• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Hurtig leverancer
  • Stort udvalg med over 87.000 produkter
  • Levering 29kr

Fortnite

Køb Fortnite merchandise - Fornite brætspil, samleobjekter, gaver

Det populære computer- og konsolspil Fortnite har taget verden med storm. Børn og unge, men også voksne, samles foran deres skærme for at prøve at vinde det modsatte hold sammen. Siden udgivelsen i 2017 har spillet fået millioner af fans.

Fortnite merchandise fra Filmhyllan - perfekt til alle fans

Fortnite er mere end bare et computerspil og konsolspil til Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet er gratis at spille og er blevet en social hobby for mange med nye venskaber og muligheden for at udfordre sig selv ved at konkurrere i turneringer. Interessen for Fortnite har også banet vejen for seje gadgets og merchandise. Filmhyldens sortiment består af alt fra den populære Fortnite POP! samlerfigurerne til brætspil og håndklæder med temaet Fortnite.

Køb Fortnite POP! tal

Fortnite POP! vinylfigurerne er perfekte samlerobjekter til alle fans! Vælg mellem en række tegn inspireret af spillet. POP! har samleobjekter til store film, serier og computerspil, såsom Star Wars, Marvel og Harry Potter - og nu selvfølgelig Fortnite. Bestil en Fortnite-figur, og læg en maskot på dit skrivebord, eller fyld op med en hel samling på hylden. Hvad er din yndlingsfigur?

Monopol brætspil inspireret af Fortnite

Monopol og Fortnite i ét! Nu kan du tage computerspillet i fysisk form og samles med venner og familie. Monopol har produceret en specialudgave med temaet Fortnite, der gør spillet mere spændende, ikke kun for Fortnite-fans. En vidunderlig pause fra tv'et eller computeren uden at det sjove forsvinder.

Tag en pause fra skærmen med Fortnite Jenga-spil

Fortnite handler dels om at opbygge ting i spillet, som kan bruges taktisk til at vinde mod modstandere. For dem, der har lyst til at tage byggeri fra den digitale verden til det fysiske, er det klassiske brætspil Jenga nu med et Fortnite-tema.

Bestil Fortnite-varer fra Filmhyllan

Køb en garanteret værdsat gave til en Fortnite-elsker, eller forkæl dig selv med noget fra vores sortiment af Fortnite-varer.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn