• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

DC comics

Opdater dit hjem med stilfuld og funktionel merch fra DC-tegneserier. Hos os finder du de fleste og de bedste produkter med alle dine yndlings superhelte samlet ét sted.

Hvilken er din favorit, når det kommer til DC Comics superhelte? Vær ikke genert for at vise det til omverdenen, uanset om du besøger dem, eller de kommer hjem til dig.

Merchandise fra DC-tegneserier

Hos os finder du stilfulde trøjer med det klassiske batman-logo, der passer lige så godt til hverdagen som til fester. Du finder funko pops og andre former for actionfigurer, du kan lægge på boghylden eller ved sengen. Forestil dig at vågne op, og det første du ser hver morgen er Harley Quinn smilende til dig. Er det endda muligt at starte dagen på en bedre måde? Vi har svært ved at forestille os det.

Vores forskellige typer varer:

Indvendige detaljer, køb stilfulde actionfigurer og statuer

Tøj og tasker med print fra DC tegneserier

Tilbehør - smykker og nøgleringe

Krus og vandflasker

Plakater og gåder

 

Superhelte er populære i alle aldersgrupper. Det betyder, at du, der ikke ved, hvad du skal give nogen i gave, altid kan finde en god gave hos os, uanset hvor gammel han eller hun du køber for, er. Ved du, at nogen, du skal besøge, er en dedikeret tegneserieindsamler - hvorfor ikke købe et godt omslag til dem i stedet for en flaske vin, når du bliver inviteret. Hvis du vil have succes på stranden i sommer, er du komplet, når du køber både flip-flops og solbriller med batman-motiver. Glem ikke vandflasken, det er vigtigt at drikke meget, når det er varmt udenfor. Medbring også en hætte af sikkerhedshensyn, det er ikke sjovt at blive blændet af solen.

For børn kan vi anbefale vores DC-tegneseriesko med blinkende lys. Vi har også tøj i de fleste størrelser, så du kan forberede børnene til skolestart eller en af ​​årets alle børnefester. En rygsæk er også god, så de let kan bære deres skolebøger hjem. At komme til at læse tegneserier er en god belønning efter lektier er udført. Påklædt i en sweater med Joker-print vil de hurtigt ende i midten og nyde den jaloux blik hos vennegruppen. For de mindre børn laver DC Comics også sjove gåder. Her kan du og dit barn opdele Batman i omkring hundrede dele og derefter have fornøjelsen at redde dagen ved at sætte ham sammen igen, klar til at påtage sig alle Gothams skurke.

Funko Pops er en sådan ting, som voksne måske ikke altid forstår. Er det et legetøj, en prydfigur eller et udstoppet dyr? Det er lidt op til ejeren. Det vi dog ved med sikkerhed er, at disse figurer har været uhyre populære lige siden de blev lanceret i 1998. Den oprindelige idé var at producere nostalgi - duftende legetøj i lille skala, men det er en idé, der er udvidet til at sige det mindste. I dag fremstiller Funko licenser til dukker i næsten alle former (i alt over 20.000 forskellige), og et fænomen kan ikke siges at være popkultur i virkeligheden, før det er placeret i deres produktkatalog. Selvfølgelig laver de forskellige funkoer med et DC-tegneserietema. Hos os finder du blandt andet Superman, Wonder Woman og Jokeren. Det er normalt, at funkos lanceres inden en filmlancering eller lignende, men nogle modeller er tidløse og står over trends.

For dem af jer, der ikke er på banen Funko Pop har banet vejen, men stadig vil dekorere dit hjem med en dejlig DC-tegneseriefigur, vi har andre fine statuer. Du finder dem med motiver fra de mest populære serier. Da vi taler om DC-tegneserier, er selvfølgelig Batman, Jokeren og forskellige figurer fra Birds of Prey de mest populære, og intet forhindrer dig i at samle dem alle.

Et alternativ til en figur for dig, der kan lide boligindretning, er selvfølgelig at købe en skarp plakat, der skal have på væggen. Lad intet forhindre dig i at lægge det på væggen. For de af jer, der har en uforståelig partner, kan vi anbefale enten at påpege noget, han eller hun har stående, som du ikke kan lide, og bruge det som et argument for at hænge din. Eller du går den bløde vej og lover at tage tælleren i en uge, hvis din partner ikke protesterer mod din nye vægdekoration. De, der har meget plads, får en hu / mand-hule til brug for deres samlers interesse. Et rum, der kun er dit, og hvor du kan have præcis, hvad du vil uden indvendinger. En anden mulighed er at kompensere ved at købe smykker. Hvorfor ikke en smuk "Harley Quinn elsker Joker" halskæde i en dejlig guldfarve? Det skal være i stand til at blødgøre det hårdeste hjerte på ingen tid.

Det sejeste er at investere i din egen bil, selvom den er lille. Vi har både Batmans og Jokers køretøjer i skala 1:32. Desværre sælger vi ikke piedestaler til at sætte dem på, hvilket er en skam. Fordi det er den slags eksponering, som noget så smukt fortjener. Selvfølgelig kan de også bruges som legetøj, men vi kan næsten garantere, at du kommer tilbage og køber en til dig selv, selvom du tager fejl af at give den første til børnene.

For dig, der ikke kun vil have dine gadgets som et ornament, men også vil bruge dem, er skakksættet Batman vs Joker det perfekte køb. Med det kan du få en helt ny dimension til dit skakspil. Med nok øvelse og matching kan du blive DC Comics 'ækvivalent med Gary Kasparov. Men selvom dine ambitioner ikke er så høje, er dette en fantastisk gadget, hvor du kan kombinere to interesser til en.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn