• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Aladdin

Gennem Aladdin merchandise kan du tage en del af denne fantastiske fortælling, baseret på den legendariske Thousand and One Nights, ind i dit hjem, så du nemt kan genskabe den mystiske og lokkende atmosfære fra Aladdin. Både Disney-tegneserieversionen og den senere spillefilm. Spring f.eks. Lige ud af bruseren og pakk dig ind i et blødt bomuldshåndklæde med Aladdin-tryk, før du smider dig selv i sofaen med noget kaffe eller varm chokolade i et krus fra samme samling.

Aladdin - en åbenbar stjerne på Disney-himlen

Året var 1992, og enhver ung person drømte om at kaste sig på et flyvende tæppe og skynde sig ind i smalle gyder og lede efter uvurderlige skatte i tigerhuler. Da Disneys klassiske Aladdin trak sig som en sandstorm i ørkenen over biograferne, blev mange af os fuldstændig forelsket i den magiske fortælling om den stakkels dreng, der ved hjælp af gode venner fik den lykkelige afslutning han drømte om at blive sultan. af byen Agrabah og gifte sig med sin livs kærlighed.

Blandt Aladdins varer kan du også finde kortspil og gåder til sjove øjeblikke med familie og venner. Forgyld børnenes skoleture med produkter fra Aladdin, lad dem pakke deres længe ventede madpose ud i en sjov madkasse med udskrifter fra filmen og drik fra deres filmiske vandflaske. Her kan du også finde merch i form af samleobjekter, der ville gøre enhver både jaloux og imponeret. Hvis du endda er en samler af rang, er der mange fantastiske genstande og produkter at tilføje til din skare af Aladdin-varer. Du er velkommen til at oprette en hylde, der viser din merch på en flot og fleksibel måde og for at gøre det lettere at sikre, at produkterne forbliver rene og i ny stand. Uanset om du hepper på den gode eller den dårlige side, er der noget for enhver personlighed og humør.

Blandt de stemmer, vi hører, er Scott Weinger, Robin Williams, Linda Larkin, Jonathan Freeman, Frank Welker, Gilbert Gottfried og Douglas Seale. Filmen følger Aladdin, et arabisk gadebarn, der finder en magisk lampe, der indeholder et geni. Han erklærer sig selv en rig prins og forsøger at imponere sultanen og hans datter.

Tekstforfatter Howard Ashman kom først med ideen, og manuskriptet gik igennem tre kladder, før den daværende Disney Studios-præsident Jeffrey Katzenberg accepterede dets produktion. Animatorerne baserede deres design på tegner Al Hirschfelds arbejde, og computere blev brugt til både at færdiggøre kunstværket og skabe nogle animerede elementer. Musikpartituret blev skrevet af Alan Menken og indeholder seks sange med tekster skrevet af både Ashman og Sir Tim Rice, der overtog efter Ashmans død.

Aladdin blev frigivet den 25. november 1992 for kritisk og kommerciel succes og blev den mest indtjenende film i 1992 med en samlet indtjening på over 504 millioner på verdensplan. Efter udgivelsen blev det den første animerede funktion til at nå en halv milliard dollars og var den mest lukrative animerede film nogensinde, indtil den blev overgået af Lion King. Aladdin modtog to Oscar-priser samt andre priser for sit soundtrack, som havde det første og eneste nummer fra en Disney-funktion, der modtog en Grammy Award for Årets sang for filmens temasang sunget af Regina Belle. Filmens hjemmevideo VHS-udgivelse satte også et salgsrekord og tjente omkring $ 500 millioner i USA. Aladdins succes førte til forskellige afledte værker og andet materiale inspireret af filmen, herunder to live-til-video-efterfølgere, Jafar's Return (1994) og Aladdin and the Thieves King (1996); en animeret tv-serie med samme navn; og en Broadway-tilpasning. En live-action-filmatisering instrueret af Guy Ritchie blev udgivet den 24. maj 2019.

Jafar, den kongelige visir i den fiktive by Agrabah, der ligger nær Jordanfloden, og hans papegøje Jago søger en lampe skjult i undergrunden. De får at vide, at kun én person er værdig til at komme ind: "diamanten i ru", som Jafar senere identificerer som Aladdin, et Agrabah-gadebarn. Prinsesse Jasmine fra Agrabah, ked af at loven kræver, at hun gifter sig med en prins i stedet for den, hun elsker, flygter fra paladset og møder Aladdin og hans abe, Abu. Slotsvagterne fanger Aladdin på Jafars ordre. Jasmine konfronterer Jafar for at kræve Aladdins løsladelse, men han lyver og siger, at Aladdin er henrettet.

Forklædt som en gammel mand frigør Jafar Aladdin og Abu og fører dem til hulen og beordrer dem til at hente lampen. Efter at være blevet bedt om ikke at røre ved andet end lampen, finder Aladdin et magisk tæppe indeni og tager lampen op. Glemmer hulens regel og griber en juvel. Aladdin, Abu og tæppet skynder sig at flygte fra hulen, når den kollapser. Aladdin giver lampen til Jafar, der smider både Aladdin og Abu tilbage i hulen, men ikke før Abu stjæler lampen tilbage. Fanget, Aladdin gnider lampen og møder Ånden, der bor i den. Ånden giver Aladdin tre ønsker. Aladdin nar Andenn til at befri dem alle fra hulen uden at bruge et ønske. Han bruger sit første ønske om at vedtage en fyrstelig identitet for at bekræfte Jasmine og lover at bruge sit tredje ønske om at befri Ånden fra slaver.

Efter Jagos forslag foreslår Jafar at blive sultan ved at gifte sig med Jasmine. Aladdin, som "Prins Ali Ababwa", ankommer til Agrabah med en stor vært, men Jasmine bliver vred, når han diskuterer hendes skæbne med sin far Sultanen og Jafar uden hende. Som en måde at undskylde tager Aladdin Jasmine på en tur på det magiske tæppe. Når hun får sin sande identitet, overbeviser han hende om, at han kun klæder sig som en landmand for at undslippe stresset fra det kongelige liv. Efter at Aladdin har taget Jasmine hjem, fanger paladsvagterne Aladdin på Jafars mission og kaster ham i havet. Ånden dukker op og redder ham på bekostning af hans andet ønske. Aladdin vender tilbage til paladset og afslører Jafars onde plan. Jafar undslipper efter at have opdaget lampen og dermed opdaget Aladdins sande identitet.

I frygt for, at han vil miste Jasmine, hvis sandheden afsløres, bryder Aladdin sit løfte og nægter at frigive Ånden. Jago stjæler lampen, og Jafar bliver Åndens nye mester. Han bruger sine to første ønsker til at blive sultanen og verdens mest magtfulde troldmand. Derefter afslører han Aladdins identitet og forviser ham, Abu og tæppet til en frossen ørken. De flygter og vender tilbage til paladset. Jasmine forsøger at hjælpe Aladdin med at stjæle lampen, men Jafar bemærker og overvælder heltene med sin magi. Aladdin håner Jafar for at være mindre magtfuld end Ånden og lokker Jafar til at bruge sit sidste ønske om selv at blive en almægtig Ånd. Nu bundet til sin nye lampe ender Jafar i den og tager Jago med sig.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn