• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

best anime movies

Anime-film har haft stor indflydelse ikke kun i Japan, men også i Sverige og rundt om i verden. Mange genkender karakterernes store øjne, skarpe hager og unikke frisurer. Anime inkluderer tv-serier og film som Pokémon og Sailor Moon, der primært tiltrækker det yngre publikum samt produktioner rettet mod et voksen publikum.

Anime film på DVD

Anime (et japansk ord for animation) kan spores tilbage til begyndelsen af ​​det 20. århundrede, men har haft en enorm indflydelse i den vestlige verden efter 90'erne.

Anime i sig selv er ikke en genre, men er blevet et overordnet navn til animation fra Asien, især Japan. I anime kan du finde alle slags såkaldte normale filmgenrer, der er alt fra spændende actionfilm til storslåede fantasiverdener og komedier, der får dig til at grine, indtil tårerne går op. Nogle af de mest kendte anime-film og -serier er Pokémon og Sailor Moon. Der er mange funktioner i animationsstil, der kan linkes til børnefilm og lignende, men anime produceres ofte med tanke på voksne. Et firma, der er stort i Anime for stort og lille, er produktionsselskabet Ghibli, som der er lidt mere information om nedenfor.

Hvorfor skal du se anime?

Storslåede eventyr

En stil, der kan værdsættes af både børn og voksne

Historier der får dig til både at grine og græde

 

Mere om anime-film

Anime er vokset og vokset i den vestlige verden, hvis du ikke har taget skridtet ind i denne magiske type film, har du virkelig gået glip af noget. En masse anime er tegnet i hånden, og der er mange tilfælde af endda håndmalede baggrunde, dette er noget, der længe er blevet erstattet af animation med 3D-modeller i den vestlige verden. Men i anime prøver de stadig at holde følelsen af, at du kun kan få fra tegneserier i hånden, selvom de nogle gange også bruger mere moderne og hurtige metoder. Æstetikken i anime-film er undertiden efterlignet af amerikanske produktionsvirksomheder, for eksempel i Avatar, The Last Air Bender produceret af Nickelodeon Animation Stuid. Der er en værdi i at gå tilbage og se, hvor alt dette kommer fra, og hvorfor så mange ønsker at bruge materialet, det er endda, så meget moderne film, som vi ser som givne filmklassikere i dag, faktisk har sin oprindelse i anime. Alle filmelskere kender til The Matrix, deres skabere har sagt, at deres inspiration kommer fra anime som Akira, Ghost in the Shell og Ninja Scroll. Hvis du elskede Stillehavsområdet og dens store menneskestyrede mekaniske kamprobotter, så er der en hel undergenre af anime kaldet Mecha anime, undertiden skødesløst kaldt Gundam efter den populære franchise med samme navn på grund af dens indflydelse på genren.

Lidt kort om Studio Ghibli

Studio Ghibli er et af de mest kendte virksomheder inden for anime. De har produceret store film som Spirited Away og The Living Castle. Hvis du spørger folk, der elsker anime, vil de altid anbefale film fra dem. De har også lavet en anime-fortolkning af Ronja Rövardotter, en af ​​vores store svenske klassikere fra Astrid Lindgren. Så hvis du vil se, hvordan et japansk anime-studio fortolker denne klassiker, anbefales det stærkt. Filmene fra dette fantastiske studie får det bedste sted på DVD-hylden, når du først har set dem.

Serier og film

I det store og hele produceres mest anime i serieformat, disse kan findes på kompileringsdiske, hvor det normalt enten er en sæson eller hele serien samlet i en kasse. Nogle serier kan være ekstremt lange for virkelig at være en del af figurernes rejse, mens nogle kan være så korte som en sæson for en mere kortfattet og gribende historie. Imidlertid har anime-film ofte et større budget, og der kan bruges meget mere tid på produktionen af ​​filmene end på rent rent visuelt. Det kan også være rart at have en hel historie i et lidt mindre format end en lang serie.

Er anime-film kun for børn?

Absolut ikke, anime er rettet mod alle målgrupper, selvom børn også kan se de fleste ting og værdsætte det. Mange film indeholder emner og begreber, der ofte ofte er bevidst instrueret på en sådan måde, at børn kan værdsætte dem på deres egen måde, mens forældrene sidder i sofaen og føler sig følelsesladede over, hvor tæt filmen kommer til ens hjerte. Hvis du ikke er fortrolig med anime, bør du søge en anmeldelse, inden du køber filmen og se den sammen med dit barn, da nogle film kan være ret grafiske, enten med magt eller koncept, som børnene slet ikke forstår. Når det er sagt, er størstedelen af ​​filmene for alle.

 

Anime (japansk: ア ニ メ, [aɲime] (lytte); flertal: anime), undertiden kaldet Japanimation, er håndtegnet og computeranimeret med oprindelse i Japan. Udtrykket stammer fra det engelske ord animation og bruges i Japan som et tomt udtryk for alle animerede medier. Uden for Japan bruges anime enten til at henvise til animation lavet i Japan eller til en animeret stil i japansk stil, der ofte er præget af farverig grafik, livlige karakterer og fantastiske temaer.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn