• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Paw Patrol

PAW Patrol er en canadisk CGI animeret børns tv-serie oprettet af Keith Chapman. Det er produceret af Spin Master Entertainment med animation fra Guru Studio. I Canada sendes serien primært på TVOKids, som først kørte eksempler på showet i august 2013.

Serien havde premiere på Nickelodeon i USA den 12. august 2013.

Serien fokuserer på en ung dreng ved navn Ryder, der leder en flok søge- og redningshunde kaldet PAW Patrol. De arbejder sammen på en mission for at beskytte kysten af ​​Adventure Bay. Hver hund har et specifikt sæt færdigheder baseret på redningstjenestestyrken, såsom brandmand, politibetjent og luftpilot. De bor alle i hundehuse, der omdannes til tilpassede køretøjer til deres missioner. De er også udstyret med rygsække kaldet "hvalpepakker", der indeholder værktøjer relateret til hvalpens job.

Spin Master har udviklet showet til en mediefranchise og udgivet en løbende serie legetøj baseret på det. PAW Patrol-legetøjssalg har genereret millioner af dollars i indtægter til virksomheden og øget Spin Masters tilstedeværelse på førskolelegetøjsmarkedet. Showet og dets tilknyttede produkter har modtaget adskillige priser og nomineringer fra foreninger som Academy of Canadian Cinema & Television og Academy of Television Arts & Sciences.

Den 22. februar 2019 blev serien fornyet til en sjette sæson med 26 episoder på en halv time. I USA er udvalgte episoder tilgængelige for streaming på Noggin, gratis med TV Everywhere-godkendelse i Nickelodeons app og med et offentligt bibliotekskort gennem Hoopla-appen.

Den 27. marts 2020 blev serien fornyet til en syvende sæson med 26 episoder på halv time. En teatralsk film med titlen PAW Patrol: The Movie er planlagt til udgivelse den 20. august 2021.

Hver sektion i PAW Patrol følger et lignende mønster og har tilbagevendende emner. Sektioner åbnes normalt med en scene, der viser hundene gå omkring deres daglige liv, ofte leger med hundelegetøj eller deltager i aktiviteter på den lokale legeplads. Ryder, en ti-årig dreng, rådes om et problem ved at ringe til hjælp eller ved selv at være vidne til en situation. Hans mest almindelige kalder er en ildevarslende havbiolog ved navn Cap'n Turbot, der ved meget om Adventure Bays dyreliv. Ryder advarer altid hunde gennem deres blinkende kæledyrskoder. Teammedlemmer rapporterer til deres base, Lookout, og går ind i dens elevator. Marshall ankommer normalt sidst og forårsager et humoristisk uheld, der får de andre hunde til at grine, når elevatoren stiger. Når de når øverste etage, stiller de sig i kø. Chase meddeler, at holdet er klar til handling, når Ryder fortæller hvalpene, hvad der er sket. Han vælger flere medlemmer af teamet, normalt de to første respondenter, til at hjælpe med at løse det problem, der er opstået. De går ned til deres køretøjer og fuldfører deres mission. Når de er færdige, siger Ryder sit slogan: "Når du er i problemer, skal du bare ringe efter hjælp!" Og tillykke til hvalpene.

Serien er blevet solgt til tv-netværk i over 160 lande.

I USA sendes serien på Nickelodeon såvel som Nick Jr.-kanalen. I Canada vises serien primært på TVOKids, Knowledge Kids, Tele-Quebec og City Saskatchewan.

Som krævet for canadiske programmer, der udsendes på føderalt finansierede netværk, er PAW Patrol blevet kaldt på fransk til Quebec-udsendelser og til sin udsendelse i Frankrig på TF1. Canal Panda sender en europæisk portugisisk dub. og det blev sendt på MBC3 i Mellemøsten. En britisk engelsk dub, der bruger det samme script som den canadiske version med mindre ændringer, vises på Channel 5 og Nick Jr. UK. Anione, JEI TV og KBS har alle udsendt den koreansk-dubbede version. Showet er blevet sendt på islandsk på Islands offentlige tv-station RÚV siden 2015. De første to sæsoner blev vist på finsk på Yle TV2. Video on demand platform Le.com modtog tv-rettigheder til en kinesisk-døbt version af PAW Patrol i april 2016. Den blev sendt på MiniMini + i Polen, e-Junior i De Forenede Arabiske Emirater og Clan TVE i Spanien. Den 6. april 2019 havde TV Tokyo premiere på en japansk dub af showet med Megumi Han i rollen som Ryder, der blev omdøbt til "Kento" (ケ ン ト).

I juni 2018 annoncerede Nickelodeon og Outright Games et spil baseret på serien med titlen PAW Patrol: On a Roll. Den blev frigivet til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Microsoft Windows i Nordamerika den 23. oktober 2018.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn