• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Captain America

Captain America: Civil War er en amerikansk superheltfilm fra 2016 baseret på Marvel Comics-karakteren Captain America, produceret af Marvel Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures. Det er efterfølgeren til Captain America: The First Avenger (2011) og Captain America: The Winter Soldier (2014) og den 13. film i Marvel Cinematic Universe (MCU).

Filmen blev instrueret af Anthony og Joe Russo fra et manuskript af Christopher Markus og Stephen McFeely og har Chris Evans som Steve Rogers / Captain America med en ensemblebesætning inklusive Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle , Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Emily VanCamp, Tom Holland, Frank Grillo, William Hurt og Daniel Brühl. I Captain America: Civil War opdeles uenighed om internationalt tilsyn med Avengers-teamet i to modsatte fraktioner - den ene ledet af Steve Rogers og den anden af ​​Tony Stark.

Udviklingen af ​​borgerkrigen begyndte i slutningen af ​​2013, da Markus og McFeely begyndte at skrive manuskripter og lånte koncepter fra 2006-seriens historie "Civil War", mens de fokuserede på historien og karakterelementer fra de tidligere Captain America-film for at afslutte trilogien. Efter positive reaktioner på The Winter Soldier vendte Russo-brødrene tilbage til regi i begyndelsen af ​​2014. Filmens titel og betingelser blev afsløret i oktober 2014 sammen med Downeys engagement som Stark; yderligere medlemmer tiltrådte i de følgende måneder. Headshot begyndte i april 2015 på Pinewood Atlanta Studios i Fayette County, Georgia, og fortsatte i Metro Atlanta-området, før det sluttede i Tyskland i august 2015, hvor filmen var den første til at bruge IMAXs digitale 2D-kameraer (til filmens centrale lufthavnskamp) sekvens). Visuelle effekter blev leveret af næsten 20 forskellige studier.

Captain America: Civil War havde premiere i Los Angeles den 12. april 2016 og blev udgivet i USA den 6. maj som den første fase tre film af MCU. Filmen var en kritisk og kommerciel succes og tjente over 1,1 milliarder dollars på verdensplan og blev rost for sine forestillinger (især Evans og Downey), handlingssekvenser, manuskripter og temaer. Det blev den mest indtjenende film i 2016 og den tolvte mest indtjenende film nogensinde.

I 1991 blev den hjernevaskede supersoldat James "Bucky" Barnes sendt fra en Hydra-base i Sibirien for at fange en bil, der bar en sag med en super-soldats værelse. I dag, omkring et år efter Ultrons nederlag for nationen Sokovia i hænderne på Avengers, er [N 1] Steve Rogers, Natasha Romanoff, Sam Wilson og Wanda Maximoff Brock Rumlow forhindret i at stjæle et biologisk våben fra et laboratorium. i Lagos. Rumlow sprænger sig selv i luften og forsøger at dræbe Rogers. Maximoff telekinetter eksplosionen og dræber ved et uheld flere Wakanda-humanitære arbejdere i en nærliggende bygning.

Den amerikanske udenrigsminister Thaddeus Ross oplyser Avengers, at De Forenede Nationer (FN) forbereder sig på at overholde Sokovia-aftalerne, som vil oprette et FN-panel til at overvåge og kontrollere holdet. Avengers er delte: Tony Stark støtter tilsyn på grund af hans rolle i Ultrons skabelse og ødelæggelsen af ​​Sokovia, mens Rogers har mere tillid til sin egen dom end politikerens. I mellemtiden sporer Helmut Zemo og dræber Barnes gamle Hydra-handler og stjæler en bog med udløserord, der aktiverer Barnes hjernevask. På en konference i Wien, hvor aftalerne skal ratificeres, dræber en bombe kong T'Chaka af Wakanda. Sikkerhedsoptagelser viser, at bomberen er Barnes, som T'Chakas søn, T'Challa, lover at dræbe. Informeret af Sharon Carter om Barnes 'opholdssted og myndighedernes hensigt om at dræbe ham, beslutter Rogers at forsøge at bringe Barnes - hans barndomsven og våbenskammerat - ind. Rogers og Wilson sporer Barnes til Bukarest og forsøger at beskytte ham mod T'Challa og myndighederne, men alle fire, herunder T'Challa, arresteres af politiet i Bukarest og James Rhodes.

Som en psykiater sendt til interview med Barnes reciterer Zemo ordene for at få Barnes til at adlyde ham. Han stiller spørgsmålstegn ved Barnes og sender ham på en ulykke for at dække sin egen flugt. Rogers stopper Barnes og sniger ham væk. Når Barnes genvinder, forklarer han, at Zemo er den virkelige Wien-bombefly og ønskede stedet for den sibiriske Hydra-base, hvor andre hjernevaskede "Vintersoldater" holdes i kryogen stasis. Tøvende med at vente på tilladelse til at arrestere Zemo, Rogers og Wilson er slyngler og rekrutterer Maximoff, Clint Barton og Scott Lang til deres sag. Med Ross 'tilladelse samler Stark et team af Romanoff, T'Challa, Rhodes, Vision og Peter Parker for at fange tropperne. Starks hold opfanger Rogers 'gruppe i Leipzig / Halle lufthavn, hvor de kæmper, indtil Romanoff tillader Rogers og Barnes at flygte. Resten af ​​Rogers 'hold fanges og holdes i Raft Prison, mens Rhodos er delvist lammet efter at være blevet utilsigtet skudt ned af Vision og Romanoff går i eksil.

Stark opdager bevis for, at Barnes blev indrammet af Zemo og overbeviser Wilson om at give ham Rogers 'mål.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn