• 100% officiel merch
  • Sikker betaling med kort eller faktura
  • Stort udvalg med over 63.000 produkter
  • Levering 69kr

 

Trolls

Trolls er en amerikansk computeranimeret 2016 musikalsk komediefilm baseret på Troll-dukkerne oprettet af Thomas Dam. Mike Mitchell instruerede filmen med Jonathan Aibel og Glenn Berger som forfattere. Filmen er baseret på en historie af Erica Rivinoja.

Filmen indeholder stemmerne fra Anna Kendrick, Justin Timberlake, Christopher Mintz-Plasse, Zooey Deschanel, Christine Baranski, Russell Brand, James Corden, Jeffrey Tambor, John Cleese og Gwen Stefani. Filmen følger to trolde, der søger at redde deres landsby fra ødelæggelsen af ​​bjergene, skabninger, der spiser trolde for at være lykkelige.

Den 33. animerede spillefilm produceret af DreamWorks Animation, filmen havde premiere den 8. oktober 2016 på BFI London Film Festival og blev teatralsk udgivet i USA den 4. november af 20th Century Fox. Filmen modtog for det meste positive anmeldelser fra kritikere og tjente 346 millioner dollars over hele verden mod sit budget på 125 millioner dollars og modtog en Oscar-nominering for bedste originale sang til "Can't Stop the Feeling!". En efterfølger, Trolls World Tour, blev udgivet den 10. april 2020.

Troldene er små, farverige væsner, der lever i en næsten evig tilstand af lykke, synger, danser, krammer og har det sjovt hele dagen. De opdages dog af Bergen, store, grimme, onde og elendige skabninger, der kun kan føle sig lykkelige ved at indtage et trold. Befolkningen i Bergen fængsler troldene og spiser dem hvert år ved en særlig lejlighed, Trollstice. Troldene, ledet af deres konge, King Peppy, med deres nyfødte datter, prinsesse Poppy, flygter gennem tunneler på dagen for Trollstice, da prins Gristle Jr. ville spise hans første trold. Forstyrret, Gristle Jr.s far forviser King Gristle Sr. hans kok, der var ansvarlig for forberedelserne til Trollstice. Kokken lover at forlade og finde troldene selv, mens han i hemmelighed planlægger at vælte monarkiet i hævn for hendes eksil.

Tyve år senere arrangerer en voksen valmue en stor fest for at fejre troldenes flugt på trods af advarslerne fra den alt for forsigtige og egoistiske grå trold, gren, om at høje fester vil tiltrække bergenserne. På festen bliver Branchs advarsler til virkelighed, når kokken ser fyrværkeriet og kidnapper Poppys venner, herunder et "Zen" -trold ved navn Creek, som Poppy elsker.

Poppy beslutter sig for en redningsmission alene, da ingen andre trolde er villige til at vove sig mod Bergen Town og senere Branchs firma, der redder hende fra en gruppe edderkopper. En gang inde i Kongens Slot i Bergen, er Poppy og Branch vidne til den nu kong Gristle Jr. der tilsyneladende spiser Creek, men Poppy er stadig håb om, at Creek overlevede. Valmue og gren finder ud af, at resten af ​​de fangede trolde er bevogtet af en grov pige ved navn Bridget. Poppy opdager, at Bridget i hemmelighed er forelsket i King Gristle Jr. og tilbyder at hjælpe hende med at få en date med kongen, da hun prøver at bekræfte, om Creek lever.

Mens Bridget satte datoen med et musikalsk nummer, nægter Branch at synge og udløser et argument med Poppy og afslører, at hans bedstemor som barn blev fanget og spist, da han forsøgte at redde ham, fordi hans sang kompromitterede hans plads til Kock, og at hans skyld forårsagede, at hans farve blev fra blå til grå. Efter at Poppy trøster ham med et kram, får trold Bridget, forklædt som "Lady Glittersparkles", sin date med Gristle Jr. på en bane- og arkaderestaurant og Gristle Jr. er enig i, at hun vil komme til Trollstice. I løbet af denne tid bemærker Poppy, at Creek holdes fanget inde i juvelen, der pryder kongens kappe.

Troldene har hjulpet Bridget og forsøgt at redde Creek fra Gristles værelse og stjæle hans juvel, men opdager, at den er tom. Troldene er derefter fanget af kokken, og Poppy er chokeret over at opdage, at Creek forrådte dem ud til bjergene i et feigt forsøg på at redde sig selv fra at blive spist. Creek lokker hvert trold ud af Troll Village (via Poppys cowbell), og de fanges af kokken og de andre bjergkokke. Når alle troldene er fanget, kastet i en gryde og snart skal spises, falder en hjerteskadet valmue i fortvivlelse og mister håbet, når hun og alle de andre trolde bliver grå.

Branch forsøger at synge "True Colors" for Poppy for at muntre hende op og indrømme sin kærlighed til hende. Efter at have genvundet sine farver og indse, at hun er forelsket i Branch, vender Poppy tilbage til hans følelser, og de gendanner alle de magiske farver, inklusive Branch's. Bridget redder troldene og er villige til at ofre sig selv. Valmue kan ikke lade være med at opgive Bridget og viser sammen med Branch og hendes venner Gristle Jr. og Bergens at Bridget er Lady Glittersparkles, og at det ikke er nødvendigt at spise trolde for at være lykkelige, og de kan også finde lykke i sig selv.

Den hævngerrige kok nægter at acceptere freden og forsøger at dræbe troldene, men er pakket i en serveringsvogn, tændt og sendt rullende ud af Bergen Town med Creek, der stadig er i sin taske. Begge arter fejrer og giver byen nyt liv. Valmue erklæres derefter dronning af troldene, og valmue og gren deler et venligt kram.

I en scene midt i kreditter prøver kokken at spise Creek, men begge bliver offer for et kuldmonster.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn