• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Chucky

Child's Play (også kendt som Chucky) er en amerikansk horror-franchise bestående af otte slasher-film oprettet af Don Mancini. Filmene fokuserer primært på Chucky (udtrykt af Brad Dourif i de originale film og Mark Hamill i genstart), en berygtet seriemorder, der ofte undgår døden ved at udføre et voodoo-ritual for at overføre sin sjæl til en "Good Guys" dukke.

Den originale film, Child's Play, blev udgivet den 9. november 1988. Filmen har oprettet seks efterfølgere, en genindspilning, tegneserier, et videospil, vedhæftede filer og en kommende tv-serie. Den første, anden og fjerde film var succesrige succeser med alle de film, der tjente over 182 millioner dollars på verdensplan. Inkluderet indtægter fra salg af videoer, DVD'er, VOD og merchandise har franchisen genereret over 250 millioner dollars. Det vandt også en Saturn Award for bedste horror-franchise.

Filmserien begyndte oprindeligt som lige rædsel med den første del Child's Play, der ser ud til at have mere psykologiske rædselelementer, mens de næste to dele er enkle slasher-film med elementer af mørk humor. Da filmene udviklede sig, blev de satiriske og lækre, indtil serien kort blev en rædselkomedie med 1998's Bride of Chucky og 2004's Seed of Chucky. I 2013 vendte serien tilbage under titlen Curse of Chucky og blev udgivet på live-til-video. I modsætning til Bride and Seed er Curse of Chucky en fuldgyldig gyserfilm som de tre originale dele, men den bevarer i mindre grad sin lækre humor. Den syvende del af serien med titlen Cult of Chucky blev udgivet den 3. oktober 2017.

Der er lavet adskillige kortfilm med karakteren Chucky: DVD-udgivelsen af ​​Seed of Chucky omfattede en kortfilm med titlen Chucky's Vacation Slides, som blev frigivet efter optagelsen, og en række kortfilm, der introducerede Chucky i begivenhederne i andre horrorfilm. med titlen Chucky Invades blev frigivet inden udgivelsen af ​​Curse of Chucky. På tv har Chucky optrådt i reklamer og også Saturday Night Live med en separat stemmeskuespiller, der udtrykker karakteren. Chucky optrådte i et båndet segment i løbet af en oktober 1998-episode af verdensmesterskabskampens mandag Nitro-program som en hæl, der spottede bryder Rick Steiner, der var et ansigt på det tidspunkt og promoverede Bride of Chucky.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn