• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Fantasy film

Actionfilm, fantasyfilm og eventyrfilm indeholder de samme komponenter; hovedpersonen eller hovedpersonerne kastes af forskellige grunde ind i en række begivenheder, der normalt inkluderer vold, kamp, ​​kamp, ​​fysisk udnyttelse og hektiske jagter af forskellige slags.

Action-, fantasy- og eventyrfilm på DVD

Disse genrer har tendens til at omfatte en eller flere helte, der kæmper med utrolige odds, som inkluderer livstruende situationer, en eller flere skurke eller en søgen, der normalt ender med sejr for helten eller heltene (selvom et lille antal film i disse genrer er afsluttet i sejr for skurken eller skurke i stedet). Dette er film med lykkelige slutninger, hvor det gode vinder over det onde, næsten fuldt ud, og hvor det er en af ​​de usædvanlige ting, det onde vinder. Her finder du både serier og film, du kan se, når du tørster efter et tempofyldt eller fantasifuldt eventyr.

I disse genrer finder du blandt andet (og meget mere):

007 Bond

Star wars

Jason Bourne

Karate Kid

24

Magnum

Mænd i sort

Blodskud

Mumiefilmene

300

Originalerne

Afstrafferen

Machete

En opdagelse af hekse

Spider Man

Superman

Polarexpressen

Terminator

TinTin

Underverden

Rystelser

Vikinger

Syndernes by

 

Her finder du både gamle kultruller og nyere eventyr, men også klassisk fantasy og sci-fi.

I actionfilmgenren er det almindeligt at blande andre filmgenrer, men det inkluderer vold, eksplosioner, biljagter, slagsmål, en eller flere helte, der kæmper for en god sag, specialeffekter og stuntmænd. Som jeg sagde, er handlingen voldelig og tempofyldt, disse er ikke film for de følsomme. Heltene er ofte personer med problemer i deres liv, enten med afhængighed eller anden sammenfiltret baggrund. Forhold kan være et problem for disse helte, men alle de problemer, som heltene har, overvindes let, når situationen kræver det. Action blandes ofte med thrillere, drama, komedie og eventyr som genrer. I actionfilmgenren er der film som Dredd, Mad Max, Face / Off, Terminator, The Bond-film, John Wick, Speed, Die Hard, Runaway Train, Robocop, Aliens og Matrix blandt mange mange andre. Alle filmene er meget voldelige.

Eventyrgenren er en filmgenre, hvor eventyr er i centrum. Det er almindeligt at blande eventyr med drama, fantasi, komedie, thriller, sci-fi og action. I eventyrgenren, hvor Sci-Fi er inkluderet, finder eventyret ofte sted på andre planeter ude i universet. Hvor det blandes med handling, er der meget vold. I denne genre finder du film som Pirates of the Caribbean, Indiana Jones-film, Jurassic Park-film, King Kong, Tarzan, The Lord of the Rings-film, Mad Max, Apes Planet, Brothers Lionheart, Stardust, Monty Pythons skøre verden og Åh broder hvor er du? og mere. Som du kan se, kan mange film inkluderes i denne genre, så hvis du vil have et eventyr, er der masser at vælge imellem.

Fantasygenren er en kulturgenre, hvor der er en afvigende virkelighed eller fantasiverden, hvis du vil. Det er fantasifuldt, der er ofte magi og overnaturlige fænomener i denne genre. Grundlaget er altid fantasiverden, og den ligner ofte en eventyrverden eller den vestlige verden middelalder med elementer fra andre epoker eller kontinenter. Denne genre inkluderer ofte slotte, drager, hekse, monstre, mytologiske væsner, helte og fjender. I mange fantasibaserede grundlæggende historier i disse film vandrer historien mellem to verdener, nogen går gennem en magisk dør eller falder gennem et magisk hul for at komme ind i en anden verden, hvor eventyret tager fart. Helten, der altid er hovedperson, har altid en mission, der skal gennemføres, og der er altid nogen eller noget, som helten specifikt leder efter. Historiens plot består altid af stien til det, helten søger, eller den mission, helten løser. I løbet af historien får seeren følge med på, hvordan missionen gennemføres, de problemer, der opstår undervejs, og hvordan problemerne løses. Seeren får se, hvordan helten løser alle udfordringerne i løbet af missionen, og hvordan løsningen på gåden kommer tættere og tættere på. Fantasy-genren er fyldt med magi, der bruges på mange forskellige måder i disse film. Antallet af tegn er mange, både onde og gode, hvor de dårlige normalt sigter mod at forsøge at overtage verden allerede i begyndelsen af ​​filmen, mens de gode kæmper tilbage ved at beskytte verden og til sidst normalt vinder.

Fantasy-genren adskiller sig fra Sci-Fi på den måde, genren forholder sig til realisme. I fantasi sker der ting, hvis de ikke kan ske i den virkelige verden, mens der i sci-fi er ting, der kan ske, hvis det ikke allerede er sket eller vil ske. Mens Sci-Fi er mere videnskabeligt orienteret, er fantasi udelukkende baseret på fantasien, og i fantasiverden er der ingen grænser. Det er ikke ualmindeligt, at fantasyfilm overlapper hinanden i deres genre med action, eventyr, sci-fi og horrorgenren, men på trods af denne overlapning anses fantasygenren for at tilhøre en separat genre, der er adskilt fra de andre.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn