• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Alien

Alien merchandise er for alle aldre. De små skal selvfølgelig ikke se filmen, men de kan under alle omstændigheder lege med Alien merchandise. For dem af os, der er lidt ældre og har en stærk forbindelse til filmene, vil det være endnu sjovere at samle fremmede varer og genopleve minder.

Masser af produkter fra Alien Merchandise

Hvis du ikke har set Alien-filmene, er det på høje tid at gøre det nu. Disse klassikere, med den første, der udkom i 1979, er fantastiske film, der vil skræmme de mest raffinerede slag. Filmen er instrueret af Ridley Scott og finder sted på et rumfartøj, hvor en udlænding kommer ind. Når film bliver så klassiske, har de en tendens til at fortsætte med at leve et liv uden for skærmen. Der er masser af produkter fra Alien-filmene, så du kan fortsætte med at nyde filmen, selv når den er forbi.

For alle aldre

Du kan købe produkter med alle slags figurer. Alle de store figurer fra filmene er også tilgængelige som figurer og som relativt store produkter. Hvad med en 105 centimeter lang facehugger-replika? Det er perfekt at have på Halloween-festen, og det er garanteret at få en masse snak om film og selvfølgelig Alien-film generelt. Hvor gammel var du, da filmene kom ud? Hvem så du det med? Kunne du sove efter filmen og så videre.

Selvfølgelig kan du også købe Brett, Parker og andre figurer fra filmene, og hvis du har en samling, kan du prale af en hylde fuld af fremmede varer og imponere mest. Der er også nogle mere verdslige ting at købe, som et krus. Du kan bruge den dagligt til at vise, at du er en filmfan og selvfølgelig en Alien-fan. At købe fremmede varer er at profilere dig selv som en tænker af god smag.

Filmen spiller Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm og Yaphet Kotto. Det blev produceret af Gordon Carroll, David Giler og Walter Hill gennem deres firma Brandywine Productions og distribueret af 20th Century Fox. Giler og Hill revideret og føjet til manuskriptet; Shusett var den udøvende producent. Alien og dets ledsagende artefakter blev designet af den schweiziske kunstner H. R. Giger, mens konceptkunstnere Ron Cobb og Chris Foss designede de mere menneskelige omgivelser.

Alien havde premiere den 25. maj 1979 som åbningsaften for den fjerde Seattle International Film Festival, som havde premiere i 70 mm ved midnat, før den blev udgivet bredt den 22. juni og udgivet den 6. september i Storbritannien. Det modtog kritikerrost og succes med box office og vandt en Oscar for bedste visuelle effekter, tre Saturn Awards (bedste science fiction film, bedste instruktør for Scott og bedste kvindelige birolle for Cartwright) og en Hugo Award for bedste drama-præsentation sammen med mange andre nomineringer . Det er konsekvent blevet rost i årenes løb siden udgivelsen og betragtes som en af ​​de største film nogensinde. I 2002 blev Alien betragtet som "kulturelt, historisk eller æstetisk signifikant" af Library of Congress og blev valgt til konservering i USAs nationale filmregister. I 2008 blev den rangeret af American Film Institute som den syvende bedste film inden for science fiction-genren og som den 33. største film nogensinde af Empire.

Aliens succes skabte en mediefranchise af film, romaner, tegneserier, videospil og legetøj. Det lancerede også Weavers skuespilkarriere og gav hende sin første hovedrolle. Historien om hendes karakters møder med de fremmede væsener blev den tematiske og fortællende kerne i fortsættelserne Aliens (1986), Alien 3 (1992) og Alien Resurrection (1997). En crossover med Predator-serien gav Alien vs. Predator-filmene, som inkluderer Alien vs. Predator (2004) og Aliens vs. Rovdyr: Requiem (2007). En prequel-serie inkluderer Prometheus (2012) og Alien: Covenant (2017), begge instrueret af Scott.

Alien er blevet frigivet i mange formater og pakker gennem årene. Den første af disse var en 17-minutters Super-8-version til projektionister derhjemme. Det blev også frigivet på både VHS og Betamax til leje, hvilket gav det yderligere $ 40.300.000 i USA alene. Adskillige VHS-udgaver blev derefter udgivet både separat og som et boxset. LaserDisc og Videodisc versioner fulgte, inklusive slettede scener og instruktionskommentarer som bonusfunktioner. Et VHS-bokssæt med Alien og dets efterfølger Aliens and Alien 3 blev frigivet i ansigtsformede kasser og indeholdt nogle af de slettede scener fra Laserdisc-udgaverne. Da Alien Resurrection havde premiere i teatrene, blev endnu et sæt af de første tre film frigivet, herunder et Making of Alien Resurrection-band. Et par måneder senere blev sættet frigivet igen med den fulde version af Alien Resurrection, der tog plads til oprettelsen af ​​videoen. Alien blev udgivet på DVD i 1999, både separat og, som The Alien Legacy, fyldt med Aliens, Alien 3 og Alien Resurrection. Dette sæt, som også blev frigivet i en VHS-version, inkluderede et kommentarspor af Ridley Scott. De første tre film i serien er også pakket som Alien Triple Pack. I 2003 forberedte 20th Century Fox Alien Quadrilogy DVD-bokssættet, som ville omfatte Alien og dets tre efterfølgere. Derudover vil sættet også omfatte alternative versioner af alle fire film i form af "specialudgaver" og "instruktørnedskæringer". Fox kontaktede Ridley Scott for digitalt at gendanne og omstille Alien og gendanne flere scener, der var skåret under redigeringsprocessen for at blive inkluderet i en udvidet version af filmen. Da Scott kiggede på den udvidede version, følte Scott, at den var for lang og valgte at gøre den til en mere strømlinet alternativ version:

Da jeg så den foreslåede udvidede version af filmen, følte jeg, at snittet simpelthen var for langt, og tempoet blev smidt væk. Når alt kommer til alt, skar jeg disse scener af en grund tilbage i 1979. Men for at give fansen en ny oplevelse med Alien, tænkte jeg, at der måtte være en passende mellemvej. Jeg valgte at gå ind og konvertere den foreslåede lange version til en mere strømlinet og poleret alternativ version af filmen. Til markedsføringsformål kaldes denne version "The Director's Cut."

"Director's Cut" gendannede cirka fire minutter med slettede billeder, mens det skar omkring fem minutter med andet materiale, hvilket efterlod det cirka et minut kortere end teaterklippet. Mange af ændringerne var mindre, såsom ændrede lydeffekter, mens de gendannede film inkluderede den scene, hvor Ripley opdager det kogte Dallas og Brett under hendes flugt fra Nostromo.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn