• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Minecraft

Minecraft er et sandkasse-videospil udviklet af Mojang Studios. Spillet blev oprettet af Markus "Notch" Persson på Java-programmeringssproget. Efter flere tidlige testversioner blev den frigivet som en betalt general alfa til pc'er i 2009, før den blev officielt udgivet i november 2011, hvor Jens Bergensten overtog udviklingen.

Minecraft er siden blevet portet til flere andre platforme og er det bedst sælgende videospil nogensinde med 200 millioner solgte eksemplarer og 126 millioner aktive brugere om måneden fra 2020.

I Minecraft udforsker spillere en blokeret, proceduregenereret 3D-verden med uendeligt terræn og kan opdage og udtrække råmaterialer, håndværktøj og genstande og bygge strukturer eller jordarbejder. Afhængigt af spiltilstand kan spillerne bekæmpe computerstyrede "mobs" samt samarbejde med eller konkurrere mod andre spillere i samme verden. Spiltilstande inkluderer en overlevelsestilstand, hvor spillerne skal erhverve ressourcer til at opbygge verden og opretholde sundhed og en kreativ tilstand, hvor spillerne har ubegrænsede ressourcer. Spillere kan ændre spillet for at oprette nye spilmekanikker, genstande og aktiver.

Minecraft er blevet kritikerrost, vundet flere priser og er blevet citeret som et af de største videospil nogensinde. Sociale medier, parodier, tilpasninger, merchandise og de årlige MineCon-konventioner spillede store roller i populariseringen af ​​spillet. Det er også blevet brugt i træningsmiljøer, især i computersystemer, da virtuelle maskiner og hardwareenheder er indbygget i det. I 2014 erhvervede Mojang og Minecraft intellektuelle ejendomsrettigheder fra Microsoft for $ 2,5 mia. Der er også produceret et antal spin-off-spil, såsom Minecraft: Story Mode, Minecraft Dungeons og Minecraft Earth.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn