• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Onward

Onward er en amerikansk computeranimeret urban fantasy-eventyrfilm fra 2020 produceret af Walt Disney Pictures og Pixar Animation Studios og distribueret af Walt Disney Studios Motion Pictures. Filmen er instrueret af Dan Scanlon, produceret af Kori Rae og skrevet af Scanlon, Jason Headley og Keith Bunin.

Det er også den første Pixar-film uden involvering fra John Lasseter, der havde forladt Disney efter beskyldninger om seksuel forseelse mod ham. Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus og Octavia Spencer afgav stemmerne. Filmen følger to flodbrødre, der forsøger at finde en artefakt, der midlertidigt får dem til at få deres afdøde far tilbage.

Forud havde den premiere på den 70. internationale filmfestival i Berlin den 21. februar 2020 og blev udgivet i teatrene den 6. marts 2020. Filmen modtog generelt positive anmeldelser fra kritikere og har tjent 135 millioner dollars på verdensplan, hvilket gør den til den syvende mest lukrative film i 2020. Filmens økonomiske mangler er tilskrevet COVID-19-pandemien, som førte til en omfattende nedlukning af biografer.

Filmen blev udgivet på DVD, Blu-ray og Ultra HD Blu-ray den 19. maj 2020.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn