• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

wwe movies

Drømmer du om at se ægte amerikansk underholdning med den bedste opløsning? Så sørg for at se WWE på bluray. WWE er et amerikansk underholdningsfirma, der producerer de mest underholdende brydekampe, man kan forestille sig. Ud over at producere brydning arbejder virksomheden med at producere andre underholdende begivenheder. For eksempel producerer virksomheden også fodbold og lignende.

WWE på bluray

Derudover er der en hel verden at opdage omkring WWE. Ud over at deltage i deres underholdende brydekampe på bluray, er der spil, tv-shows, live-udsendelser og meget mere. Uanset om du er en ivrig WWE-fan eller aldrig har set denne form for brydning, er deres film en meget god introduktion.

Ved at vælge at se deres kampe og film på bluray, kan du også være sikker på, at du får en oplevelse af høj kvalitet. Dette giver dig mulighed for at deltage i deres produktioner, uanset hvor i verden du er. Det er også muligt at deltage i deres produktioner i andre formater, men det vil ikke være det samme at se et match på en lille skærm med dårligere opløsning som at se kampene på en stor skærm med god kvalitet.

Mere om WWE

WWE er en forkortelse, der står for World Wrestling Entertainment. WWE er et amerikansk underholdningsnetværk, der fokuserer sine aktiviteter på at producere underholdende brydekampe, såkaldt amerikansk brydning. Virksomheden er et familieejet firma, der er vokset til en hel branche. Virksomheden startede med at producere underholdende brydekampe, noget de stadig er involveret i, men siden da er virksomheden vokset enormt. I dag er WWE et bredt koncept, der er forbundet med underholdende brydning, andre sportsgrene, videospil, live shows, tv-programmer og en overflod af andre begivenheder.

Virksomheden er nu et helt netværk, der blev lanceret så tidligt som i 2014. I dag er netværket lanceret i Singapore, Mexico og Australien. Netværket består af en række forskellige virksomheder, der producerer de forskellige dele af netværket.

WWE i filmformat

WWE Studios producerer film baseret på netværkets tv-udsendelser. Derudover producerer virksomheden også dokumentarfilm og andet materiale, der kan forbindes til netværket.

WrestleMania

Netværkets hovedproduktion er garanteret WrestleMania. Det er netværkets største galla og en af ​​de største brydningsbegivenheder, der afholdes i verden. Gallaen udsendes en gang om året via tv. Derudover er der meget materiale, der senere frigives i filmformat, hvilket betyder, at du som forbruger kan se dine yndlingsmomenter så mange gange, du vil.

Gallaen finder sted i marts / april hvert år. Arrangementet består af afgørende kampe inden for WWEs mest eftertragtede titler.

Royal Rumble

Som med WrestleMania er Royal Rumble en tilbagevendende begivenhed hvert år. Den største del af begivenheden er en særlig form for kamp, ​​ofte kaldet Battle Royal. WWE har valgt at markedsføre begivenheden som Royal Rumble, men i princippet er det en variant af en Battle Royal.

Denne type match fungerer også bedst, når du som seer kan sætte pause og se forskellige kampe.

Overlevende serie

Ligesom ovenstående begivenheder er Survivor Series også en galla produceret af netværket. Hvad der hovedsageligt adskiller denne galla fra deres andre galas er, at mange af kampene under gallaen er såkaldte elimineringskampe. Dette betyder, at forskellige hold af brydere konkurrerer mod hinanden, og de kan også fjernes fra konkurrencen af ​​forskellige årsager. Kampen slutter kun, når der kun er deltagere tilbage på den ene side.

Selvfølgelig er denne galla også tilgængelig som film. På den måde kan du selv bedømme, hvilke brydere du virkelig troede skulle fjernes, og hvilke der ikke skulle.

WWE får det bedste på bluray

Der er ingen tvivl om, at den bedste måde at nyde WWE på er det store billede med god billed- og lydkvalitet. Dette skyldes, at det gør oplevelsen helt anderledes, end hvis du ser WWE i et andet format. Det eneste andet format, der kunne konkurrere med filmformatet, er at se en af ​​deres galas live.

Netværket er vokset og fortsætter med at vokse, efterhånden som deres publikum bliver større og større. Et godt eksempel på et af de virksomheder, der er en del af det store netværk, der i dag er WWE, er virksomheden WWE Studios. WWE Studios fokuserer udelukkende på at producere film til netværket. På nuværende tidspunkt er der omkring 40-50 film. Blandt andet producerer de film af galaserne.

Et andet vigtigt aspekt af netværkets drift er spilindustrien. Virksomheder, der er tilsluttet netværket, producerer både videospil og spil i andre formater, der er forbundet med begivenhederne. Derudover modtager netværket en stor del af sin indkomst på forskellige former for merchandise, der også produceres i forbindelse med en af ​​deres store galas, film eller lignende. Det er dog galaserne, der er centrum for netværket. Galaserne tiltrækker store skarer både til de fysiske steder, men også via tv og film.

Netværket er verdensledende inden for underholdende kampe om brydning og andre sportsgrene.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn