• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Harry Potter

Ved hjælp af Harry Potter merchandise bliver det sjovere og lettere at vedligeholde din hobby.

For dem af jer, der elsker Harry Potter, kan en perfekt merch gøre livet lidt sjovere. Mange Harry Potter-tema-produkter er ikke kun for sjov, de har også praktiske anvendelser, der kan komme til nytte på forskellige tidspunkter i livet.

Et eksempel på dette er en kaffekop eller en blyant. Derudover er en merch et perfekt produkt at give væk som en gave til en Harry Potter-fan.

En Harry Potter-merchandise er:

En god gave.

Sjov for alle aldre.

Perfekt til at bevare din Harry Potter interesse.

 

Der er stor interesse for merchprodukter, og Harry Potter-produkter er ingen undtagelse. Der er ingen aldersgrænse, når det kommer til, hvem der kan og ikke kan købe et produkt. Derfor kan alle forgylde deres liv med Harry Potter-tema-produkter.

Takket være det faktum, at der er så mange forskellige merch-produkter, vil det være let at finde anvendelser til dem. Men selvfølgelig er der mange produkter, der kun er til visning også. Nogle eksempler på praktiske merch-produkter er for eksempel krus, kuglepenne, rygsække og mundbeskyttere. Ud over produkter, der er til børns spil, kan ældre børn og voksne også nyde ting som elektriske tog, gåder eller et sæt magiske tryllestave.

Der er intet, der er så godt at give som gave til nogen som en vare. Hvis du kender nogen, der kan lide Harry Potter, har du aldrig svært ved at finde en gave til den pågældende person. Da sortimentet af merchandise-produkter er så stort, er det let at finde unikke gadgets, der kan gives væk som gaver.

Vareprodukter er til dig, der har en særlig interesse, og det er aldrig forkert at forkæle dig selv med et produkt. Det hjælper dig med at bevare din interesse eller hobby, og det tilføjer lidt ekstra gylden kant til dit liv.

 

Harry Potter -ting er populære

Harry Potter, den forældreløse lille dreng, der blev en af ​​verdens mest berømte troldmænd i bøger og film, er stadig populær. Der er utrolig mange forskellige Harry Potter -ting at købe, og nu hvor julen nærmer sig, er der blandt andet en spændende julekalender, som de fleste børn vil have. Det holder dem travlt indtil jul.

I nisseposen

Når julemanden banker på døren med sin store julegavepose, kan der ligge flere Harry Potter -ting der. Det kan være spændende spil, tryllestave, pyjamas med Harry Potter -motiver på, eller du kan høre en: åhh og uglen Hedwig dukker op, når du åbner en af ​​pakkerne. Harry Potter -bøgerne er spændende og lidt skræmmende og egner sig ikke til de mindste børn. Til gengæld vil det for de lidt større børn være mange timers underholdende læsning, enten som højtlæsning af en voksen eller læsning af dig selv.

Harry Potter ting online

Hvis du går online, er der mange e-butikker, der sælger fine Harry Potter-ting. Fra malebøger med Harry Potter -motiver til farvning, til forskellige kostumer, der var inkluderet i filmene. Der er Lego, der ligner skolen Hogwarts, det tager noget tid at bygge, men gæt om det vil være rart, når det er færdigt? Selvfølgelig vil det. Du kan placere det på et bord i dit værelse og have en batteridrevet lyssløjfe rundt, så det skinner lidt mystisk, når det er mørkt udenfor.

Sov som Harry Potter

Tag din nye Harry Potter -pyjamas på, og lad som om du sover i Gryffendors store sovesal med Harry Potter, Ron, Hermione og de andre, der tilhører Gryffendor. Du sover som en rigtig tryllekunstner, under opsyn af skovfogeden og den halvgigant Hagrid, selvom det stormer og sner uden for dit vindue. Når du vågner om morgenen den næste dag, kan du fortsætte med at lege med alle de flotte og spændende Harry Potter -ting, der var i julemandens store taske. Glædelig jul!

 

Harry Potter er en filmserie baseret på forfatteren J. K. Rowling med samme navn. Serien distribueres af Warner Bros. og består af otte fantasifilm, der begynder med Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) og kulminerer i Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (2011).

En spin-off prequel-serie, der vil bestå af fem film startet med Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), som markerer begyndelsen på Wizarding World-mediefranchisen.

Serien blev hovedsageligt produceret af David Heyman og indeholder Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson som de tre hovedpersoner: Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger. Fire instruktører arbejdede på serien: Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell og David Yates Michael Goldenberg skrev manuskriptet til Harry Potter og Fønixordenen (2007), mens de resterende filmmanuskripter blev skrevet af Steve Kloves. Produktionen fandt sted over ti år med hovedhistorien efter Harrys søgen efter at besejre sin ærkefjende Lord Voldemort.

Harry Potter and the Deathly Hallows, den syvende og sidste roman i serien, blev tilpasset i to dele med lange træk. Del 1 blev frigivet i november 2010 og del 2 blev frigivet i juli 2011.

Philosopher's Stone and Deathly Hallows - Part 2 er en af ​​de 50 mest indtjenende film nogensinde, med sidstnævnte rangering som den trettende film med mest indtjening og har tjent over 1 milliard dollars. Uden tilpasning til inflation er det den tredje mest indtjenende filmserie med 7,7 mia. $ I global omsætning.

I slutningen af ​​1997 modtog filmskaber David Heymans kontor i London en kopi af den første bog i hvad der ville blive Rowlings serie af syv Harry Potter-romaner. Bogen, Harry Potter og Philosopher's Stone, blev flyttet til en boghylde med lav prioritet, hvor den blev opdaget af en sekretær, der læste den og gav den til Heyman med en positiv anmeldelse. Derfor læste Heyman, der oprindeligt afviste "affaldet", bogen selv. Meget imponeret over Rowlings arbejde begyndte han processen, der førte til en af ​​de mest succesrige filmfranchises nogensinde.

Heymans entusiasme fik Rowling til at sælge filmrettighederne til de første fire Harry Potter-bøger til Warner Bros. 1999 for en rapporteret £ 1 million (US $ 2.000.000). optagelse af mange irske skuespillere, såsom Richard Harris som Dumbledore, og til casting af franske og østeuropæiske skuespillere i Harry Potter og ildbægeren, hvor tegn fra bogen er specificeret som sådan. Rowling var tilbageholdende med at sælge rettighederne, fordi hun "ikke ønskede at give dem kontrol over resten af ​​historien" ved at sælge rettighederne til tegnene, hvilket ville have gjort det muligt for Warner Bros. at lave efterfølgere, der ikke var forfattere.

Selvom Steven Spielberg oprindeligt forhandlede om at lede den første film, afslog han tilbuddet. Spielberg hævdede, at det efter hans mening skyldtes alle forventninger til fortjeneste ved filmoptagelsen. Det er ligesom at trække en milliard dollars og lægge dem på dine personlige bankkonti. Der er ingen udfordring. "I sektionen" Papirkurv "på hendes hjemmeside hævder Rowling, at hun ikke havde nogen rolle i valg af instruktører til filmene og skrev" Den, der tror, ​​at jeg kunne (eller skulle) have et "veto" mod ham [Spielberg ] er forkert. "

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn