• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig leverancer
  • Stort udvalg med over 87.000 produkter
  • Levering 39kr

DE KOMPLETTE HANDELSBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder salg til private forbrugere og finder anvendelse på køb af varer på www.filmhylden.dk herefter også kaldet ”Filmhylden”, ”vi”, eller ”os”.

Filmhylden, organisations-nr. 910523-5684, Hovgårdsgatan 1B, 263 57 Höganäs, Sverige.

Kontaktoplysninger:
E-mail: info@filmhyllan.nu

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder private forbrugere. 

Bestilling

Efter du har foretaget en bestilling hos Filmhylden, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Du bedes kontakte kundeservice, hvis du ønsker du at benytte vores 14 dages fortrydelsesgaranti.

Betaling

Vi modtager betaling med betalingskort: VISA og MasterCard.

Priserne er angivet i danske kroner inklusive moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Filmhylden pålægger ikke noget betalingsgebyr, uanset den valgte betalingsform.

Levering

Du vil modtage en bekræftelse via e-mail, når ordren afsendes. Herefter leveres varen indenfor 1-3 hverdage. Således bliver den totale leveringstid fra bestillingstidspunktet til levering 2-7 hverdage. Prisen for fragt er 149 DKK uanset ordrebeløb. Vi leverer til alle adresser i Danmark, dog ikke til Færøerne og Grønland. Ønskes levering til andre lande henviser vi til www.filmhyllan.nu, hvorfra levering til flere lande er tilgængelig.

Hvis forsendelsen ikke afhentes fra udleveringsstedet i tide, og den dermed returneres til Filmhylden, er du som kunde fortsat fuldt ud betalingspligtig, hvorfor der i denne sammenhæng, ikke vil foretages nogen tilbagebetaling til dig. Vi kan på din forespørgsel, indenfor fire uger, gensende forsendelsen mod en fragt- og håndteringsafgift på 250 DKK. Efter fire uger destrueres varen, og kan ikke længere gensendes. Det vil herefter være nødvendigt at foretage en ny bestilling, hvis du fortsat ønsker at modtage produkterne.

Fortrydelsesret

 

Du har som privat forbruger ret til at fortryde dit køb uden begrundelse indenfor 14 dage.

Du bedes kontakte kundeservice, hvis du ønsker du at benytte vores 14 dages fortrydelsesgaranti.

Reklamationer - Hvis der er noget galt med varen

Du har som forbruger 12 måneders reklamationsret ifølge købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid indenfor rimelig tid.

Mener du at varen har en mangel, skal du kontakte kundeservice info@filmhyllan.nu, og så detaljeret som muligt, oplyse om problemet.

I det tilfælde at varen udbedes returneret, husk da altid, at den skal sendes i forsvarlig emballage. Vi anbefaler at få en kvittering for afsendelsen og at gemme postkvitteringen inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.  Bemærk: Varer som returneres uden forudgående aftale, vil ikke blive modtaget eller tilbagebetalt.

Oplysning om klagemuligheter

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også̊ anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: info@filmhyllan.nu 

Ansvarsfriskrivelse/ Force Majeure

Vi forbeholder os retten til, at til enhver tid at foretage ændringer i handelsbetingelserne. Ændringer i handelsbetingelserne vil blive offentliggjort online på webstedet.

Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser / fejl på grund af omstændigheder uden for selskabets kontrol såsom arbejdskonflikt, brand, krig, lovændringer osv.

Vi opfordrer alle til at overholde de love og regler, der gælder i de lande, hvor vores produkter bruges. Virksomheden er aldrig ansvarlig for direkte eller indirekte skader / tab, der kan opstå for kunden i tilfælde af forkert og/eller ulovlig brug af vores produkter.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn