• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

puslespil

Der er mange gode funktioner med gåder og spil af forskellige slags. Blandt andet giver de muligheder for tidsfordriv, de kan være uddannelsesmæssige og skabe samfund og sprede glæde over generationer. Derudover hjælper de vores hjerne med at holde sig elastisk, hvilket sandsynligvis er lige så vigtigt. Interessen for at samle sig omkring en regelbog er blevet stor og ser ikke ud til at aftage.

Fordelene ved puslespil og spil

 

Ejendomme, der engagerer

Gode ​​spil eller puslespil bruges igen og igen. De findes i mange husstande, og du kan finde tidløse spil i gamle og nye udgaver, nogle er blevet tapet til kanterne eller har erstattet spilstykker netop fordi de bruges så ofte. En ting, der gør spil og puslespil populære, er hvor let de kan engagere deres brugere, mens de holder nerven i spillet, indtil det løber ud. En vigtig faktor er udformningen af ​​regler, de skal være klare og give plads til fortolkning for at undgå skismer. Dette efterfølges af layout og anerkendelsesfaktoren som vigtige kvaliteter, hvilket især er vigtigt for børn, der ønsker et mål for sikkerhed i det, de er vant til, når de skal udfordres i noget nyt.

Hvis du efter at have afsluttet spillet eller er færdig med puslespillet, har en følelse af at ønske at fortsætte med at spille lidt mere eller straks begynde at tilføje flere brikker i puslespillet, så er producenten af ​​spillet virkelig lykkedes.

 

Fordele ved gåder og spil

Social

Tilbyder tidsfordriv

Uddannelsesmæssigt

Udfordrende

Udvikler

Glad

Strategisk

Træn din hukommelse

Samler forskellige aldre

Konkurrencedygtig

Fantasifulde

Spil for at udvikle sig

At blive involveret i et spil er ikke en moderne opfindelse, der stammer fra det faktum, at senere generationer har for meget tid tilbage, nej der er datoer for mere end 4000 år siden om brætspil og terningespil, selvom terninger blev designet anderledes end de er i dag. Det kunne endda være knogler, der blev kastet og landede i forskellige formationer. Grundlaget for mange af spillene forbliver, og de udvikler sig konstant for at passe mere ind i den tid, vi lever i nu. Et eksempel på denne udvikling er, at flere brætspil, der har fiktive penge involveret, har skiftet til kortbetalinger, og priserne på forskellige varer er hævet eller ændret valuta. Et andet eksempel er, at mange af de populære spil også kan spilles online, hvilket betyder, at spillere ikke behøver at være fysisk tæt på hinanden.

Der er mange brætspil, hvor spillerne flyttes til en fantasiverden og tampaer med drager, trolde og udlændinge. Dette udløser fantasien og tiltrækker unge og gamle til et øjebliks flugt fra virkeligheden med håb om et sejrende resultat.

Den lidenskabelige brætspiller værdsætter samholdet og engagementet fra sine holdkammerater og modstandere. Et spil kan være lærerigt på samme tid, som det er hysterisk sjovt, og at efterlade en spilnat med latterkramper i maven giver en dejlig eftersmag. Du kan også gnide kønsorganerne ordentligt, hvis du spiller et strategispil eller et videnspil.

At lade dine sanser blive involveret har positive effekter på hjernen, fordi du kommer til at øve hukommelse, øve dig på problemløsning og være koncentreret og hurtigt tænke. Disse effekter er til stede, selv når du bliver ældre, og det er aldrig for sent at begynde at komme ind i den vidunderlige verden af ​​spil. Forskere er kommet til den konklusion, at disse positive effekter gives gennem fysiske spil, og også når du spiller via computeren, selvom du så savner det fysiske selskab. Mennesker er flokdyr, og vi er afhængige af at omgås hinanden for at udvikle sig som en gruppe og som et individ. Vi får muligheden for at udvikle empati, interagere med hinanden og lære at håndtere både gevinster og tab.

Netop denne ting med tab er et interessant fænomen og fortjener sit eget stykke. Mange spillefelter og terninger har helt sikkert fløjet gennem luften i løbet af disse tusinder af år, hvor folk har mistet penge, jord og det bittereste af alle; æren af ​​at være en vinder. Ønsket om at få hævn kan være stort, hvis du taber med den mindst mulige margin. En person, der ikke synes, det er så vigtigt at vinde, bliver ikke en lige så stærk modstander, hvilket igen kan fjerne spændingskanten i spillet. Børn og også voksne for den sags skyld udvikler de ovennævnte floktræk, hvis de tidligt lærer, at de ikke altid kan vinde. Som voksen vinder du ikke altid ved at lade en anden vinde for at gøre en anden glad.

Et andet vigtigt aspekt ved fysisk samling er privilegiet at kunne have en kop kaffe eller spise et stykke mad sammen med dine modstandere. Denne fordel går til en vis grad tabt, når du ses online, selvom du selvfølgelig kan spise en form for mad foran skærmen. Muligheden for at have en lang aften eller dag i selskab med gode venner øges med indtagelsen af ​​mad mellem runder.

Når det kommer til gåder, er der et meget stort udvalg af forskellige sværhedsgrader, antal brikker og størrelse. Motiverne kan være fantasifulde, smukke, solide farver, genkendelige og nogle er sat sammen i højden eller som en kugle. Du kan endda oprette dine egne fotografier, hvilket kan være en værdsat gave og en god hukommelse.

Et puslespil kan samles og engagere flere mennesker, det kan være et tidsfordriv og give den enkelte beskæftigelse. Der er endda forskellige konkurrencer, hvor alle deltagere på et bestemt tidspunkt eller den hurtigste skal gennemføre det, de er tildelt. For at øge sværhedsgraden er der gåder, hvor du ikke kan se motivet, men kan bruge din fantasi lidt ekstra.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn