• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Fortnite

Køb Fortnite merchandise - Fornite brætspil, samleobjekter, gaver

Det populære computer- og konsolspil Fortnite har taget verden med storm. Børn og unge, men også voksne, samles foran deres skærme for at prøve at vinde det modsatte hold sammen. Siden udgivelsen i 2017 har spillet fået millioner af fans.

Fortnite merchandise fra Filmhyllan - perfekt til alle fans

Fortnite er mere end bare et computerspil og konsolspil til Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet er gratis at spille og er blevet en social hobby for mange med nye venskaber og muligheden for at udfordre sig selv ved at konkurrere i turneringer. Interessen for Fortnite har også banet vejen for seje gadgets og merchandise. Filmhyldens sortiment består af alt fra den populære Fortnite POP! samlerfigurerne til brætspil og håndklæder med temaet Fortnite.

Køb Fortnite POP! tal

Fortnite POP! vinylfigurerne er perfekte samlerobjekter til alle fans! Vælg mellem en række tegn inspireret af spillet. POP! har samleobjekter til store film, serier og computerspil, såsom Star Wars, Marvel og Harry Potter - og nu selvfølgelig Fortnite. Bestil en Fortnite-figur, og læg en maskot på dit skrivebord, eller fyld op med en hel samling på hylden. Hvad er din yndlingsfigur?

Monopol brætspil inspireret af Fortnite

Monopol og Fortnite i ét! Nu kan du tage computerspillet i fysisk form og samles med venner og familie. Monopol har produceret en specialudgave med temaet Fortnite, der gør spillet mere spændende, ikke kun for Fortnite-fans. En vidunderlig pause fra tv'et eller computeren uden at det sjove forsvinder.

Tag en pause fra skærmen med Fortnite Jenga-spil

Fortnite handler dels om at opbygge ting i spillet, som kan bruges taktisk til at vinde mod modstandere. For dem, der har lyst til at tage byggeri fra den digitale verden til det fysiske, er det klassiske brætspil Jenga nu med et Fortnite-tema.

Bestil Fortnite-varer fra Filmhyllan

Køb en garanteret værdsat gave til en Fortnite-elsker, eller forkæl dig selv med noget fra vores sortiment af Fortnite-varer.

 

Fortnite - et spil for alle

Siden Epic Games udgav Fortnite i sommeren 2017, er dette spil vokset betydeligt og blevet meget populært. Især med det yngre publikum, men også med ældre "gamere".

Stor verden i Battle Royale

Hvad dette spil blev særlig populært af, var især to grunde. Dels var det, at Fortnite faktisk er gratis. Derudover var det baseret på noget, der hedder Battle Royale. Denne spiltilstand kan let forklares ved, at mere end 100 spillere frigives på en og samme ø. De vil styre de bedst mulige våben og den tilgængelige beskyttelse. Derefter vil de bekæmpe modstanderne, og vinderen er den, der overlever længst.

Efter Epic Games populære spil er flere andre kandidater sejlet op. For eksempel er Call od Dutys Warzone et godt eksempel på populære BR -spil. Fortnite er dog fortsat på den absolutte top. Dette er dels fordi spillet passer til alle. Når det fx kommer til Warzone, er det et spil, der indeholder meget grafisk vold. Det er ikke altid noget, som forældre til børn eller unge teenagere er særlig glade for. Derfor kommer Fortnite ind som en perfekt variant til dette. Selve spillet er også meget enkelt.

Udover at selve spilformen handler om at vinde den længste, kan du også bygge, købe merch eller andre gadgets. Faktisk er det at sælge ting, der får Fortnite til at overleve. Selve spillet er gratis, men da salg af skind og lignende ofte er højt, får det spillet til at fungere.

Det, der også er unikt ved spillet, er, at du kan bygge. I Warzone, for eksempel, ser spillet ud til at være mere en rigtig krig. Men i Fortnite er det naturligvis mere fiktivt, og spillere kan f.eks. Bygge deres eget forsvar.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn