• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Alice i Eventyrland

Med Alice i Eventyrlandmerchandise kan du blive i hatmagerens surrealistiske teselskab eller i Kingdom of Hearts Dam for evigt uden at skulle bekymre dig om at finde vej hjem igen. Ved at bruge produktsortimentet til denne merchandise kan du opleve lidt af det mærkelige vidunderland og genskabe både dine yndlingsscener fra filmen såvel som tillade dig selv at fordybe dig i alt det mysterium og galskab, som filmen tilbyder.

Lewis Carroll eller Charles Lutwidge Dodgson, som han faktisk blev kaldt, gav os historien om Alice, den velhavende pige, der falder i den underligste verden gennem et kaninhul. I dette omvendte nye liv møder hun mange mærkelige væsner i sine desperate forsøg på at finde vej hjem.

At samle genstande fra en bestemt samling eller inden for et bestemt tema er en tilbagevendende beskæftigelse, der tiltrækker mange Alice in Wonderland fans. Med en første fortolket version af dette litterære klassiske værk af Disney i 1951 og en filmatisering 59 år senere er der et stort udvalg af Alice i Eventyrland merchandise fra denne fantasihistorie, der aldrig går forældet. Med figurer som Cheshire-katten, den skøre hatmager, fuglen Dodo og den hvide kanin kan du nemt genskabe et køligt og tiltalende miljø med din samling af objekter fra filmen.

Mange mennesker vælger at udveksle genstande fra deres Alice i Eventyrland-varer med andre samlere, og andre klæder sig endda ud som deres yndlingsfigur på fantasimesser som Comic-Con og SciFi-messen. Alice i Eventyrland er også en tilbagevendende favorit, da det begynder at nærme sig Halloween og er et perfekt tema til fødselsdagsfesten - eller hvorfor ikke som inspiration til bryllupsdækningen? Ved disse lejligheder passer Alice in Wonderland merchandise perfekt som en dekoration og tilføjer lidt ekstra magi, når du vil løfte stemningen til festen.

Løst inspireret af Lewis Carrolls fantasyromaner, Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glass og Walt Disneys animerede film fra 1951 med samme navn, fortæller filmen historien om en nitten år gammel Alice Kingsleigh, der får at vide, at hun kan gendanne hvide dronning til sin trone ved hjælp af Mad Hatter. Hun er den eneste, der kan dræbe Jabberwocky, en dragonlignende skabning, der kontrolleres af den røde dronning og terroriserer landets indbyggere. I denne situation kæmper Alice med den røde dronning for at beskytte verden.

Alice in Wonderland blev produceret af Walt Disney Pictures og skudt i Storbritannien og USA. Filmen havde premiere i London på Odeon Leicester Square den 25. februar 2010 og blev udgivet i Storbritannien og USA via Disney Digital 3D, RealD 3D og IMAX 3D-formater såvel som i konventionelle teatre den 5. marts 2010. Det er også den anden mest lukrative film fra 2010.

Alice i Eventyrland modtog blandede anmeldelser, da de blev frigivet; Selvom den blev rost for sin visuelle stil, kostumer, musikalske partitur og specialeffekter, blev filmen kritiseret for sin manglende fortællingskontekst og dystre tone. Det modtog tre nomineringer ved 68. Golden Globe Awards, inklusive bedste film - musical eller komedie. Ved den 83. Academy Awards vandt Alice i Eventyrland for bedste kunstretning og bedste kostume design og blev også nomineret til bedste visuelle effekter. Filmen genererede over $ 1.025 milliarder dollars i billetsalg og blev den femte mest indtjenende film nogensinde.

Selvom det ikke var den første film generelt, startede Alice i Eventyrland en tendens med levende eventyr og fantasyfilm, der var grønne, især fra Walt Disney Studios. En efterfølger med titlen Alice Through the Looking Glass blev udgivet den 27. maj 2016.

I 1871 deltager den 19-årige Alice Kingsleigh i en havefest på Lord Ascots ejendom, bekymret over en underlig tilbagevendende drøm og sørger over sin fars tab. Der konfronteres hun med et uønsket forslag om ægteskab af Lord Ascots søn, Hamish, og de kvælende forventninger fra det samfund, hvor hun bor. Usikker på, hvordan hun skal gå, følger hun en kanin iført en blå vest og iført et lommeur og falder ned i et stort kaninhul under et træ. Hun kommer ind i en lille dør ved at drikke af en flaske mærket 'Drik mig' (kaldet Pishsalver) og vises i en skov i et magisk sted kaldet Eventyrland, hvor hun bliver mødt af en hvid kanin, en sovesal, en Dodo, Talking Flowers og identiske tvillinger navngivet Tweedledee og Tweedledum, som alle åbenlyst kender hende. Alice antyder, at det hele er en drøm, mens de andre diskuterer, om Alice er den "rigtige Alice", der skal dræbe den røde dronning Jabberwocky på Frabjous Day og genoprette den hvide dronning (som er den røde dronnings søster) til magten, som forudsagt af Absolem den blå larve og hans Oraculum (en rulle-lignende kalender, der fortæller historien og fremtiden for Eventyrland). Gruppen bagholdes derefter af et grådigt dyr kaldet Bandersnatch og en hær af spillekort kaldet Red Knights ledet af Knave of Hearts (den røde dronningens høje general og elskere). Alice og Tweedles flygter ud i skoven. Knaven stjæler Caterpillars Oraculum. Dormouse efterlader de andre med et af Bandersnatchs øjne i hendes besiddelse. Tweed'erne fanges derefter af den røde dronnings store Jubjub-fugl.

Knaven informerer den røde dronning om, at Alice truer hendes regeringstid, hvilket får hende til at beordre ham, de røde riddere og en blodhund (der har en kone og børn fængslet) for at finde Alice med det samme. I mellemtiden går Alice ind i Tulgey Woods, hvor hun bliver mødt af en grinende forsvindende Cheshire-kat, der fører hende til Mad Hatter, March Hare og Dormouses teselskab. Hattern forklarer til Alice, at han sluttede sig til modstanden, fordi den røde dronning ødelagde hele sin landsby og dræbte hans familie, da hun først styrede underlandet. Han hjælper senere Alice med at undgå fangst ved at lade sig selv blive fanget i stedet. Senere bliver Alice fundet af Bloodhound, men Alice insisterer på at hjælpe haderen. På Salazen Grums slot bemærker den røde dronning Alice, da hun spiste Upelkuchen (en kage mærket 'Eat Me', der får forbrugeren til at vokse) under en runde Croquet med flamingoer og pindsvin, men er ikke klar over hendes sande identitet, fordi Alice foregav at kaldes "Um" og byder hende derfor velkommen som gæst. Alice finder ud af, at vortex-sværdet, det eneste våben, der kan dræbe Jabberwocky, er låst inde i bannersnatchens hul. Knaven forsøger at forføre Alice, men hun afviser ham og forårsager den jaloux røde dronning, der kræver, at Alice bliver halshugget. Alice tager sværdet op og bliver venner med Bandersnatch ved at vende tilbage. Derefter flygter hun bag på den taknemmelige Bandersnatch og leverer sværdet til den hvide dronning. Den hvide dronning giver Alice en drink, der vender tilbage til sin normale størrelse og belønner hende med rustning, når hun kæmper med Jabberwocky.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn