• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

børnefilm

En DVD-film er en nem vej til en hyggelig aften. Gør det til en vane at have nogle børnefamilier og familiefilm derhjemme, som I kan se sammen.

Det bedste ved DVD-film er selvfølgelig selve filmene. Ved hjælp af filmen er det muligt at komme ind i fantasiens verdener og opleve eventyr, spænding, venskab og drama.

DVD til børn og familie

At vælge kun en DVD har den fordel, at det er muligt at få en film til en engangsomkostning og derefter se den så mange gange, som du vil. Du behøver ikke tilmelde dig et abonnement, som du skal betale for hver måned, og hvis internettet går ned, fungerer filmen stadig. Rækken af ​​film på DVD er også større end rækkevidden på streamingtjenester, så på de fleste måder er DVD et alternativ.

Med en børnefamilie eller familiefilm på DVD kan du få:

mulighed for at opleve en film sammen

ubegrænset adgang til filmen

en mulighed, der fungerer uden internettet

 

Hvorfor vælge DVD?

Der er forskellige måder at se film på, og streamingtjenesterne overtager markedet fuldstændigt. Så hvorfor kan DVD stadig være den bedre løsning?

 

Ingen månedlige omkostninger

Med DVD kommer der ingen månedlige gebyrer. Du eller dit barn kan se filmen så mange gange du vil uden at skulle betale for den mere end én gang.

 

Bredt sortiment

Hvis du vil have et rigtig stort udvalg af film, er DVD den bedste mulighed. De fleste film, der nogensinde er optaget, kan fås som en DVD (selvom den ældste eller mindst bemærkede måske kræver, at du søger på det sekundære marked). Med streamingtjenesterne er tilbuddet meget mere begrænset, og hvis du vil have et stort udvalg, skal du have flere forskellige tjenester parallelt, hvilket ikke er meget billigt. Selv hvis du har, får du ikke den samme mængde film, der er på DVD.

 

Fungerer uden internet

Meget af den teknologi og det indhold, vi tager for givet i dag, afhænger af internettet. Nogle streamingtjenester tilbyder muligheden for at downloade film, så de kan ses offline, men med DVD er det aldrig et problem. Hvis du har børnefamilie og familiefilm på DVD, ved du, at de fungerer, selvom du er uden et netværk, for eksempel på ferie, under en flytning, eller hvis der er midlertidige forstyrrelser. DVD-film kan ses fra enhver enhed, der har en DVD-afspiller, eller som en bærbar afspiller kan tilsluttes, hvilket gør det til et fleksibelt medium.

 

Velegnet til børn

Selv ganske små børn i dag er gode til teknologi. De kan lære enkle ting, og at starte en DVD-film er for det meste ikke noget problem for en generation, der har vænnet sig til smartphones og tablets fra starten. Fordelen ved DVD i denne sammenhæng er, at den passer, selvom der ikke er nogen voksen i nærheden. Der er et uendeligt antal ting at deltage i på internettet, og der er meget mange film på streamingtjenesterne. Ikke alt passer dit barn, men det er let for børn at tilfældigvis klikke på noget, som de ikke skulle have set. Med en DVD forsvinder alle disse problemer. DVD'en indeholder kun den film, der blev købt, og du kan let efterlade dit barn med en film, hvis han eller hun f.eks. Skal gå hjem og være alene et stykke tid efter skoletid. Naturligvis bør børn også være i stand til at deltage i ting på Internettet, men det er bedre at gøre i selskab med en voksen.

 

Flere penge til forfatterne

En ting, som ikke mange mennesker tænker på, er, at kompensationen fra streamingtjenesterne ikke er særlig høj, så de, der lavede filmen, får dårligt betalt for at se film i den form. Når en film sælges som en DVD, er kompensationen større, og du giver derfor flere penge til dem, der lavede filmen. Det betyder, at du giver dem støtte, så de har større chance for at lave flere film - hvilket du sandsynligvis vil have, hvis det er en film, du kan lide.

 

Populære børnefilm

Blandt de mest populære børnefilm er både klassikere og nyheder. Astrid Lindgrens historier er altid populære, og generation efter generation er optaget af filmene. På samme måde fungerer det med filmene i serien om Harry Potter - selvom de er bedre egnet til lidt ældre børn. Med spænding, mysterium, relationer og det meget specielle miljø, der findes i Hogwarts og i resten af ​​troldmandsverdenen, er det svært ikke at blive fanget og ønsker at se flere af dem. Både Astrid Lindgrens film og filmene om Harry Potter er velegnede til voksne og børn at se sammen, der er meget, der kan vække tanker og være rart at tale om bagefter.

Andre bestsellere er Disney-film, både klassikere, nye film og genindspilninger af de ældre. Frost er en af ​​de mest populære børnefilm, ligesom efterfølgeren Frost 2. Andre tegnefilm er også populære hos børn og er for det meste skabt til at passe dem perfekt.

 

Populære familiefilm

Som voksen er det altid muligt at se en film med børn, uanset om det er en film, der er meget tydeligt rettet mod børnene. Familiefilm er også børnevenlige, men på samme tid lidt bedre egnet for de voksne i virksomheden.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn