• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

101 dalmatinere

Ved at købe 101 dalmatinere varer til børnehaven øges dit barns trivsel. Et logo påvirker barnets kreativitet og kan føre til dybere nattesøvn, bedre sportsresultater, og at venskabet med andre børn uddybes. Hvis dit barn kommer i skole med 101 dalmatiske merchandise som et krus eller en blyant, kan en anden i klassen være nysgerrig, og dette vil føre til, at dit barn får nye venner.

Giv dit barn en god start

Det kan også skabe et bånd mellem børn, der har den samme 101 dalmatiske merchandise. 101 dalmatinere er den perfekte film for hele familien. Der er sandsynligvis ingen, der ikke føler sympati for hvalpene og antipati for den egoistiske synder i dramaet, Cruella de Vil. Dit barn forstår sandsynligvis ikke, hvordan en person, der ønsker at lave tøj af hvalpene, overhovedet kan eksistere. Men sådan er eventyrverdenen, den er baseret på spændingen mellem godt og ondt. Ved at købe 101 dalmatiske varer forbliver filmen i barnets bevidsthed i længere tid og bliver en vigtig byggesten i barnets fremtidige udvikling.

Leg og alvor

Når familien tager på chartertur, kan en dalmatisk rygsæk være et aktiv for dit barn. At rejse betyder meget ventetid, som børn har svært ved at acceptere. Sådanne lungere accepteres lettere af voksne, fordi vi ved, at det er et midlertidigt problem. Et barn ser ikke fremad, og i sådanne situationer kan 101 dalmatiske varer som hunden Rolly komme til nytte. Der er også merchandise relateret til Cruella de Vil. Disney-figurer og merchandise bygger dit barns identitet og gør barnet til en nysgerrig krabbe, der konstant har travlt med at lære verden og sig selv at kende. I bedste fald ledsager måske et legetøj fra barndommen en person helt op til voksenalderen. Det kan være rart at have et dalmatisk krus at holde i hånden, når du laver et vigtigt interview før et nyt job.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn