsen af ​​San Francisco i slutningen af ​​1960'erne og begyndelsen af ​​1970'erne. Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen med bravura i denne thriller om en af ​​USAs uløste efterforskning af massemord.

En anden noir-inspireret krimiethriller af højeste klasse er Seven, også instrueret af David Finscher. Medvirkende inkluderer Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey og Gwyneth Paltrow. Ja, denne thrillerfilm er lige så stor som de skuespillere, der deltager i den! De to detektiver Brad Pitt og Morgan Freeman er på jagt efter en seriemorder, der myrder langs de syv dødssynder. Alle scenerne og stemningen i filmen har alle de tænkelige punkter, når det kommer til thrillere. Ikke mindst den sidste scene!

 

En lidt anden thriller er L.A. Fortroligt fra 1997. Filmen finder sted i L.A. i løbet af 1950'erne og en korruptionsskandale inden for LAPD officerkorps. Dette er en film, der faktisk udholder tidstesten, og som i sig selv betyder, at den er en klassiker, ikke?

 

Sci fi-thrillere

Instrueret af Ridley Scott og i dag er det ikke muligt at nævne genren af ​​sci fi-thrillere uden Alien-filmene. De er lige så synonyme med genren som Ringenes Herre er for fantasygenren. Filmens scener giver virkelig en fornemmelse af, hvordan en thriller skal bygges, og holder publikum så fængslet som astronauterne i rumskibet! En dødbringende fremmed i bedste fald, der kun spreder ond pludselig død omkring sig!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn