• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Filmbokse På DVD

Kan du også lide at se serier eller film på en regnvejrsdag? Så er en DVD-boks noget for dig. Få ting giver en så dejlig følelse som at se serier og film i flere timer. Hos os finder du et stort udvalg af fuldt indlæste DVD-kasser.

Vi tilbyder kasser med film og tv-serier til enhver smag. Du finder blandt andet nye film, tv-serier, remade-udgivelser og gamle klassikere i vores sortiment.

I dagens digitale samfund er udvalget af underholdning enormt. Desværre resulterer dette ofte i, at vi har svært ved at koncentrere os om en ting ad gangen. I stedet for at se en film eller en tv-serie springer mange hurtigt videre til den næste uden at tjekke ud. Kan du huske de gange, hvor du så en film på tv og faktisk så hele filmen i træk? Flere og flere mennesker vil vende tilbage til denne hyggelige følelse. Derfor er DVD-kasser et fremragende valg. I stedet for at blive tiltrukket af mange andre tilbud kan du koncentrere dig fuldt ud om den film eller tv-serie, du har valgt.

 

Her finder du et stort udvalg af DVD-kasser. Vælg mellem klassiske film og dine yndlings-tv-serier fra fortiden. Mange af disse kan ses igen og igen. Hent fjernbetjeningen, pop popcorn, sluk wifi og nyd en rigtig god DVD i et par timer. Du får garanteret en dejlig aften! Dette er især velegnet, hvis du inviterer en særlig person til en date eller ønsker at hænge ud med en gruppe venner uden distraktioner. Det bliver ekstra sjovt, hvis du vælger en film eller serie fra fortiden, der får dig til at huske de gode gamle dage. Eller måske vil du bare grine af 90'ernes mode? Uanset hvad du leder efter, er der DVD-kasser til enhver smag her hos os.

 

DVD-kasser og tv-serier på DVD

Hvis du kan lide at se en serie eller film, når vejret er dårligt, er en DVD-boks eller TV-serie på boksen det rigtige for dig.

Hos os finder du DVD-kasser med tv-serier og film fra flere forskellige genrer. Du kan se dem, når du vil, og de forbliver så længe du ønsker det. Hvis du køber en DVD-boks, behøver du ikke være bange for, at den serie, du følger, pludselig forsvinder fra rækkevidden, den næste episode er i boksen. Hvis du vil se hele filmserien fra en bestemt trilogi, gør det det også lettere at have DVD-kassen derhjemme for at kunne producere, når du vil. Du kan se, hvad du vil have, når du vil have det, du bedst kan lide, eller hvorfor ikke købe det som en gave til en ven eller et familiemedlem? Måske har børnene nogle favoritter, som de ofte vil se, eller bare bare holder fast ved. DVD-kasser er det fremragende valg, hvis du vil undgå at være afhængig af en internetforbindelse for at kunne se dine favoritter på en doven dag.

Nogle eksempler på DVD-kasser og serier hos os, men vi har film og serier fra alle tænkelige genrer:

Underverden

Outlander

Kronen

Tudorerne

Chaplin, DVD-samlingen

Sherlock

Solsidan

Poirot

Kilde

Gåsemor

Cityakuten

Astrid Lindgren (Små favoritter)

Shrek

Julefilmkasser

Sci-Fi samlinger

The Walking Dead

Udrensningen

Vikinger

En sag for Frost

Tjenestepiges sprog

Komplette værker af Shakespeare (BBC-samling)

Norskov

Jakkesæt

Scorpion King

Tjernobyl

Familie fyr

Game of Thrones

 

Uanset hvad du vil se, når som helst og uden at være afhængig af internettet eller Wi-Fi, kan du se en eller flere af disse DVD-kasser. Kun du sætter grænserne for, hvad du vælger at se, eller hvornår. Du kan tilbringe en dag med en dramaserie, en samling af Sci-Fi eller hvorfor ikke nogle lystige komedier for at gøre livet lidt lysere. Måske vil børnene se Greta Gris, Shrek eller nogle af Astrid Lindgrens favoritter - i så fald er de her.

En filmaften i temaformat med venner går godt ud ved hjælp af DVD-kasser uden at noget behøver at gider. Kender du nogen, der af en eller anden grund ikke har været i stand til at se yndlingsserien i lang tid? Doner en DVD-boks for at sprede en lille smule lys i din vens eller familiemedlems liv.

Uanset hvad din yndlingsgenre er, kan du finde noget at se på hos os. Hvis du vil se noget i fremtiden, men ikke har tid lige nu, har du en stor mulighed for at erhverve det nu for at gemme det, når du har tid, lyst og energi til at se på det på det tidspunkt, du vælger.

DVD-kasser blev oprettet, fordi flere og flere mennesker ønskede at få adgang til deres serier sammen og være i stand til at gemme dem for at kunne se dem igen og igen. Det samme gælder for mange store filmsamlinger. Måske appellerer en bestemt dokumentarserie til dig, men du har ikke tid til at se det lige nu, så kan du nemt kontrollere, om det er her hos os for at kunne købe det til en senere lejlighed med visning. Her får du let en kontekst i din visning af en bestemt serie og følger lettere den røde tråd i dokumentarfilmen eller dramaserien. Dine yndlingsfigurer bliver mere levende i løbet af den tid, du ser, og du kan se flere episoder i en og samme periode. Du finder det lettere at følge en historie uden afbrydelse.

De mest populære filmserier og DVD-kasser er hos os.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn