• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Takin 'Over The Asyl - The Complete Mini Series DVD

kr.89
På lager
Leveranstid 5-15 arbetsdagar
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Leveranstid 5-15 arbetsdagar
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Takin 'Over The Asylum blev første gang sendt på BBC1 som en seksdelt serie i september 1994. Skrevet af Donna Franceschild, instrueret af David Blair (Anna Karenina, The Lakes) og med Ken Stott (Messiah, Rebus) og David Tennant (Doctor) i hovedrollen Who) i prisvindende debutpræstationer plus en cameo fra Spike Milligan, den anerkendte sorte komedie.

Stott spiller Eddie McKenna, en dobbeltglaseret sælger, der skinner som DJ for hospitalsradio i et skotsk psykisk asyl. Han plejer tætte venskaber med patienter der, herunder Francine (Katy Murphy, Our Mutual Friend, Honest) en selvskader og Campbell (David Tennant, Doctor Who) en maniodepressiv, med hvem han deler en drøm om at komme ind på den kommercielle radioscene.

Campbells inspirerede løjler lover at bringe parret tættere på deres mål, men presset fra livet uden for hospitalet begynder at fortælle historien om Eddie. En hævngerrig kollega får sin lille chef til at forbyde sine aktiviteter, og hans excentriske bedstemor vender pludselig tilbage til Litauen og efterlader ham uden penge.

Eddie bliver tiltrukket af den ængstelige Francine, men da radioen er truet med at lukke ned, vender han sig til Campbell for at få trøst. Når Campbell genvinder kontrollen over sit liv og domstolenes succes, bliver Eddys tilbagegang, og han endelig tvunget til at møde sin egen sygdom - alkoholisme.

Takin 'Over the Asylum gav banebrydende skuespillerroller for både Stott og Tennant. The Dark Comedy vandt flere priser, herunder en BAFTA for bedste dramaserie i 1995 og ros fra psykiatriske grupper.

"Alt ved denne serie er perfekt ... rig på karakter, det går en følsom vej mellem tragedie og komedie." Daily Mirror



  • 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig support
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter

Vare-ID:
BBCDVD2660

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn