• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 68.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Ringenes herre

Ringenes herre er en filmserie med tre episke fantasy-eventyrfilm instrueret af Peter Jackson, baseret på romanen skrevet af J. R. R. Tolkien. Filmene har underteksterne The Fellowship of the Ring (2001), The Two Towers (2002) og The Return of the King (2003).

Produceret og distribueret af New Line Cinema med co-produktion af WingNut Films, det er et internationalt firma mellem New Zealand og USA. Filmene har en ensemblebesætning, der inkluderer Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Andy Serkis og Sean Bean. .

 

Filmene finder sted i den fiktive verden i Midgård og følger hobbiten Frodo Baggins, da han og Fellowship begynder et forsøg på at ødelægge en ring for at sikre ødelæggelsen af ​​dens skaber, Dark Lord Sauron. Fellowship deler sig til sidst, og Frodo fortsætter sin søgen med sin loyale ledsager Sam og den forræderiske Gollum. I mellemtiden forener Aragorn, der er arvet til Gondors trone, sammen med Legolas, Gimli, Boromir, Merry, Pippin og troldmand Gandalf for at samle de frie folk i Mellemjorden i Ringkrigen for at hjælpe Frodo ved at distrahere Saurons opmærksomhed.

 

De tre film blev optaget samtidigt og fuldstændigt i Jacksons oprindelige New Zealand fra 11. oktober 1999 til 22. december 2000 med downloads fra 2001 til 2004. Det var et af de største og mest ambitiøse filmprojekter, der nogensinde er gennemført med et budget på 281 millioner dollars. Den første film i serien havde premiere på Odeon Leicester Square i London den 10. december 2001; den anden film havde premiere på Ziegfeld Theatre i New York City den 5. december 2002; den tredje film havde premiere på Embassy Theatre i Wellington den 1. december 2003. En udvidet udgave af hver film blev udgivet på hjemmevideo et år efter dens teatralske udgivelse.

 

Ringenes herre betragtes bredt som en af ​​de største og mest indflydelsesrige filmserier, der nogensinde er lavet. Det var en kæmpe økonomisk succes og er en af ​​de mest lukrative filmserier nogensinde med 2.981 milliarder dollars i verdensindtægter. Hver film blev kritikerrost og modtog høje anerkendelser, og serien vandt 17 af sine 30 Oscar-nomineringer.

 

Ringens broderskab

Ringenes Herre: Ringens fællesskab

I middelalderens anden tidsalder får elvernes, dværge og mænds magtringe. Hvis de ikke kender dem, smedter Dark Lord Sauron en ring i Mount Doom og lægger en stor del af sin magt til at dominere de andre ringe, så han kan erobre Mellemjorden. En endelig alliance af mænd og alfer kæmper mod Saurons styrker i Mordor. Isildur of Gondor sårer Saurons finger og ringer med den og ødelægger hans fysiske form. Med Saurons første nederlag begynder alderen på den tredje jord. Ringenes indflydelse ødelægger Isildur, der tager det for givet. Isildur bliver senere dræbt af orkerne, og ringen går tabt i en flod i 2500 år, indtil den findes af Gollum, der ejer den i fem århundreder. Ringen findes derefter af en hobbit ved navn Bilbo Baggins, der ikke er opmærksom på dens historie.

 

60 år senere fejrer Bilbo sin 111-års fødselsdag i Shire og genforenes med sin gamle ven, guiden Gandalf the Grey. Bilbo afslører, at han agter at forlade Shire for et sidste eventyr, og han overlader sin arv, inklusive ringen, til sin nevø Frodo. Gandalf undersøger ringen, opdager dens sande natur og finder ud af, at Gollum blev fanget og tortureret af Saurons styrker og afslørede to ord under hans forhør: "Shire" og "Baggins." Gandalf vender tilbage og advarer Frodo om at forlade Shire. Da Frodo rejser med sin ven, gartneren Samwise Gamgee, rejser Gandalf til Isengard for at møde troldmanden Saruman, men lærer at han har gået sammen med Sauron, som har sendt sine ni udøde Nazgûl-tjenere ud for at finde Frodo.

 

Frodo og Sam får følgeskab af andre hobbyer Merry og Pippin, og de undgår Nazgûl, inden de ankommer til Bree, hvor de er bestemt til at møde Gandalf. Men Gandalf ankommer aldrig efter at være blevet fanget af Saruman. Hobbitterne bistås derefter af en Ranger ved navn Strider, der lover at eskortere dem til Rivendell; dog bagholdes de af Nazgûl ved Weathertop, og deres leder, Witch-King, møder Frodo med et Morgul-blad. Arwen, en fe og Striders forlovede, finder Strider og redder Frodo og opfordrer til flodvand til at feje Nazgûl væk. Hun fører ham til Rivendell, hvor han helbredes af alverne. Frodo møder Gandalf, der undslap Isengard ved hjælp af Gwaihir den store ørn ved at bede ham om en møl. Den aften genforenes Strider med Arwen, og de bekræfter deres kærlighed til hinanden.

 

Arwens far, Lord Elrond, indser, at både Sauron og Saruman kommer til ringen og beslutter at holde den i Rivendell i lang tid. Han har et råd af alfer, mænd og dværge, der også deltog i Frodo og Gandalf, som beslutter, at ringen skal ødelægges i branden på Mount Doom. Frodo frivillige til at tage ringen sammen med Gandalf, Sam, Merry, Pippin, Elf Legolas, Dwarf Gimli, Boromir of Gondor og Strider, der afsløres at være Aragorn, Isilders arving og den retmæssige konge af Gondor.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn