• Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 69.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Minions

Minions er fiktive figurer, der vises i Stupid Me-serien, der begyndte med Stupid Me (2010). De er præget af deres barnlige opførsel og unikke sprog, som nogle gange er næsten forståeligt. De er også de officielle maskotter for Illumination, et datterselskab af Universal Pictures, der producerer filmene.

Efter Comcasts overtagelse af NBC Universal er de blevet beskrevet som et corporate ikon for Universal og Comcast, på niveau med Disneys Mickey Mouse og Warner Media's Spinning, selvom Hacke Hackspett stadig betragtes som en maskot for Universal Studios.

Kevin, Stuart og Bob er tre af de mest berømte håndlangere, der optræder som stjerner i filmen Minions. Mange andre håndlangere nævnes ved navn i filmene og andre medier i franchisen. De gjorde også et como-optræden i seriefinalen i serie 15 af Ant & Dec's Saturday Night Takeaway.

Minions er små, gule minions formet som pillekapsler. De er afbildet som omkring en tredjedel til halvdelen af ​​menneskers højde, men de blev senere afsløret at være 0,76 m lange. De har et eller to øjne, og deres iris er næsten altid brun (undtagen Bob, der har et grønt og et brunt øje). De har ingen skelne næse, men synes at være i stand til at lugte, da de ser ud til at lugte som frugt og er påvirket af Fart Gun. De vises også uden ører, men kan høre og reagere på lyde. De fleste håndlangere synes enten skaldede eller med nogle pæne hår på hovedet. Siden de kom til Amerika i slutningen af ​​1960'erne, består deres tøj af blå overalls med Grus-logoet, sorte gummihandsker, sko og beskyttelsesbriller. De taler for det meste uforståelig rapsfrø, som delvis kommer fra andre sprog, herunder fransk, engelsk, japansk, koreansk, italiensk, spansk og tysk. Selvom det virker meningsløst, kaldes den engelsksprogede dialog forskelligt for hvert land for at gøre lydene noget genkendelige. De har almindelige engelske navne, såsom Dave (en af ​​de første kendte håndlangere i franchisen), Kevin, Stuart, Bob (den førende trio i Minions) og Mel (lederen af ​​Minions i Despicable Me 3). Selvom de viste sig at være noget fraværende og har meget ondskabsfulde striber, viser de sig at have enestående tekniske evner for at kunne designe og konstruere rumskibe og legetøj til Grus 'adopterede døtre, især den yngste Agnes.

Minions, den animerede spillefilm fra 2015, viser at de har eksisteret siden starten på livet på jorden. Minions er biologisk knyttet til at søge efter og betjene de mest forfærdelige skurke; når de ikke har nogen "chef" at tjene, bliver de deprimerede og skødesløse. Det har også vist sig, at de har en vis usårbarhed, da det konstateres, at Kevin, Stuart og Bob overlever et europæisk torturkammer uden skader, selvom de leger med torturudstyret. Kortfilmen "Banana" fra 2010 afslører, at håndlangere har et næsten ukontrollerbart trang til frugt, især bananer.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn