• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Mickey Mouse

Mickey Mouse, som han kaldes på dansk, også kaldet Mickey Mouse på engelsk, er en tegneseriefigur og tegneseriefigur oprettet af Walt Disney i 1928. Han er en ydmyg og sjov mus, der er kendt over hele verden. Der er mange teorier om, hvordan navnet Mickey Mouse opstod.

 Mickey Mouse merchandise

Den ene er blandt andet, at det menes at være Walt Disneys kone idé, der foreslog, at hans navn skulle være "Mickey". Deraf navnet Mickey Mouse.

Mickey Mouse findes i dag i film, tegneserier, som tegneseriefigur i legetøj, på tøj, tilbehør, som spilkarakter og meget mere. Mickey Mouse er således en af ​​de største merchandise i hele verden. Selvom Mickey Mouse primært er skabt til børn, er han også meget populær blandt voksne. Men for børn er han blevet en stor karakter og figur, og millioner af produkter sælges af ham.

Den første tegneserie af Mickey Mouse blev produceret i 1928 og kaldes Mickey Piggs luftfart og var derefter sort og hvid. I samme år blev Mickey Mouse også lavet som en dampbådskalle, og det var også filmen, der blev frigivet til offentligheden. Derefter fortsatte den med at producere film, for nylig også med farve, og legetøj, der eskalerede hurtigt rundt om i verden. Mickey Mouse er en sjov, omsorgsfuld og klog mus, som alle værdsætter. Hans nærmeste venner er Långben, Kalle Anka, hunden Pluto, egernene Piff og Puff, Teddi og Freddi, der er hans nevøer og hans kæreste Mimmi Pigg. Men ud over sine venner har han også fjender, en af ​​dem er f.eks. Blackheads.

Folk fra hele verden kender Mickey Mouse og hans venner. Og der har været en lang række film og kortfilm af Mickey Mouse, der underholder hele verden.

Mickey Mouse er en verdensberømt tegneseriefigur, der har vundet alles hjerte, store og små.

Han har lavet en lang række tegnefilm, tegneserier og korte film.

Mickey Mouse fås som legetøj.

Mickey Mouse fås også på tilbehør.

Mickey Mouse fås på tøj.

Mickey Mouse er på spil og gåder.

Børn over hele verden elsker Mickey Mouse.

Mickey Muses merchandise har været en verdensomspændende succes.

Mickey Mouse har en kæreste ved navn Mimmi Pigg.

Mickey Mouse har nogle venner.

Mickey Mouse udsendes også på juleaften som tradition.

Der er kostumer, hvis du selv vil klæde dig ud som Mickey Mouse.

Han ses også i forskellige forlystelsesparker og på udstillinger.

Han ses også på klistermærker, klistermærker og i tegneserier.

 

Han kan bæres som et tøj, han kan ses på film, han kan læses om i tegneserier, han er en karakter i forskellige spil og gåder, og han findes i alle slags legetøj, som f.eks. tøjdyr. Han er en ydmyg, venlig og sjov mus. Han deltager også i vores største ferie - juleaften. Han er elsket af mange og deler mange griner for både børn og voksne. Da han ikke er en tegneseriefigur, men også en karakter i tøj, bruger mange børn hans tøj og tilbehør. Som tøj kan du f.eks. se ham på hættetrøjer, t-shirts, kjoler og sokker.

Han findes også på sko og rygsække, tiaraer, smykker, hatte og meget mere.

Disneyland er en forlystelsespark beliggende i Californien, USA, hvor du kan møde Mickey Mouse og hans venner for en magisk og sjov oplevelse, som du aldrig vil glemme. Disneyland ejes og drives af Walt Disney Company og blev indviet den 17. juli 1955. Parken har haft over 500 millioner besøgende, siden den åbnede og blev lanceret med Disney-figurer inklusive Mickey Mouse. I parken har Mickey sit hjem i "Mickey's Toontown", som han også deler med Kalle Anka og Långben.

Mellem 1928 og 1953 udgav Walt Disney 120 kortfilm med Mickey Mouse. Ud over sine egne film har Mickey også optrådt i Pluto og Goofys film.

Juleaften spilles "Mickey Mouse på camping" altid på svensk tv som en tradition for jul og ses af millioner af mennesker hvert år. Der får du se Mickey, Goofy og Kalle Anka ud på campingferie, og hvilke skøre ting de laver, men med en god latter. Og også filmen "Pluto's juletræ", som også inkluderer egernene Piff og Puff. Det handler om, hvornår Mickey og Pluto klæder juletræet, men Pluto er ikke så glad for, at de har ubudne gæster, der har slået sig ned i deres juletræ.

Han er også i tegneserier, Mickey Mouse - magasinet. Den første tegneserie blev lanceret og grundlagt i 1937. I dag laves der imidlertid ingen aviser, men de findes stadig, og der er mange mennesker, der ville give en masse penge til dem, afhængigt af hvilken serie og i hvilken tilstand de er i. Hans første tegneserie hedder "Lost on a Desert Island" og blev lanceret i 1930.

I Sverige har vi også et show kaldet Disney på ICE, hvor du kan se Mickey og hans venner på isen i et magisk og vidunderligt show. Det finder sted en gang om året på en arena kaldet Globen og ligger i Sveriges hovedstad Stockholm.

Du kan også købe kostumer og klæde dig ud som Mickey Mouse, hvis du vil. Det er også meget populært blandt børn og kan købes i de fleste legetøjsbutikker.  Mickeys venner har også kostumer, hvis du vil klæde dig ud som en af ​​hans venner.

Mickey er en meget ordrig mus, men er stadig let at forstå og derfor også let for de aller yngste at forstå. Dette er også det, der gør karakteren og Mickey så unik og speciel, da han ikke siger meget, men alligevel er let at forstå for alle.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn