• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Aristocats

Aristocats er en amerikansk animeret romantisk eventyrmusikkomedie fra 1970 instrueret af Wolfgang Reitherman. Det blev produceret af Walt Disney Productions og udgivet af Buena Vista Distribution. Den 20. Disney-animerede spillefilm, baseret på en historie af Tom McGowan og Tom Rowe, drejer sig om en familie af aristokratiske katte, og hvordan en bekendt hjælper dem efter at en butler kidnapper dem for at få sin elskeres formue, som skulle gå til dem. Filmen indeholder stemmerne fra Eva Gabor, Hermione Baddeley, Phil Harris, Dean Clark, Sterling Holloway, Scatman Crothers og Roddy Maude-Roxby.

I 1962 startede The Aristocats projektet som et originalt manuskript til en todelt live-action-episode af Walt Disneys Wonderful World of Color, udviklet af forfatterne Tom McGowan og Tom Rowe og producenten Harry Tytle. Efter to års omskrivning foreslog Walt Disney, at projektet skulle være mere egnet til en animeret film og vendte projektet om, da Jungle Book avancerede til produktion. Da The Jungle Book næsten var færdig, udnævnte Disney Ken Anderson til at udvikle Aristocats, hvilket gjorde det til det sidste filmprojekt, der personligt blev godkendt af Disney før hans død i december 1966.

Aristocats blev løsladt den 24. december 1970 og modtog en meget positiv modtagelse.

Den blev udgivet på VHS i Europa den 1. januar 1990 og i Storbritannien i 1995. Den blev først udgivet på VHS i Nordamerika den 24. april 1996 som en del af Masterpiece Collection.

I januar 2000 lancerede Walt Disney Home Video Gold Classic Collection, og The Aristocats blev udgivet på VHS og DVD den 4. april 2000. DVD'en indeholdt en filmformat på 1,33: 1, der blev forbedret med Dolby 2.0-surroundlyd. Udgivelsen af ​​Gold Collection blev stille afbrudt i 2006. En ny DVD med en speciel disk (tidligere annonceret som et 2-disc-sæt) blev udgivet den 5. februar 2008.

Disney udgav filmen på Blu-ray for første gang den 21. august 2012. 2-disc Blu-ray / DVD-kombinationen i en specialudgave (både i Blu-ray- og DVD-emballage) indeholdt en ny digital overførsel og en ny bonus materiale. En DVD-udgivelse med en disk blev også udgivet samme dag.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn