• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Avengers

Marvel's The Avengers (klassificeret under navnet Marvel Avengers Assemble i Storbritannien og Irland), eller simpelthen The Avengers, er en amerikansk superheltfilm fra 2012 baseret på Marvel Comics 'superhelt med samme navn. Produceret af Marvel Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures, [N 1]. Det er den sjette film i Marvel Cinematic Universe (MCU).

Det er skrevet og instrueret af Joss Whedon og har et ensemblehold, der inkluderer Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson og Jeremy Renner som Avengers sammen med Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders, Stellan Skarsgård og Samuel L. Jackson. I filmen er Nick Fury og spionbureauet S.H.I.E.L.D. rekrutter Tony Stark, Steve Rogers, Bruce Banner og Thor til at danne et hold, der kan forhindre Thors bror Loki i at underkaste sig jorden.

Udviklingen af ​​filmen begyndte, da Marvel Studios modtog et lån fra Merrill Lynch i april 2005. Efter succesen med filmen Iron Man i maj 2008 meddelte Marvel, at The Avengers ville blive frigivet i juli 2011 og ville samle Tony Stark (Downey ), Steve Rogers (Evans), Bruce Banner (Ruffalo) og Thor (Hemsworth) fra Marvels tidligere film. Med underskrivelsen af ​​Johansson som Natasha Romanoff i marts 2009 blev filmen skubbet tilbage til frigivelse i 2012. Whedon blev taget om bord i april 2010 og omskrev det originale manuskript af Zak Penn. Produktionen begyndte i april 2011 i Albuquerque, New Mexico, inden den flyttede til Cleveland, Ohio i august og New York City i september. Filmen har mere end 2200 visuelle effekter.

The Avengers havde premiere på Hollywoods El Capitan Theatre den 11. april 2012 og blev udgivet i USA den 4. maj som den sidste film i fase 1 af MCU. Det modtog ros for Whedons instruktion og manuskript, visuelle effekter, action-sekvenser, skuespil og musikalske partiturer og modtog mange priser og nomineringer, herunder Oscar- og BAFTA-nomineringer for præstationer inden for visuelle effekter. Det indtægter over 1,5 mia. $ På verdensplan, satte adskillige billetkontorrekorder og blev den tredje mest indtjenende film nogensinde og den mest indtjenende film i 2012. Det er den første Marvel-produktion, der genererer 1 mia. I 2017 blev The Avengers præsenteret som en af ​​de 100 største film nogensinde i en Empire-undersøgelse. Tre efterfølgere er frigivet: Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018) og Avengers: Endgame (2019).

Avengers: Age of Ultron er en amerikansk superheltfilm fra 2015 baseret på Marvel Comics superhelteamet Avengers, produceret af Marvel Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures. Det er efterfølgeren til The Avengers (2012) og den 11. film i Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmen er skrevet og instrueret af Joss Whedon og har en ensemble-rollebesætning, der inkluderer Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elba, Stellan Skarsgård, James Spader og Samuel L. Jackson. I filmen bekæmper Avengers Ultron, en kunstig intelligens besat af at forårsage menneskelig udryddelse.

Efterfølgeren blev annonceret i maj 2012 efter den vellykkede frigivelse af The Avengers, hvor Whedon vendte tilbage som forfatter og instruktør i august. Whedon opdaterede Ultrons oprindelse for filmen for at involvere MCUs Avengers-team og introducerede karaktererne Quicksilver og Scarlet Witch, som Marvel delte rettighederne med 20th Century Fox. Støbning begyndte i juni 2013 med underskrivelsen af ​​Downey. Den anden optagelse begyndte i februar 2014 i Sydafrika, hvor hovedoptagelsen fandt sted mellem marts og august, hovedsageligt i Shepperton Studios i Surrey, England. Yderligere billeder blev filmet i Italien, Sydkorea, Bangladesh, New York City og omkring England. Med et anslået nettoproduktionsbudget på $ 365 millioner er det den næstdyreste film, der nogensinde er lavet.

Avengers: Age of Ultron havde premiere i Los Angeles den 13. april 2015 og blev frigivet i USA den 1. maj 2015 som en del af fase to i MCU. Filmen modtog generelt positive anmeldelser fra kritikere og tjente over 1,4 milliarder dollars på verdensplan, og blev den fjerde mest indtjenende film i 2015 og den femte mest indtjenende film nogensinde. To efterfølgere, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame, blev udgivet i henholdsvis april 2018 og april 2019.

Avengers: Infinity War er en amerikansk superheltfilm fra 2018 baseret på Marvel Comics superhelteamet Avengers, produceret af Marvel Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures. Det er efterfølgeren til The Avengers (2012) og Avengers: Age of Ultron (2015) og den 19. film i Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmen blev instrueret af Anthony og Joe Russo, skrevet af Christopher Markus og Stephen McFeely, og har en rollebesætning af Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin og Chris Pratt.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn