• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

IT

IT, med tilbagevirkende kraft kendt som It Chapter One, er en overnaturlig gyserfilm fra 2017 baseret på Stephen Kings 1986-roman med samme navn. Produceret af New Line Cinema, KatzSmith Productions, Lin Pictures, Vertigo Entertainment og distribueret af Warner Bros.

IT er den første film i IT-filmserien samt den anden tilpasning af Tommy Lee Wallaces miniserie fra 1990. Filmen fortæller historien om syv børn i Derry, Maine, der terroriseres af samme navn, kun for at møde deres egne personlige dæmoner under processen. Filmen er også kendt som It: Part 1 - The Losers 'Club.

Filmen er instrueret af Andy Muschietti og skrevet af Chase Palmer, Cary Fukunaga og Gary Dauberman. Det spiller Jaeden Lieberher, Bill Skarsgård, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton og Jackson Robert Scott. Hovedfotografering begyndte i Toronto den 27. juni 2016 og sluttede den 21. september 2016. Placeringerne i de inkluderede kommuner inkluderer Port Hope, Oshawa, Ontario og Riverdale, Toronto.

IT havde premiere i Los Angeles den 5. september 2017 og blev udgivet i USA den 8. september 2017 i 2D og IMAX. Filmen oprettede flere kontantkonti og tjente over 701 millioner dollars på verdensplan og blev den femte mest indtjenende R-klassificerede film nogensinde. Ujusteret for inflation blev det den mest lukrative horrorfilm nogensinde. Det modtog positive anmeldelser med kritikere, der priste forestillinger, regi, film og musik, og mange kaldte det en af ​​de bedste Stephen King-tilpasninger. Det har modtaget mange priser og nomineringer og har modtaget to nomineringer i Washington D.C. Area Film Critics Association, inklusive bedste skuespiller. Det blev nomineret til Critics 'Choice Movie Award for bedste sci-fi / gyserfilm. Filmen vandt tre Bogey Awards for at fange mere end to millioner tyske optagelser på 11 dage. Derudover er filmen blevet udnævnt til en af ​​de bedste film i 2017 af forskellige kritikere, der vises på flere kritikere i slutningen af ​​året.

En efterfølger, It Chapter Two, blev udgivet den 6. september 2019.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn