• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 94.000 produkter
  • Levering 39kr

 

tv serier

Bluray kræver bluray-afspillere, og hvis du elsker film, er dette et must. En bluray-afspiller giver dig den højeste kvalitet af dine film og den bedste oplevelse, og hvis du har et hjemmebiografsystem, vil det være komplet med en bluray-afspiller.

Hvad der gør billedkvaliteten så fantastisk er, at sløret diske kan gemme en meget større mængde data end almindelige DVD'er, og at de afspiller film i HD-kvalitet. Til sammenligning kan en standard DVD gemme 4,7 GB data, mens en bluray-disk kan gemme op til 25 GB data, så det er en betydelig forskel.

Hvis du vil gå et skridt videre, er der nu uskarphed i Ultra HD - UHD bluray - som gengiver dine film i 4K-opløsning. De har været på markedet i et par år, men nu er prisen mere overkommelig, og de er bagudkompatible, hvilket betyder, at du kan afspille både dine DVD'er og almindelige bluray-diske på din UHD-bluray. For at få den mest optimale billedoplevelse skal du kombinere en UHD-bluray-afspiller med et tv, der har 4K-opløsning og HDR (High Dynamic Range).

Når det er tid til at vælge film, finder du en overflod af uskarpe kasser hos os i mange forskellige kategorier - vi har noget for enhver smag. Hvis du vælger boksene, har du mange timers oplevelser, spænding og latter foran dig. Dyk ned i dramatiske eventyr som Hobbit-trilogien eller den nervepirrende tv-serie Hannibal. Hvis du er mere interesseret i gamle godbidder, har vi kasser med for eksempel klassiske Hitchcock-film og Jönsson League. For børnene er der kasser med alt fra Hotel Transylvania til Astrid Lindgren-film. Botaniser frit i vores brede udvalg af kasser, og hvem ved, måske finder du nye favoritter.

Så vælg dine, din families og venners favoritter, og øg hygge-faktoren derhjemme med fantastiske film og dejligt selskab. Lad oplevelsen af ​​sløret tage dig ind i en verden af ​​latter, fantasi og eventyr!

Sløre bokse

At eje en hel kasse med din yndlingsfilmserie eller tv-serie på bluray har mange store fordele, ikke mindst fordi du ejer dem. Men også fordi kvaliteten er meget højere både når det gælder lyd og billede.

Med udviklingen af ​​Bluray har vi i dag mulighed for at se tv-serier og film i en højere opløsning og til en forbedret lyd. Det har gjort det muligt for os at opleve film derhjemme på en måde, som vi aldrig har gjort før. Bluray har mere eller mindre overtaget efter DVD'en, hvilket også har påvirket rækkevidden. Da flere mennesker vælger at købe deres film / serier på bluray, er rækkevidden også større på bluray end på DVD. Hvis du køber dine favoritter i bluray-kasser, har du alt samlet på ét sted, og du kan se det, når du vil.

Fordelene ved sløret kasser

At købe bluray-kasser, der er fyldt med dine yndlingsfilm eller -serier, har mange fordele. Her er et kort resume af fordelene, som vi vil gå nærmere ind på senere.

Kvaliteten er bedre

Du ejer bluray-kasser og kan se på dem så meget som du vil

Du behøver ikke at have internetadgang

Rækken er bedre

Du har samlet hele film eller tv-serie samlet ét sted

Kvalitet

Så hvorfor er kvaliteten på bluray bedre end for eksempel på DVD eller via streaming?

Dette skyldes, at bluray er udviklet til data med høj kapacitet med op til 1080p i videoopløsning og 7.1 ukomprimerede lydkanaler. Netværksforbindelsen er også forbedret og har en lagerplads på omkring 5 GB. Med andre ord bliver billedet skarpere og lyden tydeligere med uskarphed.

Du ejer dine bluray-kasser

Når du køber dine film eller tv-serier, ejer du dem. Du behøver ikke bekymre dig om at afmelde dig en streamingtjeneste, der ikke lever op til dine forventninger. Disse abonnementer koster et bestemt beløb om måneden, mens en bluraybox du kun betaler for en gang, så kan du kontrollere, hvor meget og hvornår du vil have dem. Derudover behøver du aldrig bekymre dig om, at den tv-serie, du kører i øjeblikket, pludselig bliver fjernet fra rækkevidden. Hvis du synes, det føles som en stor sum penge at bruge på en bluray-kasse, er tipet først at købe en kasse med en filmserie eller tv-serie, som du ved, du kan lide, og derefter bygge videre på din samling.

Intet internet kræves

Der er ikke noget krav om, at du har adgang til internettet, når du ser bluray. Al den information, der er nødvendig for at kunne afspille en film / serie, kan findes på bluray-disken. Det eneste, du faktisk har brug for, er en bluray-afspiller og en enhed, som du kan vise dine film / serier på. Med Bluray behøver du ikke bekymre dig om, at wifi-forbindelsen får problemer, hvilket ellers kan forstyrre en filmoplevelse. Med bluray skal du bare starte filmen, så kan du nyde den i fred og ro.

Tilbud

Som nævnt tidligere er rækkevidden af ​​bluray meget større end DVD, fordi flere bruger bluray. Dette har betydet, at nogle film kun frigives på bluray. Begge nye film / serier udgives, men også klassikere som Back to the future og Astrid Lindgren-film i en kvalitet, vi ikke har set før.

Rækken er også større, når det kommer til sprog. En fordel, som bluray-kasser har, er at hele serier frigives, som ellers kan være vanskelige at få fat i.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn