• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Gurli Gris

Gurli Gris er en britisk animeret tv-serie rettet mod førskolebørn. Det er instrueret og produceret af Astley Baker Davies i samarbejde med Entertainment One, Nick Jr. og kanal 5. Showet drejer sig om Peppa, en antropomorf kvindelig gris, og hendes familie og venner.

Showet blev oprindeligt sendt 31. maj 2004, og der har været seks serier siden 2019, hvoraf den seneste begyndte at blive sendt i februar 2019 i Storbritannien. Serien vises i 180 territorier inklusive Storbritannien og De Forenede Stater. Broadcasts udsendes også på Nick Jr. på Nick-blokken den 15. november 2013.

Den 31. december 2019 købte Hasbro Entertainment en, inklusive Peppa Pig-franchisen, for en aftale på 3,8 mia. $.

Den 31. januar 2020 meddelte Harley Bird, at hun trådte tilbage fra rollen som Gurli Gris.

Gurli Gris er et børneprogram, der udsendes på Channel 5 og Nick Jr. i Storbritannien, Nickelodeon / Nick Jr. i USA, ABC 4 Kids i Australien og Discovery Kids i Latinamerika, inklusive Brasilien. Hver episode er cirka fem minutter lang. Showet drejer sig om Greta, en antropomorf gris, og hendes familie og venner. Hver af hendes venner er forskellige dyrearter. Gretas venner er hendes alder og Peppas yngre bror Georges venner er hans alder. Episoder har tendens til at omfatte hverdagslige aktiviteter som at deltage i legegruppen, svømme, besøge deres bedsteforældre, fætre, gå på legepladsen eller cykle.

Karaktererne bærer tøj, bor i huse og kører biler, men viser stadig visse karakteristika ved de dyr, de er baseret på. Gurli Gris og hendes familie snorker som svin under samtaler, hvor de taler engelsk, og de andre dyr afgiver deres respektive lyde, når de taler, og nogle udviser andre egenskaber, såsom kaninfamiliens biplyd og nydelse af gulerødder. Kaninerne er også den eneste undtagelse fra reglen om menneskelig bosættelse, idet de bor i et hul i en bakke, selvom den har vinduer og er dekoreret på samme måde som de andre huse. Karaktererne rødmer også, når de er flov, og deres mund udtrykker andre følelser som tristhed, lykke, irritation, forvirring og forvirring. Selvom hovedpersonerne - for det meste pattedyr - er antropomorfe, er de ikke andre dyrekarakterer, såsom Tiddles skildpadde, Polly Parrot og ænderne. Fortælleren af ​​serien, John Sparkes, styrker handling og humor og siger ting som "Åh, kære", når der sker noget uheldigt (som George begynder at græde) eller "Pas på!" når en karakter gør noget usikkert (som Gurli cykler uden at se, hvor hun skal).

Den første serie af 52 episoder på fem minutter blev sendt på Channel 5 den 31. maj 2004 og havde sin amerikanske premiere som en del af Cartoon Networks Tickle-U førskole-fjernsynsblok den 22. august 2005, der blev sendt på ny med amerikanske skuespillere. Fra december 2007 sendes serien på Nick Jr. (tidligere Noggin) i USA med den originale britiske stud. Det kan også ses på Nick Jr. i Storbritannien, Portugal, Italien, Benelux, Skandinavien og Australien. I Taiwan kan showet ses på Playhouse Disney. Den anden serie af 52 episoder begyndte på Channel 5 den 4. september 2006, hvor Cecily Bloom erstattede Lily Snowden-Fine som Peppa, blandt andre rolleændringer. Den tredje serie begyndte at blive sendt på Channel 5-børneblokken Milkshake! den 4. maj 2009 med Harley Bird, der erstattede Cecily Bloom og Lily Snowden-Fine som Gurli Gris.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn