• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Funko POP

Funko POP er små vinylfigurer, der findes i alle mulige designs og karakterer. Der er tegn fra alle mulige film, tegneserier, tegnefilm og sangere at samle. Hvad der skiller sig ud med funko POP-tegnene er deres karakteristiske store øjne.

 

Funko POP-figurer

 

Det betyder ikke noget, hvilken er din yndlingsfigur, eller hvor den kommer fra, vi kan garantere, at den eksisterer som en Funko POP. Der er forskellige modeller af vinylfigurerne at samle, den originale, eksklusive, den der skinner i de mørke, boblende hoveder, der rører ved hovedet, og der er også Funko POP! som er bløde og fløjlsbløde i stedet for at være lavet af vinyl. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der er for forskellige Funko POP-tegn.

 

Populær Funko POP!

Harry Potter Hermione

Leonardo Da Vinci

Star Wars Rise of Skywalker

Avatar Aang på Air Bubble Exclusive

Looney Tunes Sylvester

Steve Aoki med kage

Simpsons Homer

Stephen King

Gnaven kat

Hellraiser Pinhead

DC Comics Superman

Disse populære vinylfigurer kommer fra det amerikanske firma FUNKO, som blev startet i 1998 af legetøjssamleren Mike Becker, FUNKO fortsætter med at producere nye vinylfigurer, og det er vi glade for. Virksomheden er naturligvis bedst kendt for sine vinylkarakterer med karakterer fra Harry Potter, Star Wars, Marvel, DC-tegneserier og FNAF, men der er karakterer for alle. Ud over deres karakteristiske træk med et stort hoved og store runde øjne er vinylfigurerne normalt 9 centimeter høje, men der er figurer, der er helt op til 15 centimeter i størrelse. Hvorfor det er blevet så populært, er fordi FUNKO har formået at fange funktionerne i den karakter, den ønsker at producere, og fordi der er en karakter for alle, uanset hvilken sanger, kunstner eller karakter der er din favorit.

I Sverige er Funko helt klart original POP! de mest populære, men også boblende hovedkarakterer begynder at få mere og mere poppis. Vi synes også, at tallene er så populære, fordi de er store nok og ikke tager for meget plads i hjemmet, hvilket betyder, at du kan samle mange i et lille område.

Er du en stor fan af The Simpsons? Så vil du være glad for, at der kort sagt er næsten alle tegnene i serien at samle. Vi har for eksempel Homer, Marge, Barney, Bart, Maggie, Moe, Lisa og Abe. Den seneste Simpsons-kollektion blev udgivet i 2019, og så fik vi også den ikoniske kat og rotte kløende og kradsende til alles glæde. Ud over de klassiske vinylfigurer er der også Funko POP! Simpsons nøgleringe til at samle blandt andet tegnene Itchy, Scratchy og Homer kan findes som nøgleringe til at dekorere din nøglering med.

I september 2017 fik alle Game Of Thrones-elskere endelig deres vinylfigurer til at indsamle. Denne samling inkluderer The Mountain, Jon Snow, Daenerys, Bran the broken, Arya Stark, Sansa Stark, Yara Greyjoy, Lord Varys og Cersei Lannister, men også mange flere karakterer fra den populære fantasy-serie at samle. Der er også nøgleringe i Funko POP! serie fra Game of Thrones at indsamle. I denne samling er der også forskellige variationer af karaktererne, der blandt andet sidder Jon Snow-figuren på en drage, sidder på jerntronen eller den sædvanlige originale stående.

Harry Potter-serien er en af ​​de mest populære fra firmaet FUNKO. Den første samling af vinylfigurer blev udgivet i 2015 og bestod af tegnene Harry Potter, Ron, Hermione, Snape, Dumbledore, Voldemort og en lidt større vinylfigur Hagrid. Den anden samling kom fra 2016, og så fik vi blandt andet Draco Malfoy, Dobby, Sirius Black, Luna Lovegood, dementor og Neville Longbottom. I alt har vi modtaget syv forskellige samlinger med blandede karakterer fra de fantastiske Harry Potter-film, og den seneste blev udgivet i 2020. Det har således været en fantastisk samling at samle, og vi tror på, at der vil blive frigivet flere i fremtiden.

Ud over de klassiske vinylfigurer er der også et brætspil kaldet POP Funkoverse Harry Potter. Det er et strategi brætspil, og i brætspillet får du også fire vinylfigurer fra filmserien.

En af FUNKOs største samlinger er Marvel, der er mange forskellige tegn at finde. Derudover kommer de forskellige figurer i forskellige outfits også her. De første ti tegn, der blev frigivet, var imidlertid Tho, Spiderman, Iron Man, Wolverine, Captain America, Red Skull, The Hulk, The Thing, Nick Fury og Loki. Den første samling af Marvel funko POP! blev udgivet i 2011, og den nyeste samling blev udgivet i 2020.

Som tidligere skrevet er der en hel masse forskellige Funko POP-figurer at samle på, og de mest almindelige er selvfølgelig vinylfigurerne. Men der er også Flocked tegn. Disse har et tyndt fluffy lag på, hvilket giver figurerne en interessant og hyggelig struktur. Så har vi også de superstore tal, der er næsten dobbelt så store som normalt. Der er også figurer, der skinner i mørket, der kommer i forskellige størrelser og tegn.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn