• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Merch

Vi på filmhylden.dk arbejder på fuld tid for at øge vores udvalg af film og gadgets til alle filmelskere. Derfor anbefales det, at du fortsætter med at besøge os, så du ikke går glip af noget. Vi har et godt udvalg af merchandise til film, hvor du kan finde alle mulige samleobjekter, fra POP-figurer til krus, alt sammen med citater og karakterer fra dine yndlingsfilm.

Da efterspørgslen efter disse er relativt stor, er det vigtigt, at du er hurtig, når du finder noget, ellers bliver du muligvis nødt til at vente, indtil vi modtager flere produkter.

Merchandise - mere end bare film

Det betyder ikke noget, om du leder efter noget til dig selv eller en gave til andre. Film merchandise er et godt alternativ for film, serie eller videospil elsker. Samlerobjekter kan undertiden være vanskelige at finde, fordi den største gruppe, der tilhører en bestemt fandom, er i udlandet, hvilket betyder, at sælgere kun fokuserer på at skabe produkter til disse lande. Derfor kan det være lidt sværere for os svenskere at finde ægte samleobjekter. Eksempler på hvad du kan finde hos os er krus med billeder fra favoritfilmene eller et populært citat som favoritkarakteren sagde. Der er radiostyrede biler i form af Super Mario-figurer, eller hvorfor ikke købe en dejlig lampe i form af svampen?

 

Bredt udvalg af filmvarer hos os

Mange filmelskere er tilfredse med kun at se deres yndlingsfilm, men der er dem, der tager det et skridt videre for at begynde at samle ting, der har at gøre med filmen. Det er for nogle film blevet lidt af en kultur. Derfor besluttede vi at tilbyde mere end bare film. Vi har et af Sveriges bredeste sortiment til bare merchandise i form af fantastiske gadgets som krus, tøj, POP-figurer og mere, alt sammen fra nogle af de største og mest populære film. Der er alt fra Star Wars-ting til Harry Potter-ting samt ting til dig, der er stor Big Bang Theory-fan.

Populära produkter i underkategorierna

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn