• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Find Dory

Find Dory er en amerikansk 3D animeret eventyrfilm fra 2016 produceret af Pixar Animation Studios og udgivet af Walt Disney Pictures. Instrueret af Andrew Stanton og instrueret af Angus MacLane, blev manuskriptet skrevet af Stanton og Victoria Strouse.

Filmen er en efterfølger / spinoff til Find Nemo (2003) og indeholder Ellen DeGeneres og Albert Brooks tilbagevendende stemmer, hvor Hayden Rolence (afløser Alexander Gould), Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Diane Keaton og Eugene Levy slutter sig til rollebesætningen . Filmen fokuserer på hukommelsesfisken Doris, der rejser for at blive genforenet med sine forældre.

Filmen havde premiere på El Capitan Theatre i Los Angeles den 8. juni 2016 og blev udgivet i USA den 17. juni 2016. Da den blev frigivet, blev filmen modtaget af kritikere og tjente over 1 milliard dollars på verdensplan og blev den anden Pixar film til at indtjene 1 mia. dollar efter Toy Story 3 (2010), den tredje mest indtjenende film i 2016 og den 22. mest indtjenende film nogensinde. Filmen satte flere rekorder, herunder den største åbning for en animeret film i Nordamerika og den mest indtjenende animerede film i Nordamerika.

Find Dory blev udgivet af Walt Disney Studios Home Entertainment på Blu-ray (2D og 3D) og DVD i USA den 15. november 2016 med en digital udgivelse den 25. oktober. Ud over Piper inkluderede bonusfunktionerne også en kortfilm med titlen Marine Life Interviews med interviews med Marine Life Institute beboere om deres møder med Dory. Find Dory blev udgivet på 4K Blu-ray den 10. september 2019.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn