• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Træningsvideoer

Fordelene ved at træne derhjemme:

Du kan bære, hvad du vil.

Du kan lytte til din musik HØJT.

En god træning kræver ikke godt udstyr.

Du er tvunget til at uddanne dig selv om fitness.

Træn, når det passer dig bedst.

Du sparer penge, som du kan bruge på god, sund mad i stedet.

Træningsvideoer til din hjemmetræning

Træningsvideoer på DVD er perfekte til dig, der enten ikke har tid til at gå i gymnastiksalen eller som foretrækker at træne i fred.

Træningsvideoer er en fantastisk måde at få alle fordelene ved en gruppetræning uden at føle presset fra både instruktøren og andre mennesker omkring dig. I træningsfilmen viser, forklarer og peber en instruktør dig gennem træningen, så du får mest muligt ud af din træning. Ligesom instruktøren eller en PT i gymnastiksalen gør. Samtidig sparer du både tid og penge ved ikke at skulle gå i et motionscenter.

Du vil bemærke dine fremskridt, da sessionerne føles lettere over tid, hvilket er en stærk indikation på, at træningen er nyttig. Følelsen af ​​at kunne træne en hel træning, som du ikke har været i stand til før, er uovervindelig.

Fordele ved trænings- og wellnessfilm:

- Du sparer både tid og penge ved at træne derhjemme

- Uddannelsen er tilgængelig, når det passer dig

- Der er mange forskellige træningsprogrammer og former for træning at vælge imellem

- I nogle film får du en hel træningsplan, billigere end hvis en PT ville skabe en

- Du kan føle dig godt tilpas i dit eget hjem

- Ingen instruktør, der påpeger bare dig

- Mens du træner, får du træning i træning

- Kyndige instruktører, der sørger for at træne ordentligt

- Du bemærker fremskridt ved at gøre træningen lettere over tid

- Du vælger, hvor ofte du skal træne sammenlignet med for eksempel ugentlige sessioner i gymnastiksalen

Der er mange forskellige træningsfilm at vælge imellem. Du kan vælge mellem cardio, styrketræning, yoga eller fokusere på det ønskede område for at nævne et par forskellige træningsprogrammer. Med andre ord er der garanteret en træningsfilm, der passer til dig og din træning.

Der er forskellige grunde til, at du foretrækker at træne derhjemme. Hvis du er ny, når det kommer til træning, kan gymnastiksalen ofte føles skræmmende, så det kan være et godt første skridt at komme i gang i fred og ro i dit eget hjem. Du kan både teste, om en bestemt form for træning passer dig, mens en instruktør på tv-skærmen guider dig og giver dig viden om træning. Dette gør dig mere komfortabel og selvsikker.

Men selvom du har det godt i din træning, kan det føles godt at undgå at blive overfyldt med andre, føle sig set på eller finde det vanskeligt, hvis du ikke har styrken til hele gruppesessionen.

En anden stor fordel ved en træningsfilm i stedet for et motionscenter er, at du ikke kan bebrejde dig selv for ikke at have tid. Det er tidskrævende at komme i gymnastiksalen ud over at have tid til din træning. Hvis du derimod har din træning derhjemme, kan du ikke længere bebrejde dig selv for ikke at have tid. Vi har alle en kvart eller en halv time tilbage, bare for at køre videre! Med andre ord forsvinder alle dine tidligere grunde til ikke at træne, som f.eks. At du ikke har tid.

Træningsvideoer indeholder ofte forskellige træningsprogrammer, der tilpasser sig sværhedsgraden og træningstiden. Det betyder, at du kan presse en kortere session ind på dage, hvor du ikke har så meget tid eller er i humør, mens du kan køre de længere sessioner, når tid og energi tillader det.

Mange træningsfilm har et træningsprogram at følge. En træningsfilm indeholder således normalt forskellige træningssessioner, så du behøver ikke bekymre dig om at blive træt af en DVD hurtigt. Disse er kyndige mennesker, der sammen har udviklet et program for at give dig optimale resultater fra din træning i den nævnte tid.

Det er dig, der sætter målene for din træning. Det er derfor helt op til dig at planlægge, hvornår træningen finder sted. I modsætning til de ugentlige træningsprogrammer i gymnastiksalen, som kun er en gang, kan du derfor vælge at løbe tre dage i træk, hvis du har ekstra tid den uge.

Siden du faldt herinde, går du naturligvis ind i træningstanker - eller måske er du allerede en såkaldt træningsfreak, der leder efter ny træningsinspiration?

Motion er godt for både mental og fysisk sundhed. Der er en masse forskningsforskning, der taler om alle fordelene ved motion. Du får mere energi, bliver klarere i hovedet, sover bedre, håndterer problemer lettere osv.

At skabe en god træningsrutine, der passer dig som person, er således en stor fordel. Men det er først, når du finder en form for træning, der passer dig som person, at det bliver sjovt og noget, du vil gøre, i stedet for at det føles som et krav.

En anden stor fordel ved træningsfilm er således også den store variation, der findes. Der er mere intense sessioner for dig, der kan lide at svede og blive helt udmattet, mens for eksempel yoga passer dig, der foretrækker rolig og metodisk træning.

Hvis du bliver træt af en bestemt form for motion, er det en god ide at klikke hjem en træningsvideo med en helt ny træning.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn