• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Tegnet og animeret

Noget, som mange forbinder med deres barndom, er tegnefilm og animerede film. Juleaften er dagen på året, hvor en større del af Danmark befolkning sætter sig ned og ser tegneserier i form af julemanden og Disneys julespecial.

Animeret er stadig meget populær, og i dag er der et stort udvalg med forskellige temaer. I 1995 udkom den første fuldt computeranimerede film, og filmen Toy Story blev straks et stort hit. Det er måske ikke så svært at sætte fingeren på, hvad der gør tegneserie og animation så populær. Humor og venskab er to tilbagevendende elementer, og der er normalt en masse følelser. Dette gør det let at komme ind i filmens plot og lære filmens karakterer at kende.

To af de største filmselskaber i kategorien tegnet og animeret er Disney og Pixar. For at nævne et par film: Lady and the Beast, Beauty and the Beast, The Lion King og Bambi er fra Disney. Fra filmselskabet Pixar finder du film som Finding Nemo, Monsters, Inc. og Toy Story. Som jeg husker, husker mange mennesker en eller flere film fra deres barndom, og selv i dag produceres der nye animationsfilm. I de senere år har animation og tegning igen fået stor opmærksomhed takket være filmen Frost. Faktisk er Frost så godt lavet, at den har vundet to Oscar-statuetter og kan prale af at være den mest succesrige animerede film fra Disney.

 

Noget, der er meget spændende og sjovt at se, er hvordan effekterne er blevet meget bedre gennem årene. Der er dog meget charmerende effekter på de ældre animerede film som filmen Snehvide og de syv dværge. Når det kommer til tegnefilm, har alle sandsynligvis deres egen yndlingsfilm. Fra at bruge håndmalede tegninger er de nu skiftet til at bruge computeranimationer. Hvis du er på udkig efter den perfekte familiefilm, er det værd at se gennem udvalget af tegnefilm og animerede film. Du finder garanteret en der passer til alle i festen.

Tegneserie og animeret

Tegneserier har altid været en del af magien i livet for børn og voksne. Mange har en yndlingsfilm fra barndommen, som du stadig husker og elsker. Tegnefilm og animerede DVD-film fås i mange forskellige designs, afhængigt af hvad du leder efter. De er tilpasset til mindre børn, ældre børn og voksne, uanset om du kan lide dyr, magi eller handling. Hvis du vil finde en ny favoritfilm, er du nøjagtigt det rette sted.

Passer til alle i familien

Fremkalder latter

Fyldt med magi

Meget sjovt med en masse action

Fantastisk håndværk

Følelsesmæssig

 

Den første computeranimerede film kom i 1995, og den blev kaldt Toy Story, den blev hurtigt meget populær og er stadig. De ældre tegnefilm har et utroligt håndværk bag sig, hvor hvert billede males og derefter sættes sammen som en film. De animerede er også et håndværk i sig selv med flere effekter og begivenheder. I tegnefilm og animerede film er der meget, der afspejler livet med følelser og venskab, der er noget, der gør disse film velegnede til alle.

Det er svært at slå krybende ned i sofaen sammen med familien og tage en tegneserie eller animeret film på og nyde. Det bliver garanteret et hyggeligt øjeblik sammen. Den mest populære animerede film, der nogensinde er lavet, er Frost, der vandt 2 Oscar for en så godt lavet film. Der er også mange film, der passer til dem, der leder efter lidt mere action, hvor du blandt andet finder Marvels og Batman.

Den største inden for tegnefilm og animerede film er Disney og Pixar, de har udviklet sig enormt og frigiver nye film hvert år.

Disney startede med Mickey Mouse i tegnefilm allerede i 1928 med "steamboat willie" og blev hurtigt en favorit. De lavede en række kortfilm, men deres første spillefilm "Snehvide og de syv dværge" kom ud i 1937. Det var verdens første spillefilm med både lyd og farve og blev hurtigt en klassiker. Siden da har Disney lavet mange film, der har taget mange hjerter med storm, såsom The Lion King, Aristocats, Cinderella, Trassel og Frost.

Pixar blev grundlagt i 1986, men fik en god start i 1997, da de blev en del af Disney. Pixar fokuserede mere på animeret direkte og blev hurtigt populær med "Et lille insekts liv".

Pixar har lavet mange klassikere som Monsters INC og Finding Nemo.

Disney har også sat sit præg på os alle uanset alder ved at samle næsten hele Sverige foran tv'et juleaften og se Benjamin Syrsa og hans venner gennem forskellige klip fra berømte Disney-film, hvor man ofte er meget forventningsfuld se hvilke nyheder de vil vise kommende film.

Der er mange flere animerede og tegnefilm, der ikke er lavet af Disney eller Pixar, du kan finde alt, hvad der gør filmaften alene, sammen med venner eller familie mindeværdig. Du kan slutte dig til de skøre dyr i "The Secret Life of Pets" på deres eventyr i at hjælpe en ven, der er tabt, eller flyve gennem internettet og spille spil med "Röjar-Ralf".

Hvis du har rigtig små børn, er der Barbies vidunderlige verden eller lærer at tale sammen med "Molly Mus".

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn