• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Dora the explorer

Dora the Explorer er en amerikansk animeret tv-serie oprettet af Chris Gifford, Valerie Walsh Valdes og Eric Weiner, der havde premiere på Nickelodeon den 14. august 2000. Serien er produceret af Nickelodeon Animation Studio.

Serien handler om Dora Marquez, en syv-årig Latina-pige, der elsker at starte på opgaver relateret til en aktivitet hun vil deltage i eller et sted hun vil hen til sammen med sin talende lilla rygsæk og antropomorfe abe som en ledsager, der kaldes Boots (opkaldt efter sit elskede par røde støvler). Hver episode er baseret på en række cykliske begivenheder, der opstår undervejs under Dora's rejser sammen med forhindringer, som hun og Boots er tvunget til at overvinde eller gåder, som de skal løse (med "hjælp" fra publikum) i forbindelse med gåder, det engelske sprog eller regningen. Almindelige ritualer kan involvere Dora's møder med Swiper, en bipedal, antropomorf maskeret tyv, hvis tyveri af andres ejendom skal forhindres af en fjerde vægbrydende interaktion med seeren. For at stoppe Swiper skal Dora sige "Swiper stjæler ikke" tre gange. Men ved lejligheder, hvor Swiper stjæler andres ejendele, bliver seeren udfordret til at hjælpe Boots og Dora med at finde de stjålne genstande. En anden hindring indebærer møder med en anden af ​​programmets antagonister; "Grumpy Old Troll", der bor under en bro, som Dora og Boots skal krydse, som udfordrer dem med en gåde, før de lader fortiden løses med seerens hjælp. Publikum er kendt for den konstante brud på den fjerde mur, der vises i hver episode, og præsenteres normalt med to primære vartegn, der skal passeres, før Dora kan nå sin destination og normalt udfordres med spil eller gåder undervejs. Episoden slutter altid med, at Dora med succes når frem til scenen og synger "We Did It!" sang med Boots i triumf.

Ved flere lejligheder er der udsendt tv-tilbud til serien, hvor de sædvanlige begivenheder i regelmæssige episoder ændres, trues eller erstattes. De normalt nævnte specielle tilbud giver Dora et større, mere lunefuldt eventyr end normalt eller med en magisk opgave, der skal udføres, eller måske endda tilbyde en række forskellige eventyr, som Boots og Dora kan rejse igennem. De kan præsenteres for en usædvanlig, vanskelig opgave (som at hjælpe Swiper i sit forsøg på at blive fjernet fra Santa Claus Naughty List), der normalt ikke vises i gennemsnitlige episoder eller udfordre Dora med et mål, der skal nås (for eksempel , frigivelsen af ​​en fanget havfrue). Nogle gange har specialerne involveret debut af nye karakterer, såsom fødslen af ​​Dora's supermagtede tvillingsøskende og introduktionen af ​​de fortryllede antropomorfe stjerner, der ledsager Dora på mange af hendes missioner.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn