• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

skräckfilm

Gyserfilm eller thrillere, som nogle af os kalder dem, er elsket og hadet af mange af os. På en regnfuld aften eller en nat kan du ikke sove, hvorfor ikke tænde en af ​​dine yndlingsthrillere eller måske finde en ny favorit for at holde dig vågen.

Gyserfilm på DVD

Mange af de gyserfilm, der findes på markedet i dag, er inspireret eller hentet fra litteraturen. En af de største forfattere af gyserfilm og noveller i dag er Stephen King.

Stephen King blev født i 1947 og har skrevet et stort antal horrorhistorier, der siden er blevet film. Han har også skrevet nogle romaner, der ikke er baseret på rædsel. Han startede sin karriere med at skrive Carrie. Carrie handler om en ung pige, der bliver mobbet i skolen. Hun er genert og bor hos sin kristne mor. Men en dag opdager hun, at hun har særlige kræfter og frigør dette på sine mobbere, hvilket resulterer i et blodbad. Carrie blev en utrolig succesrig film, men siden da har han fortsat sin karriere og givet os utroligt mange forfærdelige timer foran tv'et.

Tips til spænding

Når lammerne er tavse

Dyre kirkegård

SAW-filmene

Besøget

Splice

Mørke skyer

Ringen

Babadooken

Carrie

Den tryllekunstner

Det kommer om natten

Exorcists

The Grudge

 

Mange af os kan lide at være bange og få et koldt korps langs rygsøjlen, og heldig for os, at der er så mange spændende og skræmmende film, som vi kan se. Der er et stort udvalg af rædsel, så uanset om du er interesseret i udlændinge, vampyrer, dæmoner, eller hvis du er mere interesseret i "ægte rædsel" som mord eller uløste mysterier, er der garanteret en gyserfilm til dig.

Filmen Pet Sematary blev udgivet i 1989 og blev en succes. Denne forfærdelige film er baseret på en familie, der flytter til deres nye gård. Bag gården er der dog en gammel kirkegård for dyr. Når familiens kat senere dør i filmen, beslutter de at begrave katten på dyrekirkegården bag huset. Til familiens store overraskelse dukker katten op igen og opfører sig som normalt, i det mindste et stykke tid. Djurkyrkogården eller Pet Sematary fik faktisk et nyt make i 2019, så god er filmen.

The Shining er en anden af ​​Stephen Kings utrolige film, denne havde et kæmpe gennembrud, da den blev udgivet i 1980, og nu har den en efterfølger. Doctor Sleep er baseret på Stephen Kings novelle og er efterfølgeren til filmen The Shining. I denne thriller møder vi Danny, der 40 år senere stadig plages af forfærdelige mareridt, og som endelig vender tilbage til sit barndomshjem, det frygtede hotel. At en gang for alle få svar på, hvorfor mareridt aldrig slutter.

Tim Burton er et navn, som mange forbinder med gyserfilm. Han er filmregissør født i 1958 og bedst kendt for sin karakteristiske gotiske stil i sine historier. Tim Burton begyndte at tegne i en tidlig alder og var allerede som en lille dreng utrolig kreativ, hvilket virkelig afspejler hans utrolige film. Mareridtet før jul er en usædvanlig god film. Det er en stop motion animeret film, der blev udgivet i 1993 og stadig er elsket og rost af mange. Filmen finder sted i en snoet fantasiverden taget direkte fra Tim Burtons sind. Her får vi følge Jack The Skellington, der "pumper kongen" over Halloween-verdenen.

Men Tim Burton har ikke kun lavet stop-motion animerede historier, han har også lavet film med rigtige skuespillere. En af de mest populære må være abernes planet. Denne film havde premiere i 2001 og handler om en pilot, der ved et uheld styrter ned på en fremmed planet. På denne planet hersker primitive ondsindede aber. Andre succesrige film af Tim Burton inkluderer Beetlejuice, Sleepy Hollow og Alice in Wonderland.

Mange gyserfilm har efterfølgere. En af de mest berømte i dag er SAW-filmene. Denne filmserie består af ni film skrevet af James Wan og Leigh Whannell. Den første SAW-film blev udgivet i 2004 og er siden fortsat med at frigive nye historier. Den første film begynder med, at vi ser to mennesker vågne op i et gammelt badeværelse. Begge mennesker er lænket og vil ikke løsne sig. De finder hurtigt ud af, at de er i et spil. Et spil med liv og død og skal gennemgå en række forfærdelige ting for at have en chance for at overleve. Jigsaw kaldes manden i filmen, der udfører og vælger, hvilke mennesker han vil have til sine såkaldte "spil".

Jigsaw vælger oprindeligt mennesker, der har begået en forbrydelse eller gjort noget forfærdeligt i deres liv, så det enten skal sone for sin forbrydelse gennem døden eller en chance for at overleve ved at begå forfærdelige utænkelige ting.

James Wan og Leigh Whannell har ikke kun instrueret SAW-filmene, men har også skrevet Insidious. Til denne filmserie er der fire spillefilm, hvoraf den første havde premiere i 2010. Her får vi følge en familie, der flytter ind i deres nye store hus, men det tager ikke lang tid, før ulykker begynder at forekomme.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn