• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Science fiction DVD

Gennem science fiction får vi besøge de verdener, vi ellers kun drømte om. Når vi ser science fiction-film på DVD, får vi endelig ansigt til ansigt med livsformer fra andre dimensioner og verdener, kommer ombord på store rumskibe eller rejser med lysets hastighed. Det unikke ved science fiction-film er, at intet er umuligt i sindet.

Science fiction-film på DVD

En spændende science fiction-film på DVD stimulerer fantasien og giver os mulighed for at besøge utrolige verdener i sindet.

 

Besøg andre verdener af science fiction-film på DVD

Disse typer film giver os friheden til at bruge vores egen fantasi med alt fra superhelte eller for eksempel dystopiske visioner om fremtiden. Ved at se en science fiction-film tillader du dig selv at slappe af og give slip på hverdagen. Nogle af de vigtigste træk ved science fiction-film er, at de er:

 

stimulerende

spændende

slapper af

innovative

tankevækkende

kreativ

følelsesmæssig

smuk

kantløs

enestående

sætte spørgsmålstegn ved

eksistentiel

drømmeagtig

sjovt

geniala

fantasifulde

sætte spørgsmålstegn ved

beskrivende

visuel

intelligent

 

Fordele ved science fiction-film

I medierne og i populærkulturen vises science fiction ofte i mange undergenrer, der kan kaldes rumopera. Star Wars-filmene er et klassisk eksempel på en sådan undergenre. I denne genre får du en utrolig spændende underholdning, og du følger stærke og unikke karakterer. I science fiction-film kan du skildre forskellige typer fremtidige scenarier. Det kan dreje sig om dystopiske samfund med klimaændringer eller radikale samfundsstrukturer. Fordelen ved science fiction-film er, at de kan være tankevækkende, kan give os nye ideer eller fremkalde tanker om ændringer, som du selv kunne foretage i samfundet. Det, vi ser i dag i en science fiction-film, kan godt blive en realitet i fremtiden. At se science fiction-film er spændende og fængslende med alle de unikke karakterer og eventyr, som du deltager i.

Fra et psykologisk synspunkt kan vi have brug for science fiction-film for at blive inspireret og tør give slip på vores almindelige hverdag. Science fiction har også bidraget til mange opfindelser og forbedringer i vores virkelige verden gennem innovative objekter og visioner. Du kan vælge mange forskellige typer science fiction-film på DVD. Det kunne for eksempel være en invasion af en fremmed livsform, superhelte med fantastiske og overnaturlige kvaliteter eller fremtidige verdener, hvor kunstig intelligens styrer vores verden. Fantasien sætter ingen grænser for, hvad der er muligt, og det er det, der gør science fiction så unik og spændende! I science fiction-film, både fortid og nutid, afbildes forskellige sammenhænge. De spændende Star Wars-film skildrer for eksempel et rumeventyr langt tilbage i tiden, men som stadig har et højt udviklet teknologisk samfund.

 

Rækkevidde og fordele

Der er mange fantastiske science fiction-film på DVD at vælge imellem, lige fra tidligere film oprettet i 80'erne til i dag. Mange gode klassiske science fiction-film går aldrig forældet og er lige så populære i dag som da de kom ud. Mange mesterværker i denne filmgenre blev optaget med enkle midler i datidens teknologi, men som ikke desto mindre er blevet utrolig godt klaret. Den klassiske film Blade Runner fra 80'erne er et godt eksempel på et mesterværk, der både har filosofiske elementer såvel som smukke visuelle scener. Takket være den moderne teknologi, vi har i dag, er der ingen grænser for, hvad vi kan skabe digitalt. Dette passer perfekt til denne type film, hvor du ved hjælp af teknologi har mulighed for at visualisere andre spændende verdener, som vi ellers kun drømte om. I dag kan filmene også afspilles på en tv-skærm med god kvalitet og høj opløsning, lad os fejes med i et spændende rumeventyr eller flyttes til en fremtidig apokalyptisk dommedag. En stor fordel, når vi ser en science fiction-film, er, at det får os til at føle, at vi er en del af noget meget større derude i kosmos.

 

Vigtige egenskaber i dybden

Ved at se science fiction-film åbner vi vores sind for at blive mere modtagelige for muligheden for, at der er liv ude i universet. Vi udfordres til et syn på et større perspektiv på vores eksistens. Da science fiction-film på DVD giver os så meget fantasifuld stimulering, får vi fra et psykologisk synspunkt, en følelse af at alt er muligt, hvis vi bare vil. Vores følelsesmæssige behov varieres gennem mange forskellige skildringer i science fiction-film og spændende handlinger. Gennem science fiction-film med superhelte eller mutanter kan vi få en inspirerende idé om, at vi er unikke som mennesker og måske har flere evner, end vi tror. Gennem science fiction-film kan vi strække vores egen virkelighed og tænke på, hvad grænsen mellem fantasi og virkelighed er, og hvad der er muligt.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn